Thursday, 5 April 2012

Studentrum Checklista

Medan ihåg college livet, de flesta människor minns sin första dag i sovsal. Med alla spännande att vara borta från hemmet för första gången, studenter glömmer oftast att tillföra ett viktigt materiel till studentrum. Och de sluta köra till de närliggande butikerna för att köpa de återstående posterna. För att undvika sådana problem i ditt fall, är det bästa sättet att gå igenom din högskola webbplatser och kolla listan över saker att bära för studentrum. Tillsammans med studentrum checklista, kommer du också få en uppfattning om vad som är saker som inte är tillåtna på campus. Läs mer på studentrum idéer.
Studentrum Essentials Checklista
Först av allt, ta en penna och ett anteckningsblock för att skriva ner på listan. Försök att identifiera vad alla leveranser du behöver för att bära och vad kan lämnas hemma. Om du har en äldre syskon som redan i ett kollegium sovsal, har du mindre problem med att studentrum checklista. Också överväga att ta råd från föräldrar, vänner och släktingar om listan över saker som du kommer att behöva for studentrum. Med rätt planering kan du göra det bästa av din flytt, från bekvämligheten av ditt hus till det okända studentrum. Nedan listas några av de objekt som du kan inkludera i en checklista för studentrum:
Några personliga föremål, termen "mycket viktigt" antyder att denna lista innehåller personliga tillhörigheter, utan vilken man inte känner sig komplett. Jag hoppas att du inte behöver spendera mycket tid att göra vad blir det saker i ditt mest essential studentrummet rum checklista. Skriv ner objekt som:, bekväma kläder, Night passar så är det inte formellt kläder, skor, stövlar, solglasögon, keps / mössa, kam, hårtork locktång, mjuk kudde, filt, bönor väska, Wall Decor, kalender, Makeup spegel, Mobile, Dator, Radio, Musikspel, favorit-CD, Alarm, medicin låda, eftersom mycket viktiga punkter, förutom skolmaterial, det är dessa saker som är enkla men viktiga. Många av er kanske inte tänker på att köpa dem på egen hand i det förflutna. Minns vad du gör så fort du vaknar på morgonen och under dagen, och sedan göra listan:; tandborste och klistra, Tvål och såpa, schampo, Hud krämer, mjukgörande lotion, Hårvårdsprodukter, handdukar (små och stora); Razors, tvättmedel, hink, Matta, Duk torkställning, husgeråd (kopp, tallrik, skål), Bordsfläkt, tvättpåse, Hånger, belysning, vit anslagstavla, sy-kit, extra batterier, sopsäck, Gardiner, Big objekt för Dela; Du kan prata med ditt rum partner innan du lämnar hemmet och avgöra vem som kommer att föra vad saker för studentrum. Annars håller många kopior av samma objekt kommer att orsaka klustring i den redan lilla rummet. Lista över stora objekt som kan delas med rumskamrater inkluderar:; Kompakt kylskåp, Järn, Tv, mikrovåg, Stereo, TV-spel, stor matta, skrivare, kaffebryggare, dammsugare, Självklart finns det vissa saker som du använda hemma, men är inte countenanced till studentrum. Även om varje högskola har en egen uppsättning regler, de icke-tillåtna tyger är nästan samma för alla läroanstalter. Några av de restriktioner poster ingår elektrisk utrustning (brödrost, luftkonditionering, uppvärmning, etc.) och husdjur. Ta en del av dessa samtidigt anteckna college checklista studentrum och packning, annars kommer du att ta dem med stor möda, bara för att skicka tillbaka igen. Du kan läsa mer om studentrum dekorationer och idéer för att dekorera sovsalar.
Så, gå igenom ovanstående diskuteras studentrum checklista i förväg och börja shoppa. På avslutande anmärkning, kommer det att vara bra att packa endast nödvändiga faktorer för första gången växling. När du kommer hem för semester, kan du tänka på bärkomfort artiklar och även de som krävs för att dekorera studentrum.

No comments:

Post a Comment