Wednesday 11 January 2012

Smiley Piercing

Undrar 'Vad är SMILEY piercing? Få svaret här. Smiley piercing är ett av vanligaste formen av scrumper piercing. Piercingen görs innanför överläppen. Ett särskilt område innanför överläppen kallas frenulum är genomborrat to få smiley. Det ligger precis i mitten av insidan överläpp, där ett tunt lager hud förbinder den med tandköttet. Smiley piercing görs bara i stödbalken av läppar och tuggummi. The frenulum fungerar som stöd som fäster Lips till tandköttet och därför piercingen görs på detta område. Läs mer om olika typer av piercing.
Det är så kallade smiley piercing, eftersom om du inte leende, är de smycken inte är synligt. Sedan ring eller barbell är gömd ganska innanför överläppen, är det inte syns när dina läppar är stängda. Så ett konstant leende med övre läppen peeling tillbaka, behövs alltid i ansiktet att göra piercing och smycken synliga. Människor med stora läppar göra extra insatser för att göra din smiley visible. Sträck dig övre läppar brett och låt smycken peep inifrån munnen. Du kan också vilja läsa om överläpp piercing.
Smiley Piercing Eftervård
Eftersom din smiley piercing som görs på denna ovanliga och känsliga läge bör enorma försiktighet iakttas för att undvika infektion. Kolla dessa smileys piercing information som kommer vara bra att dig när du har gjort piercing. , Plocka upp en smycken som inte reagerar med din hud. Go för icke-oxiderande, allergiska material som kirurgiskt rostfritt stål eller guld. ; Eftersom det är inuti munnen finns chanser hud tår. Välj ett smycke som inte blåmärke på huden och tårarnas frenulum. Läs mer på piercingen infection. ; Det krävs minst 6 - 8 veckor att läka. Till denna period, spelar inte med dina smycken eller försöka ta ut det. , Eftersom det är inne i munnen, måste den dagliga aktiviteter som att borsta och äta göras noggrant. Borsta försiktigt och kör inte under piercingen vilket pris som helst. Undvik kryddiga och hård mat tills det läker helt. ; För att undvika uppkomsten av plack kring smycken Använd en mjuk skonsam borste för att rengöra det omgivande området. ; Om du har fått en smiley piercing, måste du ändra ditt tuggummi mekanism. Tugga maten med sidan eller bakre tänderna och sluta munching med dina framtänder. Om du tuggar med framtänderna kan det orsaka allvarliga skador på frenulum och orsaka kraftiga blödningar från tandkött. ; Mönstret för vård beror på vilken typ av smiley piercing smycken. Skivstänger, bollar eller dubbar kan ibland klack och urholka tänder. Det kan också orsaka permanent bucklor i tandköttet. ; Skölj munnen med varmt salt vatten eller havssalter att förhindra infektion av mikroorganismer. ; Om du märker blödning eller infektion varar i några dagar, besöka en läkare. ; Bråka inte med munnen eller leka med smycken med tungan. Misplacing också orsakar nedskärningar i tandköttet och omgivande områden. Såret blir då utsatta för infektioner. ; Ett mycket vanligt problem är migration av smycken. Eftersom det sker i en så känslig och liten plats, glider smycken ofta av det. ; Smiley piercing pain dröjer mer än 3 veckor. Om den smärtan är outhärdlig Du kan ta smärtstillande läkemedel som ordinerats av läkare. Läs mer på läppen piercing vård. ; Smiley Piercing smycken
Smiley piercing smycken finns i skivstänger eller ringar. En ring anses säkrare än en skivstång som det är ordentligt stängd och inte slinka igenom lätt. Halv cirkel ringar med kulor vid utgången kan också fastställas bra i frenulum. Barbell, dubbar är också populärt om det innebär risk för förväxling. Rostfritt kirurgiskt stål och guld är den bästa typ av smiley piercing smycken. Titan skivstänger och ringar koppar finns också tillgängliga på marknaden. Du kan prova andra metaller endast om du hud inte reagerar med metaller utom guld och rostfritt stål.
Veta lite mer galen piercings:; Conch Piercing; Lip labret piercing; uvula Piercing; Snug Piercing; Smiley piercing anses vara ett av de galnaste piercing och är tillfälligt. Men om du brinner om det, få det gjort och följ dessa eftervård tips för att förhindra infektion. Denna vilda mode förtjänar ditt leende. Grin och låta smiley kika.

No comments:

Post a Comment