Thursday, 12 April 2012

Labret piercing

Labret piercing är en typ av piercing som refererar till piercing som sitter mellan underläpp och haka. Det är också känt som tunga pelaren. Trenden för labret piercing startades av den amerikanska Northwest Coast Indians. För dem var det en statussymbol. Det finns många typer av labret piercing. För forntida Aztekerna och Mayaindianerna var det ett privilegium för den högre klassen manliga medlemmar. Labret piercing har blivit mycket populär bland den nuvarande generationen ungdomar. Den betecknar skönhet och mode.
Labret piercing är av flera olika typer. Den åtskillnad som görs på basis av placering av piercing på underläppen. De olika typerna av labret piercing är vertikala labret piercing, ormbett och biter spindel. Den vertikala labret piercing ligger på toppen av underläpp och inte i främre delen av läppen vävnaden. Ormen biter dubbla piercingar som liknar ormen huggtänderna. Spindeln biter också dubbla piercingar som ligger mycket nära varandra på samma sida av ansiktet. Låt oss samla några grundläggande labret piercing information från följande konto. Här är en ansiktsbehandling piercing guide för din hjälp.
Labret piercing arbetsordningen
Till skillnad från andra piercing, är labret piercing svårt att göra allt själv. Du bör försöka lägga vantarna på det först när du är väldigt självsäker och har erfarenhet av piercing. Om du inte är och sedan leta efter en expert. Den professionella piercer kommer att göra det ganska snabbt och snyggt. Den grundläggande proceduren beskrivs som under.
The labret piercing Förfarandet börjar med rengöring av området. Vanligtvis är en kirurgisk skura används för att rengöra huden del där du vill ha piercing. När rengöringen är klar kommer piercer göra ett litet märke på insidan och utanför läppen.
Generellt är kirurgisk bläck och penna används för detta ändamål. Detta görs för att lokalisera labret piercing smycken exakt på den plats där du vill att det ska vara. Det tredje steget är att hålla huden spänd med en klämma. The piercer kommer att dra dina läppar en bit bort från ansiktet. Denna speciella steg görs med största omsorg som halkar av huden stör anpassningen av nålen medan piercing. Alla dessa åtgärder kommer att förbereda dina läppar för att få hål. Det fjärde steget är själva piercingen. The piercer kommer att radas upp nålen i 90 graders vinkel och tryck in det genom huden. Detta kommer att orsaka en plötslig smärta. The piercer kommer att sätta smycken i. smycken väljs i enlighet med tjockleken på dina läppar så att den får plats när dina läppar svullnar efter att få hål. Med detta är förfarandet för labret piercing komplett. Läs mer på läppen labret piercing.
Labret piercing Eftervård
Du måste övervaka labret piercing väl för att undvika oönskad konsekvens. Kontrollera om det orsakar någon form av obehag. I många fall ger det upphov till ett antal av dentala problem såsom tuggummi förlust, försämring av insidan av läpparna och skada på tandemaljen. I fall, känner du att labret piercing är ansvarig för någon form av hälsa, fatta de smycken ut. Du kan be piercer att göra det bekvämt. Rör inte genomborrade huden i onödan. Det kan öka risken för infektioner, ärrbildning och förlänga läkningstiden. Att minska sådana sannolikheter, användning smycken tillverkade av högsta kvalitet metall. The labret piercing tar nästan ett år att få rutinerade. Du bör inte ändra smycken i det första året av piercing. Inte röker, dricker alkohol, tugga tobak och sminka i webbplatsen för labret piercing.
Läs mer på:; Hur Pierce läppen, Lip Piercing infektion, Lip Piercing Care; Håll munnen, särskilt läpparna, ren. Tvätta det bra med en mun luftrenare efter att ha ätit något. Fukta en bomullstuss i salthaltiga vatten och badda det på genomborrat huden. Det kommer att rengöra genomborrade läppar. Du kan använda lavendelolja. Den främjar läkning och smörjning av såret. Dess regelbunden användning bort ömhet från såret. De smycken som får deponera plakett som ger ut en foul lukt. Avlägsna plack regelbundet med hjälp av en anti-plack skölj. Försök att äta endast frysta saker i 24 timmar efter piercing. Applicera inte lotion solskyddskräm, babyolja, solskyddskräm eller någon annan hudvård produkt på labret piercing.
Labret piercing behov rätt vård och uppmärksamhet från dig under en lång tid. Men all uppmärksamhet och omsorg är värt alla ansträngningar. Följa de råd och förslag som ges i denna artikel för att fästa labret piercing läkningsprocessen.

No comments:

Post a Comment