Wednesday, 4 April 2012

Fransk manikyr

Fransk manikyr är ett utmärkt sätt att borsta naglarna. All den skönhet experter och fashionistas godkänna av den klassiska franska manikyr. Det är lätt för ögat och ser bra ut. Den franska manikyr har en ljust rosa eller naken baslack, med tips på naglarna målade ljust vitt. En fransk manikyr är det bästa sättet att ge dina naglar en ren och elegant utseende. Detta går bra med alla typer av attires, vare sig det fritidskläder eller eleganta klänningar. Du behöver inte tänka på att välja ett nagellack eller matchande nageln måla med färgen på din klädsel. Användning av ljus eller neutrala färger går bra med alla outfits.
För kvinnor som gillar natur-och sofistikerat utseende, är fransk manikyr den bästa typen av manikyr. Du kan också prova fransk manikyr idéer nail art att göra dina naglar ser bedövning.
Hur man gör en fransk manikyr
Har du någonsin försökt fransk manikyr hemma? Du behöver inte gå till en skönhetssalong för att få en fransk manikyr. Du kan köpa en fransk manikyr kit och brudgummen naglarna det franska sättet! Få tag i spik Uppgiftslämnaren, bas / överlack, vit lack, spets band guide och neutral polish. Börja med att rengöra naglarna ordentligt. Bli av med den gamla nagellack med en remover spik färg. När inga spår av den gamla nagellack är kvar, blöt dina naglar i en skål fylld med varmt vatten. Blötlägga naglarna under några minuter kommer att göra dina nagelband mjuka. Fil dina naglar för att ge dem kvadratiska formen. Använd orangewood nagelband pinne att trycka tillbaka nagelbanden. Torka dina naglar. Applicera baslack på dina naglar och låt det torka. Se till att baslack är tunn och jämn.
Nu måste du använda remsorna spets guide. Spetsen guide täcker den nedre delen av nageln så att du kan använda vita polera till tips på naglarna. Var försiktig med dina slag, se till att du på ett tunt lager av den vita lacket. Lägg på det vita lacket bara om tips på spiken. Du kan också använda ett benvitt nagellack om du inte vill använda en skarp vit nagellack för spik tips. När vita lacket har torkat upp, ta bort guider spiken spets. Måla naglarna med en neutral polish. Applicera två lager av den neutrala lack. Låt det torka. Slutligen, fäst ett tunt lager baslack. Låt naglarna torka ordentligt. Vänta tills torkar nagellack upp helt, annars kan det bli smutsig. Läs mer på fransk manikyr hemma.
French Manicure Nail Art
Du kan göra ett sätt uttalande med dina naglar med fransk manikyr mönster och nail art. Fransk manikyr nail art gör att naglarna ser glamorös. Nail art har tagits till en ny nivå med unik design nail art.
Manikyrverksamhet använder olika metoder, till exempel använda en airbrush maskin att tillämpa en fransk manikyr. Det gör säkert att naglarna ser mycket snygg och välvårdad. These airbrush maskiner har också använts för att skapa vackra mönster. Vissa manikyrverksamhet använda schabloner för att skapa uppåt punkter som ser verkligen unik. Du kan också få motiv målade på naglarna.
En annan trend är användningen av spik tatueringar. Dessa överförs från den tryckta papper till naglarna och sedan täckt med ett överlack. Stenar eller pärlor kan också tillämpas på välskötta naglar. Detta tillför säkert glamour och glitter till sofistikerade fransk manikyr. Du kan säga till manikyr varje mönster du vill. Du kan ha mönster, glitter, pärlor, pärlor, hjärtan, blommor, stjärnor eller en smiley. Du kan också använda dessa konstruktioner med omvänd fransk manikyr. I omvänd fransk manikyr, är toppen färgad rosa, medan resten av nageln är vitmålade. Använda utsmyckningar såsom strass, pärlor mini, pärlor, pärlor eller glitter tillsammans med färgtekniker är förvisso ett bra sätt att försköna naglarna.
Läs mer på:; Handmålade Nail Art, nail art designs med fransk manikyr - Franska Nail Art DIY tips för franska pedikyr och manikyr, Hoppas du hittade informationen om fransk manikyr intressant. Försköna dina naglar med hjälp av fantastiska franska konsten manikyr spik. Stoltsera din välskötta naglar och vistelse i stil!

No comments:

Post a Comment