Wednesday, 11 April 2012

Matta färger

Att välja rätt matta färger är en mycket subjektiv fråga. Vad du uppfattar som en bra matta färger, kan vara ett no-no för någon annan. Mattor göra nu viktigt kontaktpunkter i heminredning, och välja rätt färg för att gå med resten av din inredning är av största vikt. Är dock tummen regel för interiör utformning att gå med vad du gillar och vad du är mest bekväm med. Att ge efter för trender du inte är bekväm med är till någon nytta. Även den bästa mattan färgerna ser murrigt i ett sådant fall. Det finns andra faktorer som skall beaktas vid valet av olika matta färger och stilar. Ta en titt på hur man väljer matta färger, och sedan, på en del intressanta matta färger välja mellan.
Hur du väljer Carpet färg
Några viktiga överväganden är att hållas i åtanke när du väljer matta färger. Även om en färg kan vara visuellt tilltalande, så måste man också redovisa sitt underhåll. ; Tänk på din familj. Om du har små barn, bör du hålla dig borta från ljusare färger. Dessa är inte att hålla länge i närvaro av små barn. Husdjur är en annan faktor som bör hållas i åtanke när du väljer matta färger. I sådana fall är det lämpligt att välja mörkare färger, eftersom dessa inte visar fläckar för lätt, och skulle definitivt räcka längre. ; Tänk på inredning och färger på dina möbler och stoppning vid val matta färger. Välj kompletterande färger, till exempel en choklad färgad matta med grädde eller bruna färger på väggarna, eller ett gult om du har orange klädsel. De sorter av valen är oändliga. En annan sak att tänka på är att varje rum kan se annorlunda ut än den andra. Det är inte nödvändigt att endast en färg matta springa i hela huset. ; Valet av färger matta för sovrum varierar beroende på person i rummet. Till exempel skulle en liten flickas rum ser perfekt med en baby rosa matta, medan en pojkes rum skulle vara perfekt med en marinblå, eller en grön matta (för att ge illusionen av en sport område). Å andra sidan kan en tonårig flicka har en het rosa matta, medan en tonårig pojke kan gå på en grå eller svart matta, med resten av möblerna i vitare, ljusare toner. För ett sovrum, igen, det beror på färgen röd tråd genom rummet. Men det är alltid en bra idé att använda mogna och mörka färger i ett sovrum, för att ge en rik utseende. , Det är också möjligt att skapa olika golv mönster med matta färger och texturer. Till exempel, om din matta har linjer så kan det vara skära in på torg och som på ett sätt som en platta är horisontell, medan den andra är vertikal. Detta skapar en intressant matta mönster. Annat än att kan du skapa ett rutmönster, med hjälp av chokladbrun och tan, eller svart och vit matta färger. Faktum är att istället för att välja enstaka matta färger för källare, kan du tillämpa detta rutmönster där, för att undvika att källaren från att titta grå. Naturligtvis bör mattan färger som används i detta fall vara mörk och mörkare. Ljus nyanser av mattor i källare är en inbjudan till en massa dagar rengöring. ; Valet av matta färger beror också på vilken typ av stämning som du försöker framkalla med den. Till exempel, om du vill ha en fräck, livfull atmosfär, bör du gå till ljusare färger, såsom rött, orange, etc. Å andra sidan, för en lugn avslappnad, eller romantisk atmosfär väljer nyanser av lila, rosa och ljusblått. Även pastellfärger såsom persika eller gult är bra för detta ändamål. ; Tänk mängden naturligt och artificiellt ljus finns i rummet. För starkt upplysta rum, mörka nyanser är lämpliga, men om rummet är redan mörkt, det är klokare att satsa på en ljusare nyans för att ge ljus och rymlig känsla i rummet. , Ta en titt på denna matta Köpguide för ytterligare några hjälper till att göra ditt val om mattor och färger matta.
Val av matta färger
Nedan presenteras några idéer om hur du använder matta färger på olika sätt. Dessa färger har delats upp i varma färger och kalla färger. Som namnen antyder varma färger framkalla en levande, varm effekt, medan kalla färger har mer av en avkopplande och lugnande effekt. Beroende på område, och stämningen du vill skapa, välja från någon av dessa matta färger.
Varma färger, Matta ColorsDescription, OrangeOne av de bättre valen för en varm matta färg, nyanser av orange varierar från persikofärgade toner till starkare terracotta nyanser. Para ihop den med gula, blå eller gröna, det ger hela fastställa en varmare känsla, genom att bagatellisera alla svalare nyanser., Rosa och RedThese varma färger är bra för underhållning områden såsom en hemmabio, eller ett spel rum. Rosa, som tidigare nämnts är perfekt för flickor och rött kan även användas för att lysa upp ett pojkrum. Nyanser av rött starta från en grundläggande rosa, och gå djupare in i en rik, djup rosa (chockrosa), vidare in blodrött. Detta flyttar till djupröd, rödbrunt och sedan vinrött.; YellowYellow kan vara både en cool färg, och en varm färg, beroende på vilken nyans du väljer. Till exempel, om du går till en ljusare gul, som går vidare till en gyllene eller senap skugga, gör den till en perfekt varm färg. Det kan även utbud mot en koppar eller en brons nyans, som gör en rik sovrummet färg. Å andra sidan, på den ljusare sidan kan du välja citrongul, och svalare, ljusare nyanser., Kalla färger, Matta ColorsDescription, BlueBlue (alla nyanser) har alltid varit en populär och de flesta föredras av matta färger, även för kommersiella ändamål. Para ihop den med gula, orange, grönt eller terrakotta, och uppleva den härliga effekten denna färg producerar på dina sinnen.; PurpleFrom violett till lavendel, till lila till lila, till en Deep Purple, välja från någon av dessa nyanser för att framkalla en cool effekt. Par kommer det gula, och till och med guld för att skapa en slående effekt. Djupare lila kan användas i sovrummet, antingen med guld eller grå (även silver), beroende på ditt val.; GreenThe nyanser av grönt varierar från hav grönt, till olivgrönt, och kan paras ihop med ljusa nyanser av gult. Du kan också välja mellan bruna, grå eller orange för att gå med en grön matta.
Om du söker mer neutrala färger, välja grå. Det gör att alla andra färger för att sticka ut, och är en god kamrat till nästan alla färger. Kombinera den med orange, röd, blå eller svart. Det kommer aldrig att undergräva effekten av ljusare färg, men kommer i stället lyfta fram det ytterligare.
Om du har nu slutfört ditt beslut, kan du ta en titt på hur man installerar en matta, för att kunna göra det själv. Underhållet av mattor är inte lätt match, så se till att du är redo att ta på sig ansvaret för mattvätt, när du väljer att gå in för mattor och välja från någon av dessa matta färger. För vissa hjälper kan du ta en titt på dessa mattvätt tips. Matta färger fungerar verkligen att framhäva andra aspekter av ditt rum ytterligare. Oavsett nyans du väljer, alltid komma ihåg att det bör vara i linje med resten av din inredning, så att du har den perfekta rum!

No comments:

Post a Comment