Tuesday 3 January 2012

Picnic Tabell Planer

Semester är de tider att gå backpacking med dina vänner och familj. Tillsammans med din resa utrustning behöver du även göra picnic bord under en campingtur. Ofta är dessa picknickbord också tjäna ett gott syfte i vår bakgårdar och uteplatser. Om du väljer att köpa ett picknickbord, då det skulle vara en ganska dyr affär. Om du har en talang för snickeri då kan du överväga att göra ett picknickbord på egen hand. Du kanske måste gå genom flera picknickbord planer på att hitta en som passar dina behov och specifikationer. Ges nedan är några faktorer som måste beaktas samtidigt göra ett picknickbord.
Picnic Tabell Idéer
Storlek, storlek picknickbord skulle främst bero på syftet med picknickbord. Om du planerar att ta utsidan picknickbord, då måste vara kompakt och bärbar. En liten tabell som kan monteras på plats är en stor nytta. En stor, skrymmande picknickbord är inte lämplig för transport längs i ett fordon. Men om du ska använda det som en utomhus bord, kanske du vill åka på ett stort bord som sitter 5 till 7 personer. Om du letar efter barnen planer picknick bord, så du kanske vill överväga storleken på stolarna. Ett stort bord med små stolar kan bekvämt rymma 10-12 barn. Denna tabell kan vara bra att organisera barnens utomhus partier etc. Mer om utomhus utemöbler.
Trä; vilken typ av trä är det mest avgörande faktorn som skall beaktas när söker planer picknick bord. Planen som ber dig att använda alla virke är sällan användbart. Skogen för tabell ska stark, robust och tåla hårt väder. Om du planerar att använda det som en utomhus bord, så borde det klara regn, snö och sol. Redwood, ceder, cypress är de typer av trä som vanligen används för att göra picknickbord. Det är heartwoods, mening, kommer virket från mitten av trädet, som är rik på SAP. Därför är det även kallas ytveden. Dessa skogar är rikt på naturliga oljor som skyddar bordet i hårt väder. Ett annat alternativ är att använda trycket behandlat virke. Tryckimpregnerat trä är billigare än trä och kan också tåla alla sorters väder.
Material, förutom ländryggen behöver du också en del ytterligare material såsom skruvar, muttrar och bultar för att säkra träbitar på plats. Träskruvar är att föredra än järn skruvar som de passar i mer tätt. Iron skruvar lossas inom ingen tid och så småningom faller av. De andra material som används för att picknickbord bör väderbeständig också. Material som får urholkas lätt kan lämna stora fläckar märken på bordet som tittar hemskt. Alltid köpa bra kvalitet material från en känd affär bara.
Verktyg, Om du planerar att göra jobbet själv, så behöver du en rad verktyg och utrustning. Utomhusbord planer som ber er att bara ha handverktyg är sällan användbara. Men för fina skärning och montering av ländryggen du måste ha elektriska verktyg bara. En elektrisk såg kan klippa ländryggen exakt medan borrmaskin är användbar i framförandet av skruvarna djupt inne. Verktygen kan lånas en hyra butik i din ort. Om du är en novis på detta omgivningen får ringa erfarenhet av att hantera elektriska verktyg, då måste du följa alla säkerhetsföreskrifter.
Läs mer på:; Hem Möbler, Utemöbler, Möbler, du kan hitta många planer picknickbord på Internet som kan ge dig steg för steg instruktioner tillsammans med illustrationer. Du måste kanske göra små variationer i planen enligt dina individuella mätningar och design.

No comments:

Post a Comment