Friday, 6 April 2012

Scalp Acne

Inte bara ett fenomen bland tonåringar, de flesta vuxna lider av oönskade akne på olika delar av kroppen - ansikte, bröst och rygg. Det finns en mängd olika mediciner som finns tillgängliga på ditt lokala apotek som lovar att behandla olika typer av akne. Men vad gör du när detta nummer av akne är på hårbotten? Även får hårbotten akne ljud unik, många av oss har dem då och då. Som vår Håret täcka eventuella tillfälliga finne, som annars kan vara synliga i ansiktet eller på bröstet, lär vi oss om dem när du borstar eller schamponering vårt hår. Det tar inte lång tid för hårbotten akne att föröka och bli irriterande smärtsam, obehaglig och samtidigt blåser torkning eller tvätta håret, och bli infekterad. Liknar Zits hittades i ansiktet och andra delar av vår kropp, hårbotten akne kan vara hanterbart, om handlade därefter. Artikeln kommer att förklara hur hårbotten akne behandling ska följas när du har förstått dess orsaker och symptom.
Scalp Acne Orsaker
Även om hårbotten akne liknar vanliga ansikte eller rygg akne, är det inte särskilt vanligt. Om någon lider av det, tenderar deras hud naturligt att producera ett lager av olja som kallas talg. Denna skyddande skikt förbereder sin väg mot hudens yta genom porerna, döda hudceller, och överflödig olja bildas. I det här fångade talg område, bakterier får en chans att föröka snabbt och form före finne, symtom hårbotten akne. Eftersom pre-finne börjar bli större, det blir whiteheads eller pormaskar. Varav en blir då svullna och blir röd, och så småningom får du din alldeles egna finne i huvudet.
En av de största problem med hårbotten akne är förlust av hår. Hårbotten akne och håravfall går hand i hand som svampinfektion i hårbotten stöd den senare. Men är klar skallighet uteslutet. Förutom håravfall, hårbotten akne symtom inkluderar stopp i porerna. När porerna är blockerade, tenderar du att finna att ditt hår blir fet väldigt snabbt, även efter ordinarie schamponering. Som ni kanske har märkt, liknande huden akne, stöder fet hud allmänhet akne orsaker. Fler hårbotten akne orsakerna är:; dåliga hygieniska förhållanden, brist på rätt kost, ökad stress nivåer, Ärftlighet, Obalans i hormoner, förändring i vädret, exponering för värme och skarpt solljus, koffein drycker, Läs mer på:; Scalp Acne orsaker; Finnar i hårbotten, hårbotten Acne Cure
Vi går igenom massor av hårprodukter, styling gel, schampo, balsam och som innehåller ingredienser för att täppa till porerna. Men det betyder inte att du ska kasta bort de hår produkter helt och hållet. Så, vad kan man göra för att förhindra hårbotten acne utan att gå igenom några drastiska förändringar? Om du redan har prövats och testats over-the-counter mediciner hårbotten akne och har inte hittat någon lindring, ta en titt på några hem rättsmedel för hårbotten akne.
Åtgärd 1: Blanda i jordat muskot i RAW (okokt) mjölk. Applicera denna blandning oavsett var Zits är i ca 2 timmar. Tvätta håret med ljummet vatten.
Åtgärd 2: Gör en pasta av honung och kanel. Applicera pastan på finnar innan du går till sängs på kvällen. Tvätta klistra på morgonen med varmt vatten. Följ denna steg för två veckor rakt och se om finnar har försvunnit.
Åtgärd 3: Ta en rå papaya och få sin saft. Kom ihåg att ta med sin hud och frön också. Tillämpa denna saft över den svullna akne.
Åtgärd 4: Blanda gurkmeja pulver och mynta saft tillsammans. Applicera pastan på det drabbade området och tvätta den med ljummet vatten efter 20-25 minuter.
Åtgärd 5: Förbered en pasta från malda sesamfrön och vatten. Applicera på den inflammerade akne för att minska rodnad och smärta.
Mer om hårbotten akne behandling:; eteriska oljor för Acne, Acne Hem rättsmedel, Följ de rättsmedel hårbotten akne som nämns i artikeln för att se om ingenting är försvårande orsakerna. Se till att besöka din dermatolog innan du börjar att använda over-the-counter mediciner hårbotten akne.

No comments:

Post a Comment