Wednesday 11 April 2012

Jojobaolja Använder

Innan börjar vi titta på vad som är jojobaolja för? Låt oss diskutera, egenskaper jojobaolja. Så, vad är det fantastiska jojobaolja som gör det skiljer sig från andra oljor? Den första mest bra kvalitet av denna olja är att det inte fet som andra transportören oljor. Även oljor som mandelolja, olivolja eller kokosolja används också för att återfukta huden, ger de en fet effekt på huden. Jojobaolja å andra sidan är en utmärkt fuktighetskräm, som snabbt blir absorberas i huden, utan fet effekt. En annan viktig egenskap hos jojobaolja är att det liknar mänsklig sebum, och den här egenskapen kan användas för många ändamål. Dessa var två viktiga skäl att skilja jojobaolja från andra oljor. Andra egenskaper av jojobaolja är att det är en luktfri och färglös olja, som har nästan inga biverkningar. Dessa var de olika egenskaperna hos denna olja som gör många fördelar jojobaolja. Låt oss nu titta på de olika användningsområden jojobaolja ...
Använder av jojobaolja
Moisturizer: Det finns många jojobaolja användningsområden för huden. Du kan använda den som en hel kropp eller ansikte fuktighetskräm som helst på dygnet. Det är bäst används efter ett bad. När du har tagit en dusch på morgonen, tillämpa denna olja över hela kroppen för att hålla huden återfuktad hela dagen., Tips: Lägg några droppar lavendelolja med jojobaolja (2:10 ratio), och du kommer att ha en stor lukta fuktkräm.
Hårvård: Det finns två jojobaolja använder för hår. Du kan använda jojobaolja som en olja massage innan schamponering, detta sätt kan fungera som ett balsam. Du kan också ta några droppar jojobaolja på din handflata, sprida den och sedan tillämpas på krulligt torrt hår, och det kommer att fungera som ett serum., Tips: Lägg några droppar rosmarin olja med jojobaolja (2:10 ratio), och du kommer att ha ett hår cum förlust olja torrt balsam.
Anti-Aging: På grund av den anti-oxidanter som finns i det, det kan vara till stor hjälp för att förebygga rynkor och andra effekter av åldrande på huden. Använder den dagligen för att hålla huden ung.
Vård för nagelbanden: Applicera några droppar jojobaolja på naglarna, för att upprätthålla mjuka nagelbanden eller behandla torr trasiga naglar.
Återställa naturliga hudfett Balans: Människor som lider av fläckvis eller torr hud, bör använda jojobaolja varje dag i generös mängd. As jojobaolja liknar människans talg, kan det lura kroppen att tro att det är kroppens naturliga olja och därmed hjälpa till att återställa fukthalten i huden.
Make-Up Remover: Du kan använda jojobaolja som en rengöringsolja för att bli av make-up, om det är ögonmakeupen, en stiftelse eller rodna.
Lip Balm: Applicera några droppar jojobaolja som helst på dagen, när du känner läppar har blivit torr.; Tips: Blanda några droppar med läppbalsam, eller blanda jojobaolja med några droppar ros eterisk olja för att göra din egen blommig doft läpp fuktighetskräm.
Akne Behandling & Prevention: Det kan hjälpa att behandla och förebygga acne symptom på finnar, pormaskar och whiteheads. Denna olja hjälper till att lösa upp oljeproduktionen av finnar eller pormaskar och hjälper till att bryta akne, så kan du ha en slät akne fri hy., Tips: Lägg några droppar tea tree-olja med jojobaolja (2:10 ratio), och du kommer att ha en kraftfull anti-bakteriell akne olja.
Massage: Även om, inte har en hal fet verkan som massage oljor, kan du fortfarande använda den för en massage, även jojobaolja får lätt absorberas i huden, så du behöver inte duscha efter massage!; Tips: Blanda jojobaolja med några droppar av en lugnande eterisk olja som rökelse eller lavendelolja, att göra en utmärkt massage olja.
Vill veta mer om jojobaolja, läs:; användning av jojobaolja: Jojobaolja förmåner, Jojoba olja för hår, Jojobaolja för hår och hudvård, och dessa var de olika användningarna av jojobaolja. Så, köpa en flaska ekologiskt utbud av jojobaolja och prova ovanstående använder jojobaolja, kan du använda ovanstående tips för att göra jojobaolja mer aromatisk. Det finns inga biverkningar av jojobaolja, men om du är allergisk mot nötter, gör sedan en liten test hud patch innan du börjar använda denna olja.

No comments:

Post a Comment