Saturday 7 January 2012

Hög midja Jeans

Låg midja jeans har varit ganska populär bland män och kvinnor. Men vi vet alla sätt är en svängig pendel och mode designers som att svänga från den ena stilen till en annan. Den smala med hög midja jeans för män och kvinnor åter på modet gör uppror mot de super låga jeans. Många kändisar som Jessica Simpson, Jennifer Lopez har nyligen idrottsliga dessa nya-in-trenden med hög midja jeans. Så om du också vill få uppmärksamhet bära dessa jeans, hålla behandlingen veta mer om hög midja jeans. Läs mer på modekläder och designerkläder.
Hög midja Jeans, ursprungligen med hög midja jeans infördes för arbete, men med så många variationer i mönster och stilar, har dessa jeans blivit ett sätt uttalande. I själva verket klassiska hög midja jeans är fortfarande en het favorit bland många människor. Nyligen de mest populära jeansmodell bland män och kvinnor var de låg midja jeans och mycket sällan någon använt för att köpa hög midja jeans. Det är dock hög midja jeans den senaste modetrend nuförtiden, speciellt de med benen öppna och en mager passform. Dessa jeans gör att du har en bättre hållning och är oftast mer förenkling för din mage. Därför hög midja jeans hjälpa dig att ha en slank figur, förutsatt att du inte bär en muffin toppen, och hellre gå en lång topp som skulle kunna täcka eventuella problem med överdriven funktioner och ändå kan du få en bättre poise. Därför nedan är vissa punkter som bör beaktas innan klädd i en hög midja jeans. Läs mer på bästa jeans för kurviga kvinnor.
Hur man bär med hög midja jeans?; Nu om du antar att jag kommer att förklara hur man bär ett hög midja jean, då är du verkligen fel, som jag antar att vi alla vet hur man bär dem. Men här kommer jag ge dig några tips om klädd i en hög midja jeans. , Undvika att köpa eller bära jeans som har extra tyg i fickan området. Sedan huvudsakliga syftet med bär hög midja jeans är att magen ser plattare och får extra tyg skapa kalaskula effekt. I själva verket, plocka jeans som har fickor plats längre ner utan att vara för litet eller för stort. ; Se till att jeans du har på dig sitter ordentligt och passa dig bra, dvs de bör inte smickrande medan stretching eller sag i midjan, skrevet eller kant område. ; Undvik hög midja jeans med whiskering och blekning på lår och rumpa regioner som de ser ut fruktansvärt hemskt, speciellt bakifrån. Fading belyser dessa områden och whiskering skapar vågräta linjer över låren som är föga smickrande och ser exceptionellt dåligt. Läs mer på jeans till stora lår. ; Eftersom hög midja jeans göra ditt ben ser längre och kroppen smal, om du bär ett stort ben style jean, par jeans med kilar eller höga klackar de kommer få dig att se ännu mer längre och tunnare. , Försök att bära monteras upp och inte glömma att stoppa in i din skjorta annat du kommer att se ut som en gigantisk muffin. Också medan sveper tröjan, skall du inte dra blus eller skjorta ut / in för mycket eftersom det antingen kommer att lägga volymen till bröstet region eller få dig att se täppt. Läs mer om hur man bär skinny jeans. ; Förutom dessa vill lägga till stilen till din look iklädd hög midja jeans you kan använda tillbehör som smycken eller en sjal. Om du inte har en platt mage men fortfarande lust att bära dessa jeans kan du shoppa med en mager rem för att dra uppmärksamhet till din hög midja utseende än din mage. Det här var allt om hög midja jeans. Bära dem med olika tillbehör och skapa din egen stil.

No comments:

Post a Comment