Tuesday 10 January 2012

Bröllop Ring Finger

Enligt tullen i civilisationer runt om i världen i dag, är bröllop ringfingret fjärde fingret på handen (mellan långfingret och lillfingret), och det är där ringar är tänkta att bäras. Det finns flera orsaker bakom denna sed, och de flesta av dem är mystiska och andliga i naturen. Många kulturer tror att detta finger som en föregångare till en hel del magisk kraft och andlig energi på människor.
Detta är en sed som har följts sedan början av 11-talet och dess ursprung kan spåras till vissa europeiska länder. Idag, nästan varje land och religion i världen berättar par att bära sina ringar på sina bröllop ringfinger.
Bröllop Ring Finger - Höger eller vänster
Den största förvirring kring frågan uppkommer, när man ser skillnaderna i valet av finger mellan olika länder. Medan vissa menar att den vänstra ringfingret är den mest lämpliga, vissa tror att rätt finger är bättre. Det finns en tro som säger att det finns en ven i vänster ringfinger som går direkt till hjärtat. Detta ven är också känd som Vena Amoris, eller "Vein of Love", och detta är den enskilt största anledningen för folk att välja att bära sina vigselringar på vänster ringfinger.
I vissa länder skiljer sig bröllop och engagemang ringfingret. Medan paret bär ringen på vänster ringfinger direkt efter deras engagemang, överföra de ringarna till högersidig ringfingret på att gifta sig. Vissa länder som följer denna sed är Tyskland, Norge, Bulgarien, Polen och Ryssland. Dessa skillnader i fingret vigselring traditioner och övertygelser finns över hela världen.
Anledningen till att bära ringen på höger hand i vissa länder, beror på tron ​​att den vänstra handen betyder det onda energier i en människa, medan den högra betyder godhet. Detta är en något skev tro, vilket oundvikligen skulle hävda att alla vänsterhänta människor är onda. Ändå är denna sed tror och följde i länder som Indien, Spanien, Venezuela och Chile också. Den judiska bröllop ringfingret för konservativa judar i de östeuropeiska länderna är också den högra ringfinger, och det är också följas av katoliker i Österrike och Nederländerna. Denna artikel om förlovningsring finger kommer också att hjälpa dig.
Uppkomst ringfingret Belief
I antikens England, vid kyrkan just börjat utför offentliga äktenskap, anpassade att de använde det ledde till uppkomsten av det fjärde fingret som ringfingret. Brudgummen först skulle placera vigselringen på tummen och recitera bönen "I Faderns, då skulle han ta bort den och placera den på pekfingret och recitera bönen" I Sonens namn ", då ta bort den och placera den på långfingret och recitera böner "och av den Helige Ande", och sedan placera den på fjärde fingret med ett "Amen". Detta är hur det fjärde fingret ursprungligen blev vigselring finger och någon berättelse som vi hör efter detta är bara en avvikelse från den verkliga källan.
Med tiden började folk påstår att ringen var sliten på detta finger på grund av närvaron av venen, men det finns många människor som har motsatt sig denna idé också. Faktum är att efter ingående anatomiska studier, anlände många läkare till slutsatsen att den så kallade ven om kärlek var helt enkelt en nerv. Ändå var sambandet mellan fingret och hjärta obestridliga, därav traditionen fortsatt.
Ett bröllop mellan två människor är ett livslångt åtagande och ett som måste uppfyllas, oavsett vad. Tillsammans med många traditioner som åtföljer denna heliga bindning, handlingen att bära ringar på bröllop ringfingret är något som aldrig kommer att förändras.

No comments:

Post a Comment