Friday 27 January 2012

Ring Finger Tatueringar

Sann kärlek varar för evigt och så bör dess varumärke. Ringfingret tatueringar är det perfekta sättet att göra din kärlek varar livet ut. Det är ett sätt att symbolisera er kärlek till evigheten och visa den för världen. Dessutom ringfingret tatueringar är jämförelsevis billigare än guld eller diamanter ringar. Detta är ganska mycket anledningen ringfinger tatueringar är kända bland unga älskare. Att känna till historien med och betydelsen av ringfingret tatuering som du vill bära är mycket viktigt. Här är några ringfingret tatueringar idéer som du kan välja från.
Ring Finger Tatueringar modeller
Keltiska Knot, The Celtic knop är troligen den äldsta keltiska konstverket, som består av intrikata geometriska figurer. De flesta av de sammanflätade mönster av keltiska mönster representerar anslutningar oändlig cykel av universum och liv den hamnar. Exempelvis är Trinity Knot, som har tre poäng samman som en triangel som symbol för Fadern, Sonen och den helige Ande. Knuten är även kallade "Love Knot" eftersom det är känt att betyda glödlampor anda, evigt liv och evig kärlek. De andra keltiska knut design är en Triskele, bestående av överlappande spiraler. These spiraler är kända för att representera fertilitet, reinkarnation, skapande, bevarande, förstöring, engagemang och evigheten. Läs mer på Celtic tatueringar.
Claddagh Ring, Claddagh ring, som ringfingret tatuering design är mycket berömd. Uppkallad efter en fiskeby som heter Claddagh är denna ring design en symbol för äkta kärlek och vänskap. Legenden säger att en ung fiskare höll Richard Joyce denna ring på hans kärlek och lovade att gifta sig med hennes. Men innan äktenskapet kunde äga rum, var han kidnappades av pirater. Hans fästmö vägrade tro att han aldrig skulle komma tillbaka. Hon väntat i fem år, tills han en dag rymde, gjorde sig en förmögenhet och återvände till sin kärlek. Därefter har denna ring varit en representation av löften och åtaganden också. Ringen består av två händer som håller ett krönt hjärta. Händerna representerar vänskap, representerar kronan lojalitet och hjärta är en symbol för oantastlig kärlek. Det är också ett irländskt symbolen för kärlek.
Bokstäver, Lettering your fästman namn på ringfingret är också några bra bröllop ringfingret tatueringar. Om namnet är för långt, du kan få innebörden av namnet tatuerad på fingret, som en ring. Exempelvis är min fästman namn "Hårda" (egentligen innebär motsatsen på Marathi) vilket är för lång att bli tatuerad på fingret. Eftersom det betyder 'lycka', kan jag få en synonym som "glädje" tatuerad på mitt ringfinger. Det skulle inte bli för hårt (pun intended) att bära en liten tatuering så! Så du kan också bära dina älskare namn som en tatuering.
I Don't, Sätt på dig funderare och du kommer aldrig slut på tatueringar ringfinger idéerna. Istället har ett rudimentärt bröllop som gick nedför gången, utbyta ringarna och säga "jag gör", få en tatuering! Skaffa er en tatuering som säger "jag gör" över ringfingret. Se till att få tatueringen eftervård från tatuerare, så att denna inskrift sista lyckligt. Kan det finnas ett bättre sätt att vara tillsammans i smärta och i glädje? Jag tror inte det!
Få ut mer av; vigselringen tatueringar; Tattoo Påskrift teckensnitt; Tattoo Påskrift Idéer; Så dessa var några av tatueringar ringfinger att vittna kärleken's beständighet. Innan du tatuera gjort, få din partner yttrande över idén. Om din partner inte vill tatuera dig, det betyder inte att han / hon är tveksamt om den relation du dela. Tatueringar inte är avsedda för alla är det ett personligt val. Således gäller din partners val och gå vidare med ert beslut. När allt är kärleken en enkelriktad väg!

No comments:

Post a Comment