Friday, 20 April 2012

Eye Makeup tips för Brown Eyes

Bruna ögon är helt enkelt förtrollande. Den bruna ögonglober peering på någon kan hypnotisera honom direkt. Du kan försköna ditt bruna ögon använder rätt nyanser och färger för ögon makeup. Du kan ändra dina ögon makeup beroende på dina dräkter, tillfällen att du deltar och årstider. Med variationer i färger du kan antingen skapa en förtrollande blick eller en sexig rökig look. Rätt val av färg kan få dig att se dramatiska och även drömmande. Allt du behöver är att behärska konsten att ögonmakeup och blanda nyanser proportionellt för att få önskat utseende. Kolla in dessa tips ögon smink för bruna ögon. Läs mer om smink tips för bruna ögon och ögon smink för bruna ögon.
Brown Eyes Makeup tips
Ögon är de mest attraktiva delarna av ansiktet. Eye Makeup innefattar rätt val av färger på din ögonpenna, liners öga, mascaror och ögonskuggor. Gå igenom följande innehåll för att få lite bruna ögon makeup idéer.
Eye Pencil eller Eye Liner, Välja under ögonfärgen för bruna ögon beror på om du vill bredda dina ögon eller behålla normal form. Den under ögonfärg för små ögon med bruna bollar ska vara mörka nyanser. Kolsvart, kakao eller marinblå skapa en växande effekt för små ögon. Om dina ögon är stora att du får eller inte får använda en enligt ögonfärg.
Samtidigt som en liner över dina ögonlock kan du använda nyanser av brunt eller mörkt grå träkol. Nyanser skapa en rökig effekt. Nyanser av turkos blå eller transparent blå ser extremt vacker på bruna ögon. Om du inte använder en ögonskugga, markera ögonen med färgglada nyanser av eyeliners. Välj nyanser av grönt, lila, hassel eller rosa matchar med dina dräkter och rita perfekta linjer över dina ögonlock. Du kan också välja gyllene och koppar nyanser för att få en gnistra på dina ögon. Läs mer på eyeliner på bruna ögon.
Eye Shadow, Ögonskugga spelar en avgörande roll för att avgöra vilken typ av din makeup. Kvinnor med bruna ögon har tur eftersom de kan prova olika ögonskuggor för att markera deras ögon. Använd starka färger på kvällen och ljusa färger under dagen. Försök att komplettera nyanser med din eyeliner och under ögat färg. Om din liner är mörkbrun, gå till en ögonskugga med ljusare nyanser av brunt. Marinblå nyanser se sexig med en rökig effekt. Du kan använda glitter skuggor bara på natten. Silver nyanser samordna bra när din dräkt är vit eller silver. Sammanfoga nyanser ordentligt med borste när du använder starka färger som rött, lila, orange eller grönt. Dessa färger är endast avsedda för fester, sammankomster, och informella händelser.
Formellt ser väl kompletterar med nyanser av brunt, grått och även rosa. Ljusrosa ögonskugga, lavendel, persikor, mullvad eller koppar brun skugga ser sinnliga på brun ögon. Under dagen välja neutrala nyanser som ögat smink för bruna ögon. Försök att inte kontrasten för mycket med färgen på eyeliner och ögonskugga. Veta mer om ögonskugga för bruna ögon.
Mascara, Curl dina ögonfransar med jet svart mascara. Mascara bör betona dina bruna ögon. Experimentera inte med färgen på mascara. Om du vill ha en suppleant för de svarta, välja en mörkblå eller brun nyans.
Makeup för Brown Eyes - rätt metod
När du har valt färger för att markera dina bruna ögon, ska du veta också rätt appliceringsteknik. För en snabb ögonmakeup, första raden din under ögat med kajalpenna till slutet. Sedan tillämpa liner noga på övre ögonlocket tills kanten av ögonen, röra vid slutet av den under ögonfärg. Detta kommer att ge den grundläggande ramen för dina ögon. Nu sprids ögonskugga över ögonlocken tills hörnet. Detta är en mycket viktigt steg. Blanda det mjukt och jämt över hela. Se till att ansökan inte dunge eller plats över dina ögonlock. Glitter ska blandas väl. Nu gäller det mascara på övre och nedre fransarna i lika proportioner. Det var en enkel ögonmakeup teknik som kan skapa en extra skillnad för ditt utseende. Läs mer på smink tekniker för bruna ögon.
Eye makeup är som en konst. Rätt nyanser, perfekt tillämpning och tillräcklig blandning kännetecknar perfekt ögon makeup. Alltid gå för bra och välrenommerade varumärken för ögonmakeup. Jag hoppas att dessa ögon makeup tips för bruna ögon kommer att vara användbart för dig när du visa upp dina ögon nästa gång. Tror du inte att dina ögon är "juveler av din kropp och speglar av din själ?

No comments:

Post a Comment