Monday 9 April 2012

Tändningsnyckeln ersätter

Tändningsnyckeln är en nyckel som driver tändningen av någon fordonsmotor. Utan tändningsnyckeln, kommer din bil startar inte och man kan inte bara flytta. Det finns många anledningar till varför du skulle behöva en tändningsnyckel ersättning. Funktionsstörningar i låscylindern, slitage av tändningen på grund av överanvändning, ett försök till stöld eller förlora bilnycklarna kunde vara några av de vanligaste orsakerna.
Även om det är bättre att få din bil startnyckeln ersatts av en riktig mekaniker, kan du prova det själv också. Det är dock nödvändigt att du har grundläggande mekaniska samt bil kunskap för att utföra denna uppgift. Instruktioner för hur du byter startnyckeln anges nedan.
Tändningen ersätter Instruktioner
Innan du börjar arbeta på att ersätta de centrala tändningen själv, hålla följande verktyg och material till hands:; Skiftnyckel, liten skruvmejsel, ersätter tändningsnyckeln församling, Steg 1
Plocka upp din bil huva och noggrant koppla den negativa polen på bilbatteriet. Du bör alltid koppla bort bilbatteriet under arbetet med att reparera startnyckeln eftersom det finns en möjlighet att du får elektrisk ström. Skruva loss nedre och övre rattstänger.
Steg 2: När du har kopplat rattnav, måste du ta bort ratten. För detta, lyft mitt locket på ratten och dra ut hornet tråd och ta ut brickan och fästmuttern också. Dra försiktigt ut ratten ur sitt spår och hålla undan.
Steg 3, Koppla ur alla kablar anslutna till blinkers och vindrutetorkare switch. När detta är gjort, ta ut distanshylsan från ratten.
Steg 4, ta ut skruvarna och försiktigt dra ut tändningsnyckeln ur sitt läge. Se till att du kopplar ledningar och lossa omkopplaren så att den lossnar lätt. Ta detta gå till en närliggande auto leverans butik där du kan köpa en ny ersättare switch.
Steg 5, När du har den nya församling tändningslåset med dig in den i den gamla cylindern själv. Korrekt ordna och säkra kontakter inne i cylindern och även ordna hela församlingen. Anslut alla kablar till tändningslåset och skruva tillbaka i position. Även Sätt fast signal Vindrutetorkare och blinkers till sina respektive ståndpunkter.
Steg 6, Efter genomgången startnyckeln installationen är framgångsrikt i bilen, anslut lossnat terminalerna på batteriet. Försök att starta bilen och om det börjar, du har lyckats ersatt tändningsnyckeln. Dessutom är kontrollera om blinkers och vindrutetorkare fungerar.
Läs mer på:; tändningslås problem, tändningslås ersätter, Lost Ignition viktigaste ersättningen Instruktioner
Steg 1, ta reda på om dina bilnycklar har regelbunden tändning nycklar eller den kodade sådana. Vid dina nycklar var kodade sådana, måste du hitta en återförsäljare i ditt område som kan avtryck koden på den nya nyckeln. Biltillverkarna kom med denna typ av nyckel för att minska bilstölder.
Steg 2, Hitta en låssmed i din ort som är särskilt arbetar med bilnycklar och helst har haft en viss erfarenhet av densamma. Om du har problem med att hitta en låssmed, hänskjuta internet eller gula sidorna.
Steg 3, Ring låssmed och be honom om en ersättare tändningsnyckel. Han kommer behöva några timmar för att kontrollera nycklar som han har i lager för din bil eller att skapa en nyckel beroende på storleken och formen på din ursprungliga bilnyckeln.
Steg 4: När du har den nya nyckeln med dig, kolla på knappen på din bil genom att sätta den i tändningen facket. Om bilen startar omedelbart, är det inga problem. Men om det inte gör det måste du ta bilen för att din återförsäljare eftersom det kan kräva en viss programmering.
Läs mer på:; bil problem, Bilservice, Dessa var startnyckeln ersättning procedurer som du kan följa. Det andra alternativet för förlorade tändningsnyckeln ersättare blir nyckeln ersätts från återförsäljaren själv snarare än att gå till en låssmed. Det kommer definitivt ta mer tid på återförsäljarens plats och du måste göra utan din bil för ett par dagar också. Om du tar bilen till återförsäljaren för att få en ny startnyckeln, kom ihåg att bära en bevis om fordonets ägare med dig.

No comments:

Post a Comment