Wednesday, 18 April 2012

Snabbväxande Seeds

För många är det en frustrerande vänta och se växterna i sin trädgård växa. Idag är de flesta villaägare är otåliga och de vill att växter i trädgården att växa så fort som möjligt. Denna långa väntan är inställd på att bli kortare med antalet snabbväxande frön som finns på marknaden. Om du planterar dessa frön, finns det några saker du måste tänka på liknande, klimatiska förhållanden tid på året etc. Här ger vi dig en lista över snabbväxande frön, vare sig det blommor, träd, gräs eller grönsaker, som du kan använda och gör din en extatisk utseende.
Snabbväxande Blomfrön
Blommor kan ge din trädgård en söt doft och att det ser tilltalande för ögonen. Men några blommor kan ta lång tid att växa och kan förbryllande. Här är en lista över några vanliga blommor som växer snabbt.
Calendula, även kallas pot ringblommor, ringblomma blommor är djupt orange till ljusgul färg. De börjar blommar under försommaren och blommar tills tiden frost kommer. Dessa anläggningar är låga, kompakta, egen sådd och ca 20 inches tall. När planterade, det tar ca 5 dagar till cirka 15 dagar för fröna att gro. Eftersom det är en cool säsong växt, kan det planteras inomhus till att börja med ca 7 veckor innan sista frosten Därefter kan du plantera den utomhus. Även plantering calendula se till att växten får gott om sol.
Kalifornien Poppy, Denna mångfald av snabbväxande frön, som producerar blommor, först upptäcktes av Dr Johann Friedrich Eschscholtz vid Stillahavskusten. Kalifornien vallmo visar glada färger och är långvariga. De är egna sådd växter och kan växa till cirka 12 till 16 inches i längd. De växer bra i full sol och tål dåliga markförhållanden. Det är att föredra framför direkt utsäde dem, som störa rotsystemet kan skada anläggningen. Tidigt på våren är den bästa tiden att så dem i marken fortfarande är cool. När sådde det utsäde vanligtvis gro inom de närmaste 10 till 15 dagar.
Snapdragon, The lejongapsgen blomman sträcker sig från levande apelsiner och röda till ljust pasteller i färg och är en av de mest populära blommor för doft och sticklingar. Naiv i Medelhavsområdet och södra Europa, växterna växa till cirka 1 till 3 meter i längd och är själv sådd ettåriga växter. Dessa blommor blomstra i svalt klimat i den senare delen av våren och växer bäst i väldränerad jord. Om temperaturen är hög under längre tid, skulle dessa anläggningar blomstra inte. Dessa växter kan växa från frö eller sticklingar. Om du planterar dem från frön, bör du först växt dem inomhus ca 8 veckor före slutet av frost och du skulle se fröna gro under de närmaste 10 till 20 dagar.
Morning Glory, The Morning glory blomman är känd för sina starka färger, som lila, rött, rosa och blått. Det är en vinstock anläggning och är vanligt förekommande runt gamla stängsel. Om rätt stöd ges, växer de till omkring 15 meter i längd och är själv ser ettåriga växter. Du bör välja en plats där det finns gott om sol tillsammans med fuktig jord. Frön av dessa växter gro inom 5 till 21 dagar, men de bör läggas i blöt i varmt vatten för att få bästa resultat. Läs mer på gräs frögroning och när plantera gräsfrön.
Snabbväxande trädslag Seeds
Träd tar mycket tid att växa. Men det finns några snabbväxande träden av vilka några nämns nedan:
Weeping Willow, frön av gråt pilträd är en av de snabbast växande frön. Om medföljer ideala klimatförhållanden, kan fröna gro inom 10 till 15 dagar och växer med så mycket som 8 till 10 meter varje år. Grenarna är smala och trånga, och bladen blir rika gyllene i färg under hösten. Den tjocka bark detta träd gör den tilltalande för ögat speciellt under vintermånaderna när bladen är inte mer. Trädet trivs i torr och fuktig platser och oftast växer längs stränder. Läs mer på snabbväxande vintergröna träd.
Silver Maple, frön av silver lönn - en av de snabbast växande träd - kan ta allt mellan 15 dagar till två månader att gro beroende på klimatförhållandena. Om medföljer ideala klimatförhållanden, kan det växa upp till 3 meter varje år. Silver lönn har fått sitt namn från dess lövverk som har en silvrig botten, och det blir orange-röda eller guldgula på hösten.
