Monday, 23 April 2012

Getskägg Stil

Jag vet inte när och var det började, men getskägg har blivit en absolut ilska åtminstone sedan 80-talet. Men alltför svår att förstå, det bockskägg, som namnet antyder är ett skägg som påminner om en get. Ett klassiskt bockskägg sport huvudsak hår på kanten av hakan. Men om du är trött på att ha samma gamla bockskägg och letar efter en ny look bockskägg, kommer följande artikeln tar dig genom några intressanta och olika bockskägg stilar. Läs vidare för mer om odla skägg.
Bästa bockskägg Stil
När jag säger bockskägg, det följer naturligtvis det grundläggande antagandet att det är ett skägg stil med ansiktshår på hakan. Men det finns massor av saker du kan göra om du vill. Här är några av de bästa getskägg stilar.
Classic bockskägg, vi vet alla vad det är, men artikeln skulle se ganska ofullständig utan att nämna den här, skulle inte det? Den klassiska bockskägg har ansiktshår tillväxt vid kanten av hakan. Håret är normalt tänkt att vara lite längre, ungefär en tum i längd. This bockskägg stil är en av de mest populära skägg stilar för män, eftersom Lets face it, det gör oss se bra ut och ger mycket framträdande i vårt hakan, som annars aldrig skulle få. Dessutom kan bockskägg också effektivt dölja en dubbelhaka! Så inga underverk där som bockskägg är en så populär typ av skägg. Den klassiska bockskägg är ganska lätt att underhålla - det enda du behöver göra är att trimma den då och då. Denna skägg stil ser snygg ut när sidorna är trimmade bra med en tynande ansiktsbehandling hårfäste och centrum längre. The getskägg går bra med en mustasch så bra och ger personen en riktigt mogen och vuxen look!
The Balbo, The Balbo är ett ganska höga underhållskostnader bockskägg, som förbinder själen plåstret ansiktshår att hår på hakan. Den behöver också en väl trimmat mustasch att gå med den. Till skillnad från den klassiska bockskägg, är mustasch och skägg som inte är anslutna i detta bockskägg stil och skägget är i allmänhet klippta kort. Denna skägg kräver täta trimning för att det se bra ut och som redan nämnts, det behöver även en vältrimmade mustasch.
Med Wide bockskägg, Den breda bockskägg är en annan av de bockskägg stilar som kan vara lite för tidskrävande att underhålla. Den breda bockskägg sport putsade väl ansiktshår sträcker sig från den vanliga bockskägg position direkt till vinkel i käken. En väl trimmat mustaschen går också bra med det. Du skulle också vilja att raka den lilla del under din underläpp. Tyvärr är detta en av de bockskägg stilar som passar väldigt få människor.
Hakan Strap bockskägg, The hakrem är en av de mest populära bockskägg stilar för afro-amerikanska män. Den hakrem bockskägg kombinerar både hakbandet, som är en tunn vältrimmade linje som löper längs hela käklinjen och så småningom möter getskägg. Chin remmar ger i allmänhet en mycket bra ser hakan och därmed ett väl trimmat bockskägg verkligen går bra med en hakrem. Det är ett ganska lågt underhåll skägg.
The Long bockskägg, Det finns flera långa bockskägg stilar som gör att du mycket kreativitet. Den långa bockskägg kan vara allt upp till en fot lång. Den långa bockskägg som ni säkert listat kräver lite underhåll som helst och du kan förmodligen göra några läckra skär igenom den för att göra det snyggt. Den enda haken är, det ser bättre ut med långt hår!
Läs vidare för mer om skägg som passar dig bäst! ; Beard Styles för ansiktsform, Beard Styles för män, Beard Grooming tips, Så det här handlade om getskägg stilar. Så ta reda på rätt bockskägg stil för dig själv och växa det!

No comments:

Post a Comment