Monday, 16 April 2012

Cool ord att säga

Många människor, speciellt tonåringar har för vana att använda vissa ord i mellan samtal som de anser vara riktigt coolt. Många gånger har dessa ord inte har någon mening. Men, varför är dessa ord anses vara cool? En av de viktigaste skälen att få folk att använda dessa ord är sättet de ljud. En annan orsak skulle vara precis för att imponera på de människor de talar med. Men många av dessa ord blivit vanligare och därmed människor är på jakt efter några häftiga ord som kommer att göra dem utmärker sig bland en grupp vänner. Så, om du är intresserad av att veta några häftiga ord att säga till dina vänner, flickvän eller pojkvän, här är en lista med riktigt cool ord som du kan använda när du pratar med dem.
Förteckning över Cool ord att säga
De flesta av oss har för vana att använda ett ord som kommer till sinnet automatiskt under vissa situationer. Även om det finns människor som använder det eftersom de vet vad de betyder, medan det finns många som säger något eftersom det låter riktigt cool. Å andra sidan, som jag sade tidigare, att många av dessa ord inte betyder någonting och även om de gör, de är inte sagt på grund av dess betydelse. Snarare är det bara effekten att det ger ett tal, är det som gör det riktigt cool. Så, låt oss ta en titt på några av de häftiga ord vet lika väl som att säga.
; Cool ord att säga, FestoonMaeyBuddhaUnctousSwank, SliverZogRhutabegaPoinsettiaZamboni, CrawlyBuffGlarePodunkPercipitation, HuddleSemaphoreHokumBravuraAugur, Saccate ResplendentOrificePolkupyoraPlop, SmarmyArachnophobiaChickadeeSpiffyPhylactery, ZarfSudsyTutelary ObfuscateDrongo, KazooSchvingCorinthianCannibalismDebauchery, ChimichangaTabula RasaPiddleRoly-PolyPustule, CacophonyTurgidSutlerCallipygianAnemone, CloacaMegalomartyrOncogenesKewlStiletto, ProdigousFandangoLumpsuckerWeirdSplash, PerkyNattyHubrisGrokAvuncular, CeruleanTerrificSubterfugeObsolescentFloptical, AlbuquerqueFructoseBongoSchnitzelLilliputian, GonfalonFisticuffsSaccadeParoxysmAmbidextrous, EdentulousAborigineJazzyWaffleFrick, ZeitgeistHarbingerCheewawaPoltroonCoprolite, GorgonzolaAshenAssonanceDimpleBorborygmy, AspersionZinneaContortionistZestyPlasticize ; ScrumptiousSlicedEpic SlapPerditionOxygenated wenus, Sturm och DrangShrewAstralChachapoyasCantankerous, OclocracyPromulgateFlabbergastSternumMalefic, KalamazooScionJigglySpongyMetamorphasize, SlushyUmbra SkinnyLispRutabaga, BoingSatsumaClapperThunkWhiskery, MoxiePugilismVolubleOcelotFusillade, BedlamWhirligigSquelchGnarlyKamikaze, StochasticFerretsEelTrembleChunk, FrecklesBlubberBowchickawowwowPestoArchipelago, LobeMajesticSolsticeQuotidianSinuous, IconoclastYakLoopyWeimerheinerWillow, CrinkleBoysenberryXiphoid FujiHelipocentric, PelletFealtyBushPhlebotomistChasuble, YamenShimmerFlowyZigzagFlippers, ClangBeautemousScrambleFunkySwashbuckle, NeonFlashyAssayBeeblebroxConcupiscence, WedgieFictiveCloroxBuzzBuggy, PinochleWarblerMintyColloquyTingle, ArtichokeSalienceClippedFrizzySchadenfreude, HuffnagleSkamakowitzQuintessentialGeekyThorn, FoamyGubernatorialEmbellishStroll Oaxaca, UpchuckHysteriaBananrificCloverCrunch, TiticacaGumshoeHijinksLinchpinHeckle, PeriwinkleLoucheMaudlinParagonSwashbuckler, AntasmagoricalHortatoryGimpyXenonTaciturn, SKÄNDLIG BolognaGrassyStarryIcicle, CameltoesPeppercornThumpZippedFete, Charley HorseDoodleZingFrivolousDroopy, BabbleBubbleFrazzledPumpernickelIcky, SonicBlotchyPeachyFuttockZygomatic, PlinthFustySerpendityLugubriousOsculate, CurmudgeonSpecificityObsequiousSuperciliousBrouhaha, TornadicMasticateSkankExacerbateMiasmic, RavenousMarmaladePlutonicQuixoticApropos, ZenithCloyingOrotundIneffableWagnall
, Du kanske vill läsa mer om:; Inspirerande ord, Famous Last Words, Cool saker att säga till en tjej, Cool saker att säga till en kille, Bortsett från dessa riktigt coolt ord att säga, några av de andra coola ord kangaroo , funk, tuggmotstånd, irrlära, undulant, etc. Gör en lista på ord som låter riktigt häftigt och använda dem så länge samtala med dina vänner. Du kan välja en eller två bland dessa coola ord som din egen signatur ord som du kan använda när du hör något om en viss situation, person eller sak. Så, Välj dina favoriter bland denna lista av häftiga ord och imponera på dina vänner genom att använda dem på ett unikt sätt.

No comments:

Post a Comment