Wednesday, 4 April 2012

Dining Room färger

Matsalen är ett rum där man kan experimentera med olika färgscheman. Med rätt färger matsalen kan du göra matsalen ser mysigt och inbjudande och en plats där du kan koppla av och roa dina vänner. När beslut fattas om mat färger rum färg bör du först överväga måtten på rummet och hur mycket ljus den får. En liten matsal som inte blir för mycket ljus behöver en sval och luftig färg som ljus melon och dämpade gula så att det ser rymligare. Om du väljer en mörk färg som olivolja eller mossgrön i en liten matsal, kommer det att göra plats dök fler små och slutna. Läs mer om målning.
Dining Room Idéer Färg
En annan mycket viktig sak att komma ihåg när du väljer färger matsalen är att överväga vilken typ av matsalen du har. Om det är en formell matsal med höga murar, traditionellt stora mahogny bord med en imponerande kristallkrona, då din matsal färger bör matcha detta dekor. För en sådan formell matsal kan du välja mellan mycket mättat och ljusa nyanser som juvel tonas gult, grönt och rött. Eftersom väggarna är ganska höga dessa färger ser bedövning i en formellare matsal. Om du har en mycket stor matsal, då är det en bra idé att visuellt dela rummet med hjälp av två färger på en och samma vägg. Till exempel kan du välja två olika nyanser av en färg, säger grönt och måla mörkare färg på toppen och den ljusare färg längst ned. Mer om populär färg färger.
En annan bra idé är att matcha färgen matsalen med den i inredningen som gardiner, inredning och dukar av rummet för en mer sammanhängande och harmoniskt utseende. En bra matsal färg som är lämplig för såväl små som stora matsalen är färgen guld. Guld är den mest perfekta färgen för en matsal eftersom det ger en mysig känsla till en liten matsal och en kunglig ser att en stor. Du kan också använda begreppet accent väggar i matsalen. Måla en av väggarna i matsalen i en ljus djärva färger som rött eller orange. Måla de andra tre väggarna i en gratis färg. Det är bäst att undvika dekorativa teman väggmålning i lilla matsalen som ränder och snyltar eftersom detta kommer att göra rummet verkar mer mindre och mörkt. Mer om att välja färg färger.
För att göra din gäst att känna sig bekväm och matupplevelse en bra bör du välja mat system rum färg som är välkomnande och varm. Gå för smörblomma gul, orange, koppar, rött och andra sådana jordnära färger för en tidlös överklaga. En färg som bör undvikas i en matsal är blå. Även om det är en mycket lugnande färg fungerar den som en suppressant aptit. Reserv den blå för ditt sovrum eller badrum. Nyanser av lila, violett och rosa bör också undvikas i matsalen, eftersom de också fungera som en suppressant aptit. Läs mer på, Dining Room Paint färger, rummet Färgscheman, väggfärg Färger lärdomshistoria; När du väljer matsalen färger, undvika att välja dem från sjökort lacken eftersom de inte ger dig en uppfattning om hur det kommer att se i väggarna . Du kan istället köpa färgprover i färger som du föredrar och måla en liten del av dina väggar matsal. Titta på färgerna i olika belysning som i solljus och artificiellt ljus för att välja den bästa maten kombinationerna rum färg.

No comments:

Post a Comment