Tuesday 17 April 2012

Smaksatt tandpetare

Vi känner alla med tandpetare, som antingen används för att ta bort mat som görs i mellan tänderna eller stickande livsmedel som serveras på fester. Numera finns det olika former av tandpetare med olika användningsområden. Detta är den grundläggande trä typer (både platta och runda), färgat trä tandpetare, Frilled tandpetare med en spetsig ände och den andra änden täcks med flerfärgade cellofan, färgad plast tandpetare, smaksatt tandpetare, etc.
Den konventionella användningen av tandpetare förblir densamma, dvs för piercing bitar av mat och för rengöring mellan tänderna efter maten. Men, tandpetare i synnerhet, är de färgade och platta i trä används också för Craft-projekt. Ett av de senaste och innovativ användning av tandpetare är som en mun luftrenare. För detta ändamål var smaksatt tandpetare introducerades på marknaden. Per tillverkarna kan dessa tandpetare också hjälpa dig bli av med vanor, liksom, nagelbitning och rökning. Låt oss ta en titt på vad som är smaksatt tandpetare och hur man gör smaksatt tandpetare.
Vad är smaksatta tandpetare
Smaksatt tandpetare görs genom att lägga till smaker av trä tandpetare. Det finns olika typer av smaksatt tandpetare, som består av olika smaker, som körsbärssmak tandpetare. Andra exempel kanel, mynta, lönn, bacon, vintergröna, etc. Detta sägs vara till nytta för dem som försöker få ut av någon form av Oral Fixation, liksom, nagelbitning, rökning, småätande, etc. Du kan använda dessa smaksatt tandpetare, istället för att röka en cigarett eller bita på naglarna eller småätande. Det sägs vara bättre än godis eller tuggummi, eftersom de är fria från socker och kalorier. Vissa typer, typ, smaksatt mynta tandpetare och dem smaksatt med kanel, apelsin, citron, osv, kan avvärja dålig andedräkt också. De som har för vana att äta något eller andra kan bli av med sina begär genom att använda smaksatt tandpetare. Det kan därför indirekt bidrar till viktminskning också. I korthet kan smaksatt tandpetare tjäna olika syften. Du kan också göra smaksatt tandpetare hemma. Läs vidare, veta mer om att göra smaksatt tandpetare hemma.
Att göra Smaksatt tandpetare hemma
Det är mycket lätt att göra smaksatt tandpetare hemma. Följande metod kan vägleda att göra kanel tandpetare. För att kanel tandpetare, behöver du kanel olja (bör erhållas från hälsokostbutiker) och trä tandpetare. Du kan också använda smaksatta matoljor vill, apelsin, citron eller pepparmynta för att göra tandpetare i dessa smaker. Ta en burk och lägga till en eller två ounces det smaksatta oljan i den. Sätt tandpetare och säkra locket. Låt tandpetare blöt i olja över natten. Nästa morgon, ta ut tandpetare och sprida dem på ett icke-absorberande yta, som plastfolie, bakplåtspapper eller cookie blad. Låt dem torka väl, innan den förvaras i ett fodral med blixtlås påse eller behållare. Du kan också använda en mikrovågsugn för att torka tandpetare. Allt du behöver göra är att placera cookie plåt med tandpetare i ugnen, som är förvärmd till 250 ° C. Det tar cirka fem till tio minuter för tandpetare att få torka.
Nu har du en grundläggande förståelse om smaksatt tandpetare och dess användningsområden. Du kan göra en del med hjälp av ovan nämnda metod. Se till att använda produkter av god kvalitet för att göra smaksatt tandpetare, så billigt material kan påverka din hälsa. Men låt inte barn använda dessa produkter.

No comments:

Post a Comment