Tuesday, 10 April 2012

Upper Lip Piercing

Lip piercing har definitivt blivit ett sätt uttalande i dessa dagar. Det faktum att många popstjärnor och kändisar bär skivstänger, ringar och nitar runt sina läppar har verkligen populariserade denna modetrend.
Lip piercing är en typ av piercing som tränger på läpparna eller i området runt läpparna. Läpp piercing består av överläppen piercing, mitt överläpp piercing och underläpp piercing. Lip piercing är lika populär som tatueringar. Du kan bära läpp piercing smycken i mitten, höger eller vänster i överläppen. Även överläpp piercing är väldigt mycket i ropet dessa dagar, skulle det vara fel att betrakta denna typ av läpp piercing senare tid. Människor från många afrikanska stammar har haft överläpp piercing sedan åldrar. Vissa stammar trodde att piercing kan skydda dem från onda andar och vissa ansåg att det kommer att hålla sina förfäder nöjda. För vissa var det använts som en statussymbol. För Makolo stam Malawi, var detta en symbol för skönhet.
Många ungdomar är briljera alla typer av överläppen piercing smycken se cool. Om du har ett starkt intresse för läpp piercing kan du vara medveten om överläppen piercing namn. Labret, Lowbret, Monroe och Medusa finns olika typer av läpp piercing stilar. Av dessa Monroe, Madonna och Medusa är överläppen piercingar. Överläpp piercing är tänkt att vara ett tecken på skönhet. Överläpp piercing smycken består i allmänhet av små barbell eller nitar. Du måste vara försiktig med det material som används för att göra smycken. Det är tillrådligt att använda smycken gjorda av titan, niob, kirurgiskt stål eller 18 karats guld. Läs mer på kroppen smycken - piercing och icke piercing smycken.
Typer av Upper Lip Piercing
Monroe Piercing: Denna piercing ovanför överläppen. När piercingen är gjord på vänster sida av ansiktet, kallas det som Monroe. Det är uppkallad efter Marilyn Monroe, den vackra skådespelerskan som hade en vacker plats på vänster sida. De som inte har en sådan vacker plats, kan stoltsera Monroe piercing och emulera skönhet plats.
Madonna Piercing, precis som Marilyn Monroe hade en vacker plats eller mullvad, den berömda sångerskan, är Madonna också känd för sin skönhet plats på höger sida ovanför överläppen. Om du får din överläpp piercing gjort på höger sida, kommer det att kallas som Madonna piercing.
Medusa Piercing, en Medusa piercing är beläget i direkt mitten av överläppen. De andra namn i detta mitt överläppen piercing är "upbret" eller "kluven" piercing.
Upper Lip Piercing Care
Du måste få överläppen piercing gjort av en professionell. Efter att ha fått en överläpp piercing, måste du vara uppmärksam på frågan om läppen piercing vård. Lip piercing kan ta ungefär sex till tio veckor att läka. När din läpp piercing är gjort är det oerhört viktigt att upprätthålla god hygien. Problem kan uppstå om din läpp piercing smycken är skaver mot tandköttet. För att påskynda läkningsprocessen, kan du ta zink och vitamin B. Var inte röka, äta eller dricka ett par timmar efter att få din överläpp piercingar. Du måste undvika alkohol, starka tvålar och peroxid under läkningsprocessen. Dessa kan ge upphov till irritation och svullnad. Håll området rent för att skydda dig från infektioner. Du måste motstå frestelsen att röra din nya övre smycken läpp piercing. Du måste hålla dina smycken rena. Använd en antibakteriell tvål för att rengöra området runt överläppen. Om du upplever sveda, klåda, rodnad, smärta och svullnad, måste du kontakta en läkare snart.
Läs mer på:; Lip Piercing infektion, Lip Piercing Care; Hoppas du hittade informationen på överläppen piercing intressant. Om du är ivrig på att få överläpp piercing, se till att du får det gjort av en professionell. Vidta alla försiktighetsåtgärder så att läppen piercing inte bli smittad. Så, är du redo för din egen skönhet plats! Stoltsera din överläpp piercingar och bo med stil!

No comments:

Post a Comment