Friday, 27 April 2012

Hår folier

Hår folier används för att belysa hår, särskilt när mer än en färg formel används. Många gånger föredrar vi att färgen våra hår med flera nyanser, vilket är svårt att åstadkomma utan att partitionera håret i sektioner. Det är där, hår foliering visar sig vara en av de mest populära hårfärgning och framhäva idéer. Eftersom håret sektionerna hålls åtskilda, färgerna inte blandas med varandra. Vad mer, ger håret folie ett bättre resultat genom att låta även täckning av markeringen över hårbotten.
Hur Markera hår med hår folier?
Belysa hår med flera färger, även känd som dimensionell färg, är oftast kostsamt. Förutom basen avgifter för färgning, kan du bli debiterad extra belopp beroende på antalet hår folier som har tillämpats. Vissa salonger laddas även dubbla priset av reguljär färg service. Så, en kostnadsbesparing alternativ är att tillämpa hår folie på egen hand. Och tro mig, det är inte så svårt. Nedan följer enkla steg för att framhäva håret, med hjälp av hår folier hemma:
Hår folier och försörjningen, en uppsjö av hår folier av olika märken säljs på marknaden. Det kan vara ganska förvirrande uppgift för dig att välja en från många produkter. Baserat på hur tjockt ditt hår är, köpa paket med tillräckligt antal bitar. Annars kan du använda hushållets burkar efter skär dem i 8 tum långa och 3 cm breda remsor rektangulär. Andra krav för foliering hår är NÄBBDJUR klämmor, svans kam, borstar, skålar och handskar.
Hår foliering teknik, Bestäm hur du vill färglägga ditt hår, du kan välja att lyfta fram, som förmodligen är den vanligaste håret foliering metod. Andra tekniker är lowlights (lägger mörkare nyanser för att komplettera slingat hår), twilighting (subtil förändring i slingat hår) och slöja (ljusare platt hår färg). För ett annorlunda utseende, lyfter chunky hår eller spaltning skulle vara det bästa alternativet, där slumpmässigt stora delar av håret är färgat.
Hår foliering förberedande steg, alla typer av hår folie idéer eller hår idéer belysa kräver rent och torrt hår till att börja med. Du behöver en hjälpande hand för att tillämpa hår folier hemma. Kamma och en del håret som du brukar göra, så att håret falla naturligt. Du kan klippa bort håret och avslöja de avsnitt du vill framhäva. Hår foliering instruktioner kommer att variera beroende på om du lyfter bara återväxten del eller hela programområdet.
Tillämpa Hair färgfolier; Per håret foliering mönstret du har bestämt att dela in håret i sektioner (stora eller små) med hjälp av en svans kam. Se till att sektionerna är nästan samma eller symmetrisk. Separera en liten del i taget och hålla håret i en hand. Lägg folie under hår som skall färgas och borsta färg formel från rot till topp. Därför kan du ansöka formel för att färga återväxt portion. Lär dig mer om hårvård.
Efter foliering Step, Vik folien till hälften eller på en annan sträcka beroende på din hårlängd. Upprepa samma procedur för foliering och framhäva de kvarvarande hår sektioner med samma eller olika nyanser. I likhet med andra hårfärgningsmedel förfaranden med tillämpning hår folie gått bäst bakifrån och fram eller från nacken till pannan. Låt färgen att stanna kvar under den föreskrivna tiden och ta bort folie försiktigt.
För mer information om hår belysa och färg, läs:; Hur Markera ditt eget hår, hårfärg Ideas, Som ni har sett, kan du använda flera färger i ett enda förfarande med hjälp av hår folier. Om du inte vill ta risker med efter resultat, får den service utförs av en frisör. Du kan be om förslag på hår-och färgfolier stilar som kommer att komplettera din hudton och personlighet. Eftersom han / hon är professionellt utbildade, kommer resultatet av håret foliering vara imponerande.

No comments:

Post a Comment