Monday 23 April 2012

Flat Takreparation

Platta tak är populärare i dessa dagar med tillkomsten av ny teknik och strukturella system. Det är tänkt att representera ren geometri och återspeglar den breda horisontella linjer det naturliga landskapet. En majoritet av moderna hus har platt eller mycket försiktigt lutande tak. Ger dock denna typ av taktäckning husägare med uppgift att täta reparationer och underhåll som platta tak är mycket benägna att läckor och sprickor som skapar alla typer av förödelse. Man kan få sina tak repareras av en professionell, men kan det platta taket reparationskostnad vara lite tung på fickorna, eftersom det måste göras ofta. Dessutom är platt tak reparation inte så svårt och du kunde göra det själv! Läs om hem förbättringar.
Hur reparera ett platt tak, följande enkla och lätta steg hjälper dig i arbetet med platta tak reparation. Ta en titt på dem.
Saker som krävs:; Övertäckningar cement, Takläggning naglarna, spikpistoler, Utility knivar, Putty knivar, Kvastar, handdukar, reparera en spricka eller öppet område
Steg 1: Platt tak reparation skall utföras i svala väder när taket är torr. Sopa taket med en kvast för damm bort smutsen.
Steg 2: Leta upp spricka eller läcka på ytan av taket. Metal barriärer mellan taket och skorstenen eller en VVS-stack kallas beslag och är mest benägna att utveckla sprickor eller små öppningar.
Steg 3: Borsta bort grus och smuts borta från arbetsområdet. Detta bör göras så att alla eventuella skadan är synlig och det kitt som du kommer att tillämpas kommer att fästa ordentligt takytan.
Steg 4: Skär runt spruckna eller skadade områden och ta bort de dåliga avsnitt noga. Se till att du skär endast genom det översta lagret utan att skada kände under. Gör snitt genom en enhetlig form som en rektangel eller cirkel. Suga upp vattnet i sprickan, om något.
Steg 5: Nu skär en ersättning bit av klappersten, med hjälp av de utskurna bitarna som mönster. Applicera ett tunt lager av taktäckning cement under kanterna genom att skjuta en spatel inuti.
Steg 6: Tryck in den nya singel i öppningen. Spika singel with tak naglar på alla sidor. Kom ihåg att cement endast det understa lagret. De andra övre skikten kan spikas ihop.
Steg 7: Seal hela repareras plåstret genom att sprida takläggning cement över hela sig. Cementet bör spridas på ett sådant sätt att alla spikhuvuden omfattas. Läs mer på tak bältros reparation.
Behandla Bubbles eller blåsor
Steg 1: separation eller en spricka i det översta lagret av det platta taket kan resultera i bildandet av stora bubblor eller blåsor. Leta efter sådana blåsor när taket är torr.
Steg 2: När blåsan är belägen, rent området runt den med en kvast. Nu, med en rakkniv kniv, skär en bit ner mitt på blisterförpackningen. Klipp bara genom det översta lagret och inte via den underliggande kände.
Steg 3: Öppna upp klippkanter och kraft tak cement på botten av kanterna. Sedan ordentligt tryck ner kanterna på blister.
Steg 4: Tack ner kanterna på den kapade med takläggning naglar. Täck hela plåstret med cement för att täcka alla spikhuvuden och låt den torka ordentligt.
Du kan också vilja läsa om:; Tak reparation av läckor, Takreparation skattningarna, Takreparation tips, det handlade om platta tak reparation. Det var ganska enkelt, var det inte? Så, som en stege, klättra upp på ditt tak och rätta till problemet att följa stegen ovan! Hoppas du hittade artikeln hjälpsam!

No comments:

Post a Comment