Wednesday 25 April 2012

Oljetryck sändande enheten

Motorproblem har sin källa i värme och friktion orsakade mellan dess rörliga delar. Det finns två huvudsakliga metoder att bekämpa mot deras angrepp på motorns prestanda, och de är smörjning och kylning. Smörjning uppnås genom en leverans av olja som ständigt smörjer motorn lager och andra rörliga delar. Oljetrycket sändande enheten är en del av oljeförsörjningen mekanism som används med en mätare för att övervaka motorns oljenivå. Ett fel av oljetrycket sändande enheten kan försämra den övervakning och feedback mekanism som styr nivåerna motorolja. Ett lågt oljetryck indikation från oljetrycksmätaren sändande enheten tillsammans med en liknande signal från givare oljetryck, kan leda till en avstängning av motorn omedelbart om bilens motor övervakas av en ECU (Engine Control Unit).
Ett oljetryck sändande enheten att läcka ut, kan leda till en falsk indikation på lågt oljetryck. Det är därför det är bäst att få oljenivån kontrolleras omedelbart om instrumentpanelen ljus för övertryck oljetryck tänds. Vid oljetrycket nivån är normal och oljetrycket sändande enheten indikerar en låg nivå, det är i behov av utbyte. Att ersätta jobb är inte så svårt att dra bort på egen hand. Jag förklarar hur du kan förändra din oljetryck sändande enheten på egen hand i nästa avsnitt.
Hur till Ändra oljetryck sändande enheten?
Vid oljetryck sändande enheten misslyckas, är det lämpligt att du byter ut det så snart som möjligt. Här har jag ge en generisk förfarande för ändringar oljetryck skicka enheter. Specifika detaljer för din bilmodell kommer att variera. Hänvisa till lämplig Hayne handbok för specifika uppgifter i samband med din bilmodell.
Ingen bil reparation jobb är möjligt utan rätt verktyg till hands. De saker du behöver för detta jobb är följande:; Wrench set; ½ tum uttag och spärrhandtag, domkraft, teflontejp, pallbockar, New oljetryck sändande enheten (lämpliga för din bilmodell), Låt mig börja med oljetryck sända instruktioner enhet ersättning.
Oljetrycket sändande enheten läge kommer att vara nära oljefiltret. Se bilens instruktionsbok för den exakta platsen. Du måste höja fordonet på Jack och pallbockar för jobbet. Se till att bilen bra stöd och balanserad på pallbockar innan du går vidare.
Innan du gör något, koppla bort bilbatteriet minuspol. Leta efter oljefiltret första som kommer att leda dig till att oljetrycket sändande enheten plats. Det är en anordning formad i form av en cylinder med kablar fäst vid den. Denna enhet är oftast gängad i bilen församling blocket. Beläget i närheten, blir det tum lång sensor för oljetryck ljus med ansluten kabel.
Första sak att göra är att ta bort den elektriska anslutningen gjorts till oljetrycket sändande enheten. Du måste pressa kontakten på enheten för att låsa upp och ta bort den elektriska anslutningen. Du kommer att kunna ta bort den genom att dra den för hand. Eftersom den sändande enheten är gängad i, måste du ta bort den genom att vrida den med lämplig storlek nyckel. Vrid moturs tills du kan lossa den för hand och ta bort den.
Innan du installerar den nya enheten i stället för den gamla, på förslag är att linda in trådar med teflon för att förhindra läckage. Warp ungefär tre varv runt koniska gängor på den sändande enheten. Sedan kan du börja om fastställande av det sändande enheten genom att försiktigt placera den i spåret och vrid den försiktigt för hand först. Sedan använda nyckel, kan du dra åt den medurs tills den sitter ordentligt fast. Tryck inte hårt när du drar åt som trådarna kunde skadas på det sättet. Anslut sedan den elektriska kontakten och koppla bilbatteriet. Med det jobbet är gjort och du kan säkert sänka din bil ner.
Läs mer på:; Bästa oljefilter, oljeläckage reparation, Oljebyte Kostnad, Byt Sump, Som du ser burkar, som ersätter en enhet oljetryck är en av simplest jobb bilreparationer. Att ta hand om sådana smärre bil problem i tid kan förebygga stora bilreparationer i framtiden!

No comments:

Post a Comment