Friday 13 January 2012

Varma färger

Färgerna / pigment som finns i naturen kan klassificeras på grundval av chroma, värdet och nyans. Termen Chroma användas för att mäta grad av briljans / gråhet. Värde innebär ljus och mörker av en viss pigment. Det viktiga här för oss överväga är fastigheten kallas "Hue 'dvs värmekänsla och svalka av en viss färg. Bland de olika varm färger och nyanser, är orange den varmaste. Blå färg på andra sidan är den coolaste färgen.
Varma färger med sig mycket energi och fet. Dessa färger används när du behöver betona ett särskilt sak. Coola färger dock stå tillbaka när den används med varmare sådana. En av egenskaperna av varma färger som de verkar i förväg ". Den leder till varma färger visas framåt. Väggarna i rummet alltså, tycks närma sig varandra. Varma färger för familjerum behöver vara sådana att de ta in mycket energi och skapa en livlig atmosfär.
Warm Färger för Vardagsrum; Att dekorera vardagsrum, orange och gul färger är det bästa valet. De brända orange, höst rött, honungsmelon och Amber är få färger vilket ger ett behagligt att se till vardagsrum. Möblerna trä i vardagsrum kan ha olika färger alltifrån ljust orange till mörkt brun. Varma färger i olika nyanser går bra med dessa möbler typer. Wall konst med varma färger fungerar som en samlingspunkt för ett särskilt rum. Färger som används i ett vardagsrum bör varken få det att verka tråkig, inte heller som en kaotisk plats full av olika nyanser blandas. Läs mer på vardagsrum färger.
Varma färger för sovrum; Det kan låta märkligt men varma färger används för sovrum liksom vardagsrum. Färgämnen vars en vikande effekt eller de som har cool framträdanden vanligen valts för sovrum. Men det beror på valet och egenskaperna hos den som väljer färger för sovrum. Vissa människor känner bekväma med varma färger omkring dem. I själva verket kan kalla färger istället för att skapa en mysig atmosfär, ta negativitet eller ett slags börjar bli slöa. För sådana människor, varma färger passar ens sovrum. Läs mer på sovrum idéer väggmålning.
Varma färger för kök, Den olika nyanser av varma färger ta in mycket energi och har en lugnande effekt på sinnet. Använda franska terrakotta plattor för golv och skåp lönn ger önskad effekt varma kök. Köket ska vara en plats som livliga energi. Färger som används för att dekorera och utformning bör därför återspegla den typen av livfullhet. Nyanser som ockragult och olivgrönt är bäst lämpade för kök med italiensk stil. Att ge denna Medelhavet se till köket, bör man också prova ut färger som orange och rött. Läs mer på lugnande färger.
I valet varma färger för källare, följande punkter måste beaktas. Källare som den nedersta komponenten / delen av huset är det relativt en mörkare yta än andra rum. Därför behovet lysa upp detta avsnitt uppstår. Det kan faktiskt ske genom att måla det ordentligt. Gult är det bästa valet för att måla källare. Nyanser av gult som används för att färga källaren bör vara en lätt en. Placering soffor med mörka färger gör den ljusgula nyansen väcka uppmärksamhet. Röd färg med en anstrykning av gult också gå bra med källare.
Uppgifter om varma färger och deras effekt på vårt sinne kan byggas ut och utformas så mycket som möjligt. Det skulle vara ett klokt steg att ta råd av experter inom inredning. På området heminredning, bör man allvarligt överväga att använda varma färger.

No comments:

Post a Comment