Saturday, 7 April 2012

Alum Powder

Bland olika kemikalier som är av oerhörd läkemedel samt kosmetiska värde, toppar alun pulver listan. Alun pulver har vit färgade kemiska använts sedan de tider av egyptierna, med anor till 1500 f Kr. Alun förekommer naturligt som mineral i berg och berg i olika delar av världen. Alun pulver används flitigt i vårt hushåll verk och lätt kan hittas i dagligvaruhandeln.
Vad är Alum Powder
I en värld av kemi, alun en klass av kemiska föreningar och finns i fyra former med en kombination av katjoner av kalium, natrium, ammonium och krom. Populärt kallad pottaska alun, läsk alun, ammonium alun och krom alun, alun pulver kallas vanligen som hydrerad aluminium kalium sulfate som representeras av Kal kemisk formel (SO4) 2.12H2O. Alun finns i kristallina former i berg och är transparent och färglös. Alun är lättlösligt i vatten och gör det en lätt söt smak. Alun pulver är surt i naturen och blir blå avgörande rött.
Alum Pulver Använder
Det finns olika praktiska användningsområden för alun och de flesta av oss måste vara medvetna om dess användning i vårt dagliga liv. Till exempel är den mest grundläggande användning av fasta alun som en aftershave antiseptisk. Efter en ny rakning, hjälper tillämpa aluminium i block form förhindra mindre blödning. Alun pulver fungerar som en sammandragning.
Kalium alun har antibakteriella egenskaper och därför finner tillämpning i skapandet av kristall deodoranter som hämmar tillväxten av bakterier armarna och därmed är effektiva i problem av överdriven svettning. I många deodoranter alun pulver används för att ta bort our armhålan på ett ekologiskt sätt. Många deodoranter tillverkade av aluminium stenar används av vätning dem något i vatten och sedan tillämpa om nödvändiga områden. Personer som lider av dålig lukt kan ansöka alun pulver samtidigt gå till sängs på kvällen. Detta kommer att hjälpa dem att eliminera dålig lukt från kroppen.
Alun är en viktig ingrediens av brandsläckare som foamite. I bostäder och butiker, är alun pulver som används som konserveringsmedel för livsmedel och frukter. Alun pulver är populärt används i betning recept. Alun är känt för att ge strävt och krispigt textur till pickles, som annars skulle ha blivit mjukare pickles. Men samtidigt som du lägger alun pulver pickles, se till att du plockar dem från en certifierad farmaceut butik och Alun är av livsmedelskvalitet. Alun används för att lägga som livsmedelstillsats får inte ha några toxiska effekter och så måste det vara godkända av FDA.
Cankerskav är sår som strukturer som påverkar den interna delar av munnen särskilt tandkött, tunga, kind och inre delen av läppar. Alun pulver för Cankerskav utgör en viktig behandlingsmetod för att få befrielse från Cankerskav. Tillämpa en nypa alun till de drabbade delarna hjälper att bota Cankerskav.
I östra länder som Indien, beskriver Ayurveda alun (sk sphatika / turti) som en sammandragning som används för avloppsvattnet. Alun har remitterats i gamla texter i Indien för att behandla tonsiller. När den används som en vattenrenare, fångster alun små partiklar och bildar gel som fällningen som lägger sig ner och kan tas bort från redskapen.
Läs mer på:; Alum bruk; Alum Pulver bruk; I mycket små mängder alun pulver används som ingrediens i många märken av tandkräm. Alun pulver används också som en syra i olika produkter bakpulver. Alun pulver används i hudvårdsprodukter och hjälper huden vitare. Spela deg som används av barn för att göra hemlagad modellera sammansatta använder alun pulver som den viktigaste ingrediensen. Hoppas dessa uppgifter om alun pulver använder hjälpte dig att få viss kunskap om kemiska alum.

No comments:

Post a Comment