Tuesday, 3 April 2012

Pimpsten för fötter

Problemet med grova spruckna fötter är ganska vanligt. Du går barfota eller med sandaler på kan du fly inte från grov och fjällande hud i fötterna. Torrt väder förvärrar bara symptomen. Med fötterna i så dåligt skick är inte bara estetiskt obehagligt men också ett förtroende Buster. Lyckligtvis finns det några huskurer för grov och sprucken fötter.
Det mest effektiva är att använda pimpsten. Det är ett underbart verktyg för att göra dina fötter mjuka och lena. Det fungerar genom att dra bort de döda celler som finns på utsidan av fötterna. Du kan hitta en pimpsten i en järnaffär, rengöring avsnitt i en butik eller i en kosmetisk butik. Pumice stenar finns i en mängd olika färger och former. Den grundläggande och odekorerade block av pimpsten finns för några tior på marknaden. Både enkla och dekorerade pimpstensbitar stenar producerar nästan lika bra resultat på fötterna. Därför kan du välja vem som helst efter ditt tycke och smak. När du får ett för dig själv, följ viss metod på hur man använder en pimpsten på fötterna. Här är mer information om fotvård.
Hur man använder en pimpsten på fötterna
Instruktionerna för användning pimpsten för fötter är ganska enkel. Du kan använda den både på torrt och vått fötter. Men många hudterapeuter rekommenderar dess användning på fötter våt med varmt vatten. Detta är troligen på grund av smuts, damm och döda celler får lossas på huden när blötläggas i ljummet vatten. Detta gör "sårskorpa bort av döda celler" uppgiften lättare. Ta en hink och fyll den med varmt vatten. Se till att temperaturen på vattnet inte är för hög eller annat du kan sluta med brännskador och skador. Du ska enkelt kunna tolerera värmen från vattnet. Tillsätt en liten mängd av ditt hår schampo och en tesked rosenvatten i vattnet. Blanda alla ingredienserna väl. Schampot kommer att bilda lödder.
Nu, blöta fötterna i den i ca 15 minuter. I fall, du har torr hud, skölj bara i 10 minuter. Blöt pimpsten i en minut. Ta ut din högra fot och gnugga stenen på det i fram och tillbaka rörelse. Börja skrubba den enda först. Arbeta mycket försiktigt mot huden. Överdrivet gnuggande kan producera tår och repor på din hud. Det kan även orsaka blödningar. Du måste vara mycket försiktig. Gör alla rörelser försiktigt och på ett kontrollerat sätt. Spendera inte mer än två minuter en fot. När höger fot är klar, ta ut den vänstra. Utför alla steg på vänster fot med samma omsorg och mjukhet. Tvätta båda fötterna med vanligt vatten. Se till att fötterna inte känner hala vid beröring. Om de gör, att tvätta dem igen noggrant med vatten. Klappa torrt fötterna med en ren handduk.
Applicera en god kvalitet djup fuktgivande lotion när huden fortfarande är våt. Detta steg är mycket viktigt som att doppa fötterna i varmt vatten blandat med schampo och gnugga dem med en pimpsten extraherar den naturliga fett och fukt från djupare skikt i huden närvarande där. Tillämpa ett lager fuktighetskräm kommer att bidra mycket för att återställa den naturliga olje-och fukthalten tillbaka till det normala. Du kan känna dina fötter torra efter ett par timmar. När de gör, åter tillämpa fuktighetskräm. Resultatet kommer att bli definitivt värt besväret. Om det är möjligt för dig, strumpor och hålla dem på för nästa 8-9 timmar. Detta kommer att förhindra flykt av fukten från fötterna i atmosfären. Resultatet av alla dessa steg kommer att bli något mindre än slätare, mjukare och friskare ser fötter. Använd pimpsten för fötter minst en gång i 15 dagar. För mycket användning kan leda till torrhet i fötterna.
Läs mer på:; pedikyr hemma, Knäckt Feet Hem rättsmedel, pimpsten bruk; Användningen av pimpsten för fötter anses vara säker och i allmänhet utan större biverkningar. Men om du blöder lätt, eller om du lider av någon form av hudsjukdomar eller diabetes, måste du rådgöra med din läkare. Diskutera ditt hälsotillstånd med avseende på pimpsten användande i detalj med honom. Om han ger dig en "gå vidare" signal, först då överväga att använda en pimpsten för fötter. Om du är en frisk person, pimpsten nära-till-perfekta verktyget för din vecka fotvård regim. Hoppas denna artikel om pimpsten fotvård underverk för dina fötter.

No comments:

Post a Comment