Monday 2 January 2012

Exteriör husfärg Idéer

Människor spenderar miljoner på heminredning. Men utsidan av huset, ofta inte får den uppmärksamhet den förtjänar. En bra färg på ytterväggarna av huset kommer inte bara att göra en fin första intryck, men kommer också att skydda huset exteriör från de olika väderförhållanden. Det hjälper dig också belysa fysiska egenskaper i byggnaden. För att spara alla brainstorming, jag har anlitat några bra exteriör idéer husfärg nedan.
Hur hitta den perfekta färgen för kammaren Exteriors
Utvändig målning av huset är inte något människor gör varannan månad. Så att få det gjort av proffs och välja välrenommerade varumärken för färg, är att föredra. Ta hänsyn till följande tips när du väljer en färg för huset exteriörer. ; Placeringen av ditt hus, Interiören färgschema ditt hus. ; Färger till närliggande hus. ; Väderförhållanden på din ort. , Överväga utsidan funktioner i huset till exempel ett speciellt utformade fönster. , Placering och färg av de närliggande husen måste ta hänsyn till så att ditt hus färgen inte krockar med någon annan hus i ditt område. Interiört och exteriört färger bör följa vissa mönster. Dessutom kan inre ordningen i sig ge några utmärkta exteriör idéer hus målning. En annan sak att notera är att vädret kommer att påverka de yttre väggarna i ditt hus, så välj en väderbeständig färg.
Exteriörlack Färgscheman
Ett färgschema är inget annat än en grupp av färger som ser bra ihop. Du kan kombinera oavsett färg du tror kommer att se bra ihop, men det kommer att vara till hjälp om du är bekant med de grundläggande färgscheman som är monokromatiskt, kompletterande, triadiska och angränsande. Dessa yttre hus färgscheman för husfärg, är det beprövade kombinationer men du är fri att utforska.
Monokroma färgsättning; Detta system använder sig av en enda färg, blanda ljusa och mörka nyanser av samma. Den har en känslig och subtil effekt. Den monokromatiska färger fungerar utmärkt om du bor i en konservativ stadsdel.
Kompletterande färgtema Den kompletterande färgschema kombinerar kontrasterande färger. När du använder kompletterande system, välj en dominerande färg och använda sina kompletterande färg för betoning. Du kan också använda en färg i bakgrunden och ett annat för att accentuera viktiga inslag. Skarp kontrast är det enda viktiga i detta färgschema.
Triadiska Färgschema, alla tre färger som är lika avstånd till varandra i färghjulet används i detta system. Denna färgsättning är en smula komplicerat och bör överlåtas till proffs. Men om anställda på rätt sätt kan det ge en pulserande effekt till färgschemat i ditt hus. Det är mer balanserad i förhållande till den kompletterande färgschema.
Angränsande färgtema av motsvarande Färgskalan är också känd som rör färgschema. Detta system använder sig av tre färger som är bredvid varandra på färghjulet. Någon av de tre färgerna tas som basfärg och de andra två används för betoning. Dessa är mycket enkelt att skapa, men ger ett intryck av att vara komplexa.
Exteriör husfärg Färg Idéer
Människor kan, och kommer ge dig många yttre idéer husfärg av sina egna. Men till slut, dess ditt hus så det borde vara ditt beslut. Om du vill ditt hus ha en tropisk effekt, prova att använda turkos i kombination med en mörkare eller blåaktig grön nyans. Använd inte mycket mörka färger som de kommer att absorbera en hel del värme och om de bleknar med tiden kommer det att se riktigt tråkig. Om du vill ge ditt hus en glad känsla betrakta färger som lavendel med gul eller bara gul. Min personliga favorit är helt vit. Naturligtvis finns kvar det inte så i några månader. Om blått är din favorit, gå på någon av dess nyanser utom bläck blå. Bästa man kan göra är att använda en blandning av färger baserade på system ovan.
Se till att ytan av ytterväggar är villkorat för målning, innan faktiskt börjar arbetet med det. Ta professionell hjälp för att genomföra den faktiska målningen som målning exteriörer är mycket annorlunda från att måla innerväggar. Exteriör husfärg idéer och färgen färgscheman som jag har delat här är bara förslag och du kan prova olika kombination av färgscheman och tekniker för att passa din smak.

No comments:

Post a Comment