Thursday 5 January 2012

Stora fönster behandling idéer

Om du bor i en stor lägenhet eller en bungalow kanske du ha stora fönster erbjuder dig en fantastisk utsikt utsidan. Även om du kan njuta av vyn är det naturligtvis svårt att hitta bra fönster behandling för stora fönster. Ett felaktigt val gör rummet visas tafatt och Röriga och fördärva skönhet rummet. Det vanligaste misstaget som många gör är att välja en alltför upptagen tryck för gardinerna, kväver den rum med för mycket tyg runtom. Du bör också ha gardiner eller stora fönster idéer behandling som förbättrar dimensioner i rummet utan att det ser tomt. Mer om fönster behandlingar.
Fönster behandling idéer för stora fönster
En elegant fönstret behandling som samordnar de övergripande inredning av rummet lägger skönhet rummet. En av de bästa stora idéerna fönster behandling är att välja lamellgardiner. Dessa kan vara lite dyrt, men det är ett bra alternativ om du letar efter total integritet och dessutom vill styra mängden solljus filtrering genom persienner. Det finns många olika typer av lamellgardiner tillgängliga på marknaden med många olika mönster och formgivningar. Till skillnad från tidigare där man kunde få lamellgardiner bara i plast, numera många andra material som jute, bambu, trä, tyg och även aluminium persienner finns. Lamellgardiner gjorda av jute och bambu inte bara ser tilltalande i ett rum med en minimalistisk dekor men de är miljövänliga också. Lamellgardiner är ofta ett mycket bra stort fönster behandlingsalternativ, särskilt för skjutdörrar eftersom de inte kommer i vägen som de flesta gardiner gör. Läs mer på behandlingar burspråk.
En mycket bra stora fönster behandling idé är att använda gardiner eller draperier i bra kvalitet tyger. Det bästa draperier är att du kan matcha dem med dina möbler eller andra inredning och finns en mängd olika material som du kan välja från. Det finns också många stilar och sätt som du kan hänga gardiner för en ny och unik look. Du kan välja mellan tunga tyger som kan helt eller delvis blockera solljus eller gå för mer språnget tyger för en luftig look. Stora fönster ser bra när draperier hängs så högt som möjligt att ge rummet en känsla av höjd. Mer om samtida fönster behandlingar.
Samordna fabric färg the gardiner med de befintliga möblerna för att skapa en mer enhetligt utseende. Välj från en mängd olikfärgade tyger som avstängt guld, koppar eller färger champagne. För en mer dramatisk inverkan välja juvel färgade toner av grönt, lila och rost. Dessa färger kan inte fungerar för ett litet fönster, men de ser mycket bra i stora fönster. Om du har två eller fler stora fönster i ett rum du kan överväga kombinerar två eller flera vävnader i samma mönster men olika färger eller en kombination av mönster och normalspråk gardiner. Till exempel kan du kombinera blommig gardin med en slätten drape som har en liknande färg pall. Bara se att slutresultatet inte är för kitschig. Läs mer på; Fönster behandlingar för skjutbara glasdörrar, fönster behandlingar för Stora Windows, Fönster Behandling för Bay Window, några andra idéer till stora fönster behandlingar är att drapera gardinerna på ett bestämt sätt över gardinstång. Detta kommer inte bara ge en mer tilltalande utseende men kommer också dölja gardinstång. Så dessa var några stort fönster behandling idéer som du kan använda för ditt hem.

No comments:

Post a Comment