Thursday 26 January 2012

Bästa DS Emulator

Den teknik och tekniker som används av de bästa DS emulatorerna idag är inte i ett mycket framskridet stadium, så detta gör det omöjligt att kunna spela alla tillgängliga Nintendo DS (NDS) spel på en PC. En emulator för olika spelkonsoler bildas för att tillåta människor att spela det bästa spel som utvecklats enbart och uteslutande för dessa konsoler bara på andra plattformar (oftast en PC).
Det finns många DS emulatorer ute på nätet, redo för hämtning och installation när som helst, men om de verkligen är värt det, är diskutabelt. Framsteg görs regelbundet dock, och förr eller senare, det bästa DS emulatorn kommer att vara helt felfri och kommer att möjliggöra för människor att spela alla NDS spel på sin dator perfekt.
Nintendo DS
NDS släpptes av Nintendo 2004 och är den mest sålda handhållna spelkonsol idag. Sin direkta konkurrent är Sony PSP, men fördelarna med NDS är långt mer användbara. Konsolen var en fortsättning av Nintendo Game Boy Advance-serien, och har idag nått en oöverträffad nivå av framsteg. En senare modell (Nintendo DS Lite) släpptes 2006, och sedan Nintendo DSi släpptes 2008.
Populariteten av Nintendo DS är så hög, att det är den näst bäst säljande spelkonsol totalt, bakom Sony PlayStation 2. Detta är enligt statistiken släpptes för året som slutade 31 mars, 2010. Folk har försökt att komma med de bästa Nintendo DS emulator i många år, på grund av denna överväldigande popularitet den handhållna konsolen.
Bästa DS Emulator
Som redan nämnts finns det några alternativ för människor som söker DS emulatorer. Anledningen till detta behov är att de spel som släpps till Nintendo DS kan spelas på dem uteslutande. Detta är fallet med alla spelkonsoller, men folk så småningom hitta en väg runt detta genom att använda emulatorer. Dessa emulatorer möjliggöra en person att spela ett spel avsett för en viss plattform, på en annan plattform. Dina val för bästa DS-emulator för PC är följande. , Dualis: Första DS-emulator, No $ GBA: Senaste släpptes i januari 2008; desmume: Senaste släpptes i juli 2009. Det är också det bästa DS-emulator för Mac. ; Idéer: Senaste släpptes i juni 2010, NeonDS: Kommande emulator, dessa DS emulatorer är lätt tillgängliga för nedladdning via Internet och kan enkelt placeras. De är helt utan kostnad, och en gång installerat, kan de låta en enskild spela DS innehåll på datorn.
Problemet är dock den begränsning av antalet topp DS-spel som faktiskt kan spelas. Dessutom kommer videokvalitet och grafik av dessa spel inte håller måttet på datorn, och detta kommer att förstöra spelupplevelsen för den enskilde. Det är tack vare dessa begränsningar att människor är tveksamma att använda även de allra bästa DS emulatorer. Men denna faktor är också ansvarig för utvecklare att försöka komma med en effektiv DS-emulator så snart som möjligt. Sony PSP är en direkt konkurrent till DS, är så en del människor som går tom så långt som att försöka komma med de bästa DS-emulator för PSP. Tekniken och grafiken finns tillgänglig på PSP kommer att övervinna alla begränsningar av DS-emulatorer, så detta är något du bör se upp för. Dessa artiklar om PS2 emulator för PC och emulatorer till PS3 kommer också att hjälpa dig att lära dig mer om tv-spel emulatorer.
Ganska snart, det bästa DS emulatorerna kommer att kunna utföra allt som förväntas av dem, utan några fel och brister. Från den dagen, kommer du att kunna spela de bästa Nintendo DS-spel på någon annan plattform.

No comments:

Post a Comment