Sunday 1 April 2012

Kostnad för att Lägg till ett badrum

Många av er kanske har ofta undrat att det är kostnaden för att lägga till ett badrum? Följande punkter utarbeta olika objekt och deras motsvarande intervall kostnad. Du kan betrakta följande artikel är en kostnad blad som skulle hjälpa dig att uppskatta kostnaden för att lägga till ett badrum till ditt hus. Badrummet dessutom kostnaden har beskrivits i detalj i följande punkter. Det bör noteras att priserna kan skilja sig från plats till plats och även då och då. Förutom att det kan finnas också en verklig skillnad mellan avgifterna som tas ut av entreprenörer, som gör det egentliga arbetet. På det hela taget, de prisklasser som har nämnts nedan är mer allmänna och kan ändras från tid till annan. Samma uppgifter kan också användas som ett svar på frågan "hur mycket kostar det att lägga till ett badrum i en källare?". Du kan också hänvisa till badrum inredning.
Hur mycket kostar det att lägga ett badrum till ett hem?
Följande är de olika kostnaderna som du behöver för att analysera innan man bygger en badrum. Baserat på människors åsikter som har förtjust på olika forum, kan man säga att den genomsnittliga kostnaden att lägga till en badrum till ett hus, kommer att uppgå till några där runt $ 15.000. Men när det händer den genomsnittliga kostnaden för något beror på den kvalitet som används av material, och hur mycket vikt man ger till lyx.
Gips, Du behöver en drywall att skilja ut de föreslagna badrummet från resten av huset. En enda ark drywall mäter ungefär en kvadratmeter kostar ungefär $ 10. Om du planerar att gå in för mer dyrare och kraftigare versioner av drywall per ark kostnad kommer att öka. Förutom detta finns det flera andra utgifter såsom gips innehav, fixturer gips och förankring som måste tas om hand. En riktig tegelvägg blir lite dyrare än gips, men om man tittar på den positiva sidan, det är slitstarkt och immuna mot brott.
Badrum Kakel, Den äkta bit av din budget kommer att förbrukas av plattorna. Kostnaden för den totala plattsättning beror på två faktorer, nämligen art som används plattor och ytan av badrummet som ska omfattas av plattor. Några anständiga brickor kommer att kosta ca $ 20 per bricka. Om du väljer vissa avancerade dyra designer sådana, är den per kakel kostnad kommer sannolikt att bli så högt som $ 100. Förutom att det finns några olika idéer som kan användas i stället för kakel, till exempel en vattentät syntetisk täcka. Fördelen är att locket är mycket, mycket billigt och lätt kan användas i stället för kakel speciellt, om du inte vill att budgeten ska springa ur handen. Du kan också läsa mer om badrum golv.
Dusch Pan; En dusch pan är en annan viktig nödvändighet att du kommer att behöva överväga samtidigt som man bygger badrum. I genomsnitt en dusch panna med en anständig kvalitet kommer att finnas från $ 100 till $ 300, med en hög slut modell varierar till ca $ 500.
Toalett, man får inte heller glömma toaletten, vilket kommer att variera från ca $ 200 till $ 500. Förutom den toalett du kommer också att överväga några ytterligare utgifter såsom spola dispensering tankar och rörledningar för det. Utloppet av toaletten som skulle leda till avloppssystemet, kommer förmodligen kosta mycket och kommer att uppgå till ca $ 700 till $ 1000.
Badkar, Om du planerar på att installera ett badkar då du kommer att behöva investera ytterligare $ 500 till $ 700. Förutom att vatten rör och utlämning av vatten är en annan fråga. Samma gäller också för ledningar för vattenförsörjningen. På det hela kostnaden för badkaret kommer att uppgå till ca $ 1000.
För att veta mer om kostnader badrum konstruktion, kan du också avse:; Badrum mönster, Badrum remodeling, jag hoppas att förteckningen över kostnaderna samtidigt som du lägger i badrummet visar sig vara effektiv och hjälpsam. Som ett varningens ord, låt mig kommentera att hålla badrummet enkel och kvaliteten på byggandet långvariga, är en viktig faktor. Jag hoppas verkligen, denna artikel om kostnaden för att lägga till ett badrum till ditt hus kommer att vara användbart för dig.
Lycka till!

No comments:

Post a Comment