Wednesday, 4 April 2012

Snabbväxande Buskar

Det finns många snabbväxande buskar som växer i en kort tid, och ge god integritet och kan även användas vid screening. På så sätt behöver du inte plantera ett staket kommer buskar ge tillräckligt privatliv. För detta ändamål kan du välja tall snabbväxande buskar. Däremot kan de snabbt växande buskar behöver regelbunden beskärning underhåll. Så, är rätt val av någon snabbväxande buskar och träd viktigt. Så, medan du väljer en snabbväxande buske, överväga dess fullvuxen höjd och bredd, och välj de som växer till en höjd av cirka 7 meter om du vill att buskarna gå fort och ger privatliv och undvika beskärning dem för mycket. Också, när du väljer några blommande buskar och buskar som du vill plantera framför ditt hus, på gården eller en blomma trädgård, måste du välja buskar som fullvuxen höjd på 2-3 meter, så att du igen kan klippa ner tiden på beskärning. Nedan, är några av de snabbväxande buskarna som du kan plantera i trädgården. Läs mer på växter.
Populära växer snabbt Buskar
Redosier Dogwood: Detta är en lövfällande buske, som är populär för sin fantastiska röda stjälkar. Dessa är bra val som snabbväxande buskar för screening, eftersom de ger en snabb medelstora skärmen under sommarsäsongen. De producerar vita färgade blommor under senvåren, och vita frukter förekommer under sensommaren. Denna buske växer runt 7-9 meter lång, med en liknande storlek omkrets. Läs mer på, hundkäx träd.
Leyland Cypress: Detta är ett mycket populärt val bland snabbväxande buskar. Den växer mycket fort, och växer sig hög. Det kan ge en trädgård med 3-4 meter höjd varje växtsäsong. Denna buske har normalt en mycket mörk grön färg, men det kommer också i blåaktigt grön, grå, ljust grönt och guld färg. Men växer denna buske mycket hög, med rätt beskärning kan du behålla en bra storlek.
Lilac: Dessa är lätta att underhålla snabbväxande buske. Även de lila blommande växter fyller omgivningen med en vacker doft. Dessa buskar är ofta planterade i rader längs fastigheten gränserna, och beskäras för att bibehålla som säkringar. These buskar är ett bra val om du letar efter gammaldags typer av buskar. Ett annat bra val av gammaldags snabbväxande buske är håna orange buske.
Privet: Detta är en av de bästa bland snabbväxande buskar för privatlivet. Även betecknas som invasiv buskar som brinnande buske är detta buske också valt som ett alternativ för en liguster häck. Det finns runt 5 typer av liguster buskar, bland annat kinesiska liguster buskar, Amur buskar liguster och den gemensamma privets. Dessa buskar kan fylla i bättre och ser bushier om de beskärs ofta.
Butterfly Bush: Om du letar efter snabbväxande blommande buskar, är sedan fjärilsbuske ett bra val. Butterfly buske är ganska populära som buskar som ger avskildhet. Det är inte bara att de växer mycket snabbt, men de hjälper också att stänga ute buller. Du kan alltid se många fjärilar flyger runt detta buske, under sin topp blommar tid. Dessa buskar ger stora spikar av färgglada blommor, som lockar många butteries och kolibrier.
Andra bra snabbväxande Buskar, Mock Orange, Cotoneaster, brinnande busken, Forsythia, Sälg, Diablo Ninebark, Loropetalum, Yew, Hemlock, Läs mer om-, snabbväxande Sekretess Hedges, snabbväxande skuggande träd, snabbväxande Hedges; Detta var ungefär snabbväxande buskar. Så väljer du bra snabbväxande häck buskar, som har attraktiv stam och blad färger, och vackra blomning och bär fram snabbväxande buskar, för din blomma trädgård. Se till att du gör rätt beskärning för att bibehålla hälsan och formen på dessa buskar!

No comments:

Post a Comment