Monday, 9 April 2012

Äggvita Mask

Äggvita hänvisar till den inre vita färgade ingrediens i ett rått ägg, som omger gulan. Äggvitor har många användningsområden, till exempel, används de för att skumma kakor, de förser kroppen med proteiner som är viktiga för body building och slutligen, de används i många naturliga behandlingar hud skönhet. Många människor gå i god för effektiviteten och nyttan av äggvita ansiktsmasker, för att förbättra hudens struktur och spänst. Låt oss veta vilken metod att göra äggvita mask hemma, följt av en förteckning över dess fördelar för huden. Läs mer på naturlig hudvård.
Metod för att förbereda och Applicera Egg White Mask
För att förbereda en hemmagjord äggvita mask, helt enkelt bryta ett ägg och skilja på den gula och den vita delen, genom att ta ut gulan. I äggvitan, tillsätt en tesked mjölk och några droppar honung. Blanda ordentligt med sked och din äggvita masken är färdig att användas i ansiktet.
För att ansöka äggvita mask i ansiktet, helst använda en borste, som att använda fingrarna för att tillämpa det kan bli ganska rörigt. Med hjälp av borste, börjar tillämpa den äggvitan masken i pannan, följt av kinder, haka och sedan resten av ansiktet och även på halsen. Ägna särskild uppmärksamhet åt veck i näsan, samtidigt som äggvitan masken. Applicera inte masken runt munnen och ögonen, som äggvita masken blir väldigt tight på tork, och om huden på dessa områden är utsträckt över en punkt, kan den orsaka rynkor. När du har tillämpat ägg vit mask, lämna den på ansiktet under trettio minuter för att torka. Efter trettio minuter, ta ut ägg vit mask, som plaskade lite ljummet vatten i ansiktet först och sedan gnugga masken ut försiktigt. När ägget vit mask har kommit helt ur, tvätta hela ansiktet och halsen med mycket vatten, så att ingen lukt hamnar på efterkälken.
Läs mer på:; Hudvård, ansiktsbehandling hudvård, äggvita kalorier och protein, äggvita Mask Fördelar
Äggvitor innehåller en ingrediens som kallas Äggalbumin, som hjälper till att hålla virus i schack. Äggvita är också en viktig källa till hälsosamma protein. En annan ingrediens i äggvita, nämligen lysozym, är känd för sina egenskaper hud clearing. Lysozym är faktiskt ett enzym, som fyller funktionen av smälta bakteriella cellväggar. På grund av förekomsten av dessa ingredienser i äggvita, tillämpa äggvita masker anses mycket fördelaktigt för huden i ansiktet. Nedan är några av de äggvita masken fördelar. ; Regelbundet tillämpar denna krymper ansiktsmask porerna därmed förhindrar ansamling av smuts och fett i dem, få ett slut på acne och finne breakouts. Även om vissa människor säger att ägg vit mask för akne ärr är mycket effektiv, men det är fortfarande inte bevisats. Läs mer om hur du krympa porer, Äggvita masker rengör huden mycket djupt, vilket gör den mjuk, smidig och ljus på samma gång. ; Äggvita mask hjälp i strama huden och om de tillämpas på veckobasis, kan fördröja uppkomsten av fina linjer och rynkor i ansiktet och på halsen. ; Äggvita mask är mycket fördelaktigt för människor med fet hy, eftersom det är mycket torkning och stöd i att ta bort överflödig olja från huden. ; Läs mer på:; Hemlagad Avdelningskläder - Facial Mask Recept, göra ansiktsmask, Som du kan se från ovan, är en äggvita mask mycket användbar för hälsa och utseende av huden. Den skapar en oöverträffad strålande glöd i ansiktet på den person, om den tillämpas på varje vecka. Ett sista tips på ägg vita masker innan jag loggar ut - inte använder dem om du har en torr hud, som äggvita masker kan över torr hud. Dessutom gäller inte ägget vita masker mer än två gånger i veckan, som dess över ansökan kan torka ut huden också. Lycka till!

No comments:

Post a Comment