Wednesday 4 January 2012

Hem Manikyr steg

Varje kvinnor älskar att ha vackra naglar, färgad med nagellack som matchar perfekt med deras klänningar. I själva verket, iordningställande för en speciell kväll eller en part är inte komplett utan manikyr och pedikyr. De är en del av den skönhet regim som de flesta kvinnor följer att lyfta deras personlighet och stil. Och med enkla steg hem manikyr kan du stoltsera bedårande naglar utan att behöva gå till en nagelsalong.
Åtgärder för att göra manikyr hemma
Hem manikyr tips är många och de är lätta att följa också. Så behöver du inte rusa till skönhetssalongen varje gång du vill rengöra eller trimma dina naglar. Allt du behöver ha är grundläggande nagelvård leveranser och lite tålamod. Nämns nedan är några användbara hem manikyr instruktioner, som du finner intressanta:
Krävs Supplies för Hem Manikyr, nagellacksremover, Nagelsax eller Clippers spik, nagelfil (valfritt), Favorit nagellack, Good handkräm, icke-parfymeringsmedel mild tvål; Ljummet vatten, Hem Manikyr steg
Steg 1: Ta av gamla polska, innan du börjar med ditt hem manikyr, ta bort gammal polish med hjälp av en mild remover nagellack. Doppa bomullstuss eller en bit rent tvättlapp och gnid in polska. Se till att du når hörnen på naglarna för att avlägsna spår av färger. På så sätt naglar ni kommer att se ren.
Steg # 2: Trim och Fil Nails, använda spik Clippers från manikyr verktyg, trimma dina naglar i önskvärd former. Det bästa sättet är att hålla dem kort med raka kanter och rundade hörn. Ändå beslutar naglarna formen är upp till dig. Enda viktiga är att hålla dem enhetlig till formen och längd. Fil naglar ordentligt för att ge jämna kanter.
Steg # 3: Renlighet Fingernaglar; När du är klar med att forma naglarna, är nästa nagelvård steg för "hemma manikyr" blötlägga händerna med tvål och vatten. För detta, hälla ljummet vatten i en liten plastbalja och tillsätt tvållösning. Agitera vatten i några minuter och njuta naglar i tvålvatten i 5-7 minuter. Detta kommer att rena naglar och mjuka upp nagelbanden.
Steg # 4: Applicera Cuticle Cream, en av nagelband omsorg grunderna som du bör komma ihåg är att inte sänka nagelbanden till varje pris. Den orsakar blödning, smärta och ibland infektioner. Stället tillämpa en liten klick Nagelbandskräm över nagelbanden och massera försiktigt. Om du har en manikyr kit, använd nagelband påmataren att pressa ner nagelbanden. Annars kan du använda en vanlig pinne inlindad med bomull för att göra detsamma.
Steg # 5: fukt Hands; Nästa steg är ansöker lotion eller fuktkräm dina händer. Kläm ut lotion i handflatorna och applicera den över dina händer. Massage försiktigt i några minuter, så att hålla huden fuktig och helt hydratiserade. Efter denna manikyr tips, ta en ren och fuktig handduk att torka bort överflödig lotion från dina händer.
Steg # 6: Applicera Nail Polish, avsluta ditt hem manikyr genom att dekorera naglarna med kreativa mönster Nail Art. Först, placera de baslack som du brukar göra för att tillämpa nagellack. Låt det torka väl och sedan, på ett tunt lager av polish. Så snart den första lagret torkar, gäller din andra päls och hålla den för torkning. Detta är hur du kan göra en manikyr hemma som en professionell.
Är inte "hur man gör en manikyr hemma" lätt och intressant? Med ovan nämnda steg hem manikyr, nonchalera bedårande naglar är bara 30 minuter bort. På samma sätt kan du tänka på att göra fransk manikyr hemma. Som ni nu vet de grundläggande idéerna hem manikyr, kan du prova dem på dina nära och kära, när du får ledig tid. Och jag är säker på kommer de att vara mycket imponerad av din skönhet tips.

No comments:

Post a Comment