Wednesday 4 January 2012

Dyra skor

Insamling och skapa den dyraste skor har alltid varit en hobby för världens miljonär och miljardären smakdomare mode. Bor på topplaceringen i den ekonomiska högen erbjuder dem frihet och möjligheter att välja det bästa på vad de vill och gör. Skor eller skor är inte ett undantag till detta faktum. I jakten på att skapa något enastående och unikt, har vi kommit riktigt långt från roaming barfota att bära de dyraste skor. Inte alla skapelser i kategorin "dyra skor" kan bäras och de flesta av dem är så dyra att de inte ens kan hållas med dig av säkerhetsskäl! Men som en nyfiken person, försökte jag ta reda på om några riktigt dyra skor tillgänglig över hela världen och vad jag kom med, är kortfattat berättad i följande punkter.
Dyraste skor någonsin
Enligt nedanstående lista, kan man definitivt säga att Stuart Weitzman är en av de dyraste skor varumärken, eftersom de är populära för utformningen av världsklass dyra stövlar och skor med dyrbara material som ädelstenar, metaller och läder. Några andra hedersomnämnanden Bortsett från denna lista med mycket dyra skor är: Loeffler Randall, Christian Louboutin, A. Testoni, Rapiécés repriserar BERLUTI samlingar osv Här är några av de bästa dyra skor någonsin.
Harry Winston's Ruby Tofflor, Nåväl, Harry Winston's Ruby Tofflor är förmodligen de dyraste skor för kvinnor någonsin! Graverad med så många som 4.600 rubiner, har dessa tofflor gjort under året 1989. de var designade av Richard Winston och skapad av Javier Barrera. Det tog honom två månader att komma fram till denna noggranna dekoration av damskor. Tofflorna är tillverkade med paljetter och den samlade bedömningen av dessa rubiner är 1.350 karat. Priset på Harry Winston's Ruby Tofflor är, håll andan - SEK 3.000.000!
Stuart Weitzman s Rita Hayworth Heels, enligt experterna, är detta par Stuart Weitzman s Rita Hayworth Heels den dyraste och apt exempel av yttersta dekorativa intelligens och en delikat utseende. De är hedrad som den senaste over-the-top skapandet inom av designade skor. Dessa öppna toed stilettos stoltsera olika ädelstenar som rubiner, safirer och diamanter. Dessa stenar är ingenting annat än ädla par örhängen av filmen legenden - Rita Hayworth. Pris Stuart Weitzman s Rita Hayworth Heels är USD 3.000.000 och nu de tillhör Yasmin Aga Khan - dotter till Rita Hayworth!
Stuart Weitzman - Le Vian Kväll skor, det Stuart Weitzman och Le Vian Kväll Skor är en fantastisk par damskor. De är en slags symbol för den konjugerade som ägde rum mellan varumärket Stuart Weitzman och den 500 år gamla traditionen av Le Vian. Dessa kvinnor är tofflor är tillverkade av glänsande flisa läder som är dekorerad med över 200 karat av ädelstenar som tanzanit ädelstenar (185 karat), diamanter (28 karat). The Tanzanit ädelstenar är skapad längs ankeln armbandet medan diamanter längs fronten bandet i tofflor. Bortsett från detta finns två stora 16 karat tanzanites hängande från Ankelremmar. Stuart Weitzman och Le Vian Evening Skor kostar USD 2.000.000!
Stuart Weitzman's Ruby Tofflor, The Stuart Weitzman's Ruby Tofflor skryta med bidrag Oscar Heyman & Bros rubiner. De stoltsera 642 ovala och rubiner runda som utvärderar 120 karat vikt tillsammans med platina, silver, guld, läder, diamanter och andra dekorativa element. Dessa tofflor har utformats för 2003 års Oscars men på grund av några olyckliga omständigheter var de tvungna att lanseras senare med en separat ceremoni. Priset på dessa Stuart Weitzman's Ruby Tofflor är USD 1.600.000!
Stuart Weitzman Platinum Guild Stilettos, The Stuart Weitzman Platinum Guild Stilettos stoltsera en mäktig antal dyrbara 464 runda diamanter som är gängade med platina trådarna. Dessa är samma stilettos att skådespelaren Laura Harring bar vid 2000 års Oscars. Dessa sägs vara den första "miljoner dollar skor" någonsin prunkade i alla Oscar händelse. Den bästa funktionen i dessa Kwiat designer skor är att pärlor inbäddade på dem är avtagbara och de kan bäras som smycken. Dessutom kan skorna bäras tydligt utan några pärlor också! Priset på dessa Stuart Weitzman Platinum Guild Stilettos är USD 109.000!
Stuart Weitzman's Retro Rose Pumpar, The Stuart Weitzman Retro Rose Pumpar är en av de mest bedårande och dyra skor för kvinnor. Som namnet antyder har varje sko en diamant lastade steg täckt på 40-talet stil höga klackar. Dessa dammiga guld klackar blända med 1.800 Kwiat diamanter på 100 karat. Ursprungligen Diablo Cody var nominerad för att inviga dessa vackra pumpar men på grund av vissa olyckliga kontroverser mellan de två, förnekade hon det. Således skorna är ännu inte invigd. Priset på dessa Stuart Weitzman Retro Rose Pumps är USD 1.000.000!
Trollkarlen från Oz Ruby Tofflor, dessa Ruby Slippers från Trollkarlen från Oz var utslitna av Judy Garland i Hollywoodfilmen - Trollkarlen från Oz och utformades av Gilbert Adrian. Dessa skor innehåller hornet huvuden, röda smycken glas och strass som är inbäddade i silver. En av dessa par ruby ​​tofflor såldes på auktion för en kikhosta USD 666.000. David Elkouby, en film minnessaker samlare, är den person som är stolt ägare av detta par.
Stuart Weitzman's Diamond Dream Stilettos, The Stuart Weitzman's Diamond Dream Stilettos var prunkade av Anika Noni Rose under 2007 Oscarsgalan. Dessa skor var speciellt konstruerade genom att hålla Rose i åtanke och de stoltsera 1420 Kwiat diamanter bedöma 30 karat. Dessa diamanter är i platina. Pris för Stuart Weitzman s Stilettos Diamond Dream är USD 500.000!
Prins Nizam Sikandar Jah Tofflor, prinsen Nizam Sikandar Jah Tofflor är en symbol för kungligheter och förfining av 18th century. Dessa tofflor tillhörde Nizam Sikandar Jah - Prince of Hyderabad (Indien). Dessa tofflor stoltsera diamanter och rubiner värt USD 160.000. De lagras i Bata Shoe Museum, Toronto. Dessa tofflor stoltsera etnisk design med en guld anklet och strängar av rubiner, diamanter och smaragder. Dessa är en av de dyraste skor för män, for sure!
Diamond-täckt Custom Nike sneakers, The Diamond-täckt Custom Nike sneakers är den perfekta kombinationen av modern mode sportighet. Nike är den världsberömda sportkläder varumärke och det är äntligen i samband med glimmande mode det vackra. En mans fötter ska inte känna "vänster ut" när han alla är klädd med en fantastisk diamant täckt kläder! Detta var ren att utforma dessa skor. Dessa sneakers är inbäddade med choklad färgade diamanter värda 11 karat, längs kanterna. Pris för diamant täckt-Custom Nike sneakers är 50.000 USD!
Definitionen av "dyra" kan vara en nyckelfaktor som varierar från person till person. Men dessa är några av de "mest" dyra skor någonsin! Poängen med att köpa dem är helt uteslutet här men kunskapen om dem är alltid praktiskt!

No comments:

Post a Comment