Monday 16 April 2012

Kläckning vaktelägg

Vaktel fåglar tillhör familjen av korta stjärt fågelvilt i familjen Phasianidae. Det finns omkring 95 arter av Old World vaktlar fåglar som klassificeras enligt två undergrupper familjer: Phasianinae eller Perdicinae. The New World vaktel fåglar har ungefär 36 arter som hör till underfamiljen Odontophorinae.
Vaktel fåglar bygger sina bon i högt gräs på slätten och jordbruksmarken. De hörs oftare än sett på grund av deras väldigt bra kamouflage. Dessa fåglar är ofta jagas som "fjädervilt" och idag är mycket vanligt upp för ägg och kött. I denna artikel kommer vi att göra precis samma, det vill säga få reda på kläckning vaktelägg.
Kläckning vaktelägg Utan Incubator, Det enda sättet att kläcka vaktelägg utan inkubator är möjligt genom tre metoder. Du kan antingen få vaktel hönor att sitta och kläcka äggen. Om du har befruktade ägg och inga höns vaktel, måste du använda en GRUBBLANDE höna att sitta och kläcka äggen. Eller så är det bästa sättet är att använda en inkubator med återvunnet material. Följande instruktioner hjälper dig att bygga en hemmagjord inkubator för kläckägg.
Du måste köpa en Styrofoam svalare och skär hål på toppen av locket med en kniv. Genom detta hål, foder ljuset uttag med en sladd upp och ned. Ta ett glas pjäs som är ca 8 av 11 och skär hål mindre än glasföremål i sidan av kylaren. Tejpa glaset till utsidan skära området kylaren med en tejp och detta kommer att fungera som ett fönster att visa inuti inkubatorn. Skär små hål så att luft ventilation inuti kylaren. Fyll en behållare med vatten och placera den inne i kylaren. Detta kommer att bidra till att göra luften i kylaren blir fuktigt.
Tag en termometer och tejpa fast den på botten av kylaren där du kommer att placera äggen. Använd en 25 watts glödlampa ljus och skruva fast dem i sockeln och placera locket på kylaren. Sätt i glödlampan och att ljuset ska vara på ungefär en timme. Temperaturen bör inte gå utöver angivna på cirka 98 grader. Du kan sänka temperaturen genom att peta fler hål i svalare. Processen att kläcka vaktelägg utan inkubator liknar kläckning vaktelägg inkubator. Följ bara instruktionerna nedan.
Du kan läsa mer om hur du inkubera kyckling ägg och kläckägg kyckling.
Kläckning vaktelägg i inkubatorn, Du kan köpa en vindstilla inkubator för kläckning vaktelägg. Eller du kan även gå in för att köpa en inkubator med ventilations hål eller fläkt för cirkulerande luft och värme. Låt oss gå in på detaljer i kläckningen vaktelägg i inkubator.
Du måste köpa vaktelägg endast från kända gårdar som de kommer säkert inte lura er med obefruktade ägg. Eller så kan du gå vaktelägg jakt och samla några ägg. En bördig vaktelägg kommer att ha en stark skal. Nu, placera äggen i inkubatorn mycket sakta och försiktigt. Du måste justera ljus, värme och luft inne i inkubatorn enligt instruktionerna på maskinen. Luftfuktigheten bör vara ca 55% till 60% under inkubationstiden och 75% till 85% efter kläckning. Temperaturen bör ligga nära 100 ° och placera den lilla, som pekar vänd nedåt. Om din inkubator har en automatisk Turner, stänga av den för första 3 dagarna. Ägget försöka bör fyllt 30 º åt vardera hållet. Om du inte har en automatisk Turner, vända äggen själv minst 3 gånger per dag.
Du bör noga övervaka luftfuktighet. Många vaktelägg misslyckas med att kläckas om luftfuktigheten är för hög. Luftfuktigheten nivåer bör vara ca 60% och vattentrågspärr måste fyllas i varje dag. Vanligtvis, efter ca 16 till 18 dagar, beroende på art, kläcks äggen. Du måste sluta att vrida på äggen 3 dagar före den förmodade lucka datum. När ägget kläcks inte ta bort dem ur inkubatorn. Efter ca 6 till 7 timmar överföra dem till den vaktel GRUBBLARE.
Du måste använda en termostat för att hålla kycklingar varma efter kläckning. Du kan använda en röd 100 watts glödlampa inne i termostaten och sänka temperaturen med 3 grader varje vecka. Om du hittar barnen hurdling över varandra, betyder det att du behöver höja temperaturen.
Du kan läsa mer om kläckning ankägg och kläckning artemia.
Detta var något om kläckning vaktelägg. Kom ihåg att hålla kycklingar varma och skyddade från utomhusluften. Aldrig överhettas eller låta vaktelägg att komma ned till rumstemperatur efter att ha placerat i en inkubator. Med mycket omsorg och lite tålamod så blir ni inte lyckas kläckning vaktelägg.

No comments:

Post a Comment