Tuesday 17 January 2012

Familj Partyspel

Spel är roligt och älskad av ett och allt! De spelade på fester och funktioner för att öka roliga och spännande vid evenemanget. Speciellt om det är en familjefest du behöver några spel som kommer att bidra till att skapa starka band mellan familjemedlemmar. Eftersom familjefester eller släktträffar har gäster i alla åldrar, kräver att du spel som kommer att underhålla både barn och vuxna. Family part spel kan spelas inomhus och utomhus. Familj partyspel hemma är vanligtvis spelas när antalet gäster är mindre, medan en stor familjefest är utomhusspel föredra. Musical Chairs, dragkamp, ​​skattjakt, Pinata, etc., är några av de populära spel spelat på familjefester och ges nedan är några fler intressanta familj partyspel.
Familj Party spelidéer
Hitta din partner, här är ett av de part rolig familj spel, där alla familjemedlemmar kommer att köra omkring hitta sin partner. Antalet deltagare till det här spelet bör vara ännu. Du måste ha godis girlanger eller krans att spela detta spel. Antalet girlander bör vara hälften av antalet deltagare. Klipp dessa kransar i två delar. Se till att du skär varje krans med olika längder och två kransar skärs på samma sätt. Blanda dessa avgränsningar girlang bitar och sedan lämna över en girland bit till varje deltagare. Nu deltagarna måste hitta sin partner, vars girland pjäs bildar den kompletta Garland. Och de måste fullgöra denna uppgift inom en bestämd tid. Detta kan bli en stor familj julen spel.
Bilda en grupp; Om du har tillräckligt utrymme utomhus, bör du tänka på att spela detta spel familjefest. Först gör alla familjemedlemmar utgör en stor krets. Sedan spela musiken och be deltagarna att flytta runt i cirkeln. Så snart musiken stannar, ropa ett nummer. Deltagarna ska bilda en grupp att särskilt många. För att öka det roliga, ange regeln att gruppen ska innehålla minst en person i motsatt kön. När grupperna håller på att bildas, kommer vissa deltagare inte att kunna passa in i grupper. Dessa aktörer kommer att vara borta från spelet. Sedan spela musik och fortsätta spela spelet på samma sätt. I slutändan kommer du att vänstern kommer tre deltagare, så ropa ut nummer två. Paret bildades i slutet är vinnaren av spelet.
Pass korven, du kommer att kräva korv formade ballonger till spela detta spel. Dela gäster i team, beroende på det totala antalet gäster. Säg om du har cirka 40 gäster, gör sedan ett lag av 10. Be gruppmedlemmarna att stå i en linje. Lämna över en korv formad ballong till varje gruppmedlem, som står först i raden. Nu har denna deltagare att hålla ballongen mellan sin knän och måste passera den för att deltagaren bakom honom / henne. Inget händer används i detta spel och de gruppmedlemmar måste passera ballongen genom raden med hjälp av sina knän! Om ballongen sjunker nedåt medan förbigående är spelet startas om. Medel, ballongen lämnas åter till person som står först i raden. Det lag som fullbordar dessa ballongen relä först vinner spelet.
Läs mer på:; Släktträff Spel och lärdomshistoria; Släktträff Spel, Det finns flera familjemedlemmar partyspel och ovan nämnda är några av dem. Så, välj ditt favoritspel och öka kul på festen. Alla de bästa!

No comments:

Post a Comment