Eucalyptus, Eucalypts är en av de sorter av träd som om de lämnas att växa på egen hand skulle växa till mer än 50 meter i höjd. Men de kan reagera på olika miljöförhållanden och har kapacitet att växa i någon jord. Med en genomsnittlig tar det i allmänhet ca 2 veckor för fröna att gro, men det beror på den omgivande temperaturen. Vissa kan ta längre tid att gro medan andra kan ta mindre. Läs mer på snabbt växande skugga träd.
Snabbväxande Gräsfrö
Om du vill öka intresset för din gräsmatta och vill så fort, kan du välja från en mängd olika snabbväxande gräs frön. Några av de vanligaste snabbväxande gräs sorter rajgräs, Ängsgröe, rörsvingel och Bermuda gräs. Låt oss ta en titt på var och en av dem.
Engelskt rajgräs, Denna mångfald av gräs är bra texturerat och djupt grön färg. De kan växa lika snabbt som inom en vecka eller två om det ideala klimatförhållanden tillhandahålls. Den växer bra i svalt nejder men inte växer bra i extrem kyla eller varma klimatförhållanden.
Kentucky Bluegrass, växer bra i svala klimat, är Ängsgröe blåaktig grön färg och det tar ungefär 10 till 22 dagar att gro. Den idealiska temperaturen för Ängsgröe är ca 60 ° C.
Rörsvingel, kräver mycket lite underhåll, skuggiga platser är de bästa områdena för odling av tall svinglar. Vanligtvis olika gräs växer inom två veckorna och tål torka. Läs mer på snabbt växande integritet häckar och snabbt växande häckar.
Bermuda Grass, Bermuda gräs, en av de vanligaste snabbväxande gräsfrö, kan växa i alla klimatförhållanden, vare sig varm eller kall. Vanligtvis odlas i varma klimat, växer denna sort inom 21 dagar och används flitigt på golfbanor, idrottsplatser, betesmarker, kustområden och gräsmattor i dag. Mer om snabbväxande gräs och gräsfrö typer.
Snabbväxande Grönsaksfrön
Om du vill odla lite grönsaker och ha dem snabbt, här är en lista över några av de vanligaste grönsaksfrön som kan växa snabbt.
Ätbara Amarant, en av de vanligaste grönsaker växer ätbara Amaranth så fort, om de får den nödvändiga omgivningarna (särskilt varma förhållanden), att det kan skördas inom en månad. Fröna är små och helst ska temperaturen vara mer än 20 ° C. Den unga blad och stjälkar är ätliga och kan tillagas liknar spenat. På grund av sitt anbud löv och mjuk konsistens du kan även använda den i soppor och rör-frys.
Storhertig, frön av storhertigen är högavkastande och det är en hybrid av vit kålrabbi. De mogna cirka 50 dagar efter att transplanteras. De kan rivas, skuret eller svarvat och kokta rovor gillar. Du kan placera fröna i trädgården när utetemperaturen är kall. Inom de närmaste 5 till 7 dagar fröna skulle börja gro.
Mino Early; En favorit vegetabiliska de flesta människor, Mino tidigt brukar kallas japansk Daikon rädisa är oftast planteras under sommarmånaderna och de tar ungefär 40 dagar efter sådden att mogna. Ren vit till färgen, vaxljus roten och är cirka 18 till 24 inches lång.
Snabbväxande frön för Science Project
För studenter i botanik, projekt vetenskap där växter används för att ge några värdefulla erfarenheter är ett vanligt fenomen. För sådana projekt, till de två viktiga saker överväga är valet av frön och hur mycket pengar du skulle ha att spendera. Några av de vanligaste frön som används i trädgårdsarbete som du kan välja att använda är alfalfa, broccoli och solrosor. Dessa frön kan användas för att exemplifiera inverkan av solljus och vatten på grobarhet. De gror snabbt och kan iakttas genom att placera dem på en bit fuktigt hushållspapper så att du kan få en uppfattning om de delar av den spirande växter.
Läs mer på:, olika typer av frön, vegetabiliska frön, steg för frögroning, odling Seeds Inomhus, Hur man odla träd från Seed, alltså i dagens snabbt föränderlig värld där alla vill snabba resultat, snabbväxande frön har blivit populär så att få snabba resultat. Så växt något av dessa snabbväxande frön och krydda din trädgård.

No comments:

Post a Comment