Sunday, 15 April 2012

Lång Klippning med lugg

Om du har långt hår, du kan säkert göra en hel del varianter med styling mönster och metoder. The bästa mönster i styling långt hår är att använda slag och lager av hår för att skapa textur. Det finns många kändisar som är kända för att idrotten lång värderingsavdrag med lugg, som Reese Witherspoon, Anastasia och Jessica Alba. Du kan bära olika frisyrer på långa hår med lugg, som en ponny svans, hälften upp och hälften ner, långa lockiga frisyrer, och många andra. Läs mer om olika frisyrer för smällar.
Långt hår, Bangs och lager - Utseende av ansiktsformer
Anta att du har ett avlångt ansikte och vill få det att se mindre avlånga, kan du använda långt hår att lägga upp vid sidorna av ditt ansikte, så att ansiktet ser lite rund i stället för lång. Likaså för ett avlångt ansikte kan smällar användas för att göra ansiktet ser mindre avlångt. Dessutom med en kombination av lång hårklippning och lugg, du kan ändra det allmänna utseendet på ditt ansikte som du vill.
Du kan välja raka eller sida svepande fransar och har lager på din frisyr för att skapa en look som du föredrar att bära. Om du funderar på att långa frisyrer med lugg för runda ansikten, ovala ansikten, avlånga ansikten, eller någon annan typ av ansikte form, du kan använda lager och lockar för att göra ansiktsform ser hur du vill. Bangs kan också användas för att dölja en stor panna. Läs mer på sidan sopade lugg på långt hår.
Lång Klippning med lugg
Generellt lugg ser bra ut på raka och fina långa frisyrer. Det finns några olika typer av bang som du kan bära på långa frisyrer. Rak och lång lugg är mestadels bärs på silkiga, fina långa frisyrer. Längden på dessa raka lugg förlänga till ögonbrynet, varför de är bra styling alternativ för kvinnor med avlånga ansikten. Asymmetrisk lugg är de som trimmas lite kortare på ena sidan, och längden ökas tills den andra sidan.
Långa frisyrer med sidan svepande lugg kan bäras till kontoret, eftersom det skapar en god titt. Side svepande fransar avser dessa svepande från ena sidan av huvudet till andra sidan, passerar strax över ögat på andra sidan. Dessa används också för att bära scen eller emo frisyrer. Baby lugg är de som bärs rakt i pannan, men längden på dessa smällar är mycket kort. Dessa smällar är bra val för att bäras långa frisyrer på rektangulära ansikten. Eftersom dessa smällar är korta, de visar lite av pannan, vilket är användbart för att göra ansiktet visas längre.
Parted lugg finns andra typer av lugg som sträcker sig ända från centrum till sidorna. Dessa lugg är oftast inte bärs på medellång eller kort frisyrer. Hackig lugg är bra val om du vill ha en lång frisyr med en funky look. These fransar skärs på ojämn längd, som ramar in ansiktet avsevärt. Rundade lugg är andra bra stilar i luggen att bäras på långa frisyrer. De rör luggen skärs längs gränsen i ögat linje, med dem på sidorna försiktigt vidröra ögonfransar.
Läs mer på:; vågigt frisyrer med lugg, Layered frisyrer med lugg, frisyrer med lugg för långa och medellånga hår, dessa var en del information om långa frisyrer med lugg. Men om du vill bära lugg, måste du välja sin stil och längd beroende på formen på ditt ansikte.

No comments:

Post a Comment