Tuesday, 24 April 2012

Frisk hud tips

Frisk och ung hud är vad alla drömmer om, spelar ingen roll vad ditt kön är. Men i dagens snabba liv, någonstans ner på linjen, visar vår hud inte vår verkliga ålder. Den spelar en grym trick genom att lägga till extra oönskade år till vår övergripande utseende. Men om du är bland de få som är välsignade med fast, smidig hud, kan du ligga definitivt genom att subtrahera ett par år.
Hudvårdsprodukter, anti-aging krämer, har akne behandlingar som utförs i salonger och dermatologer, skapade en multibillion dollar industri som rönt män och kvinnor över hela världen. Många av oss tillbringar en avsevärd tid och pengar på att försöka vända tillbaka händerna på tiden. Och för att uppnå detta, vi faller för hudvård branschens tomma löften och trassla in sig i deras webb. Men tänk om det fanns andra metoder och tydliga frisk hud tips du kan följa dig som hemma, utan att spendera alla pengar på salonger och besök hos hudläkare? Skulle du vara intresserad nog för att ge ny frisk hud tips ett försök? Det finns hälsa regimer som kan anpassas i ditt dagliga liv som hjälper dig att jonglera ditt fullspäckade schema och vacker hud.
Läs mer på:; Hur får Perfect Skin, Hur man får frisk hud, naturlig frisk hud tips
När vi blir äldre, kan för män och kvinnor, hormoner, väder, föroreningar och stress från jobbet ta en vägtull på din hud. Förutom ålder, dessa element visa ohälsosamma hy och dess matt utseende. Fina linjer och rynkor är vad alla oroliga som vi nära våra 30-talet. Det finns dock hudvård rutiner och sund tips hud som hjälper dig att hantera (kanske ta tillbaka några år också) några problem. Läs mer om hudvård rutin.
Innan vi bryta ner och ger dig specifika hud tips för män och kvinnor, låt oss ta en titt på åtgärder du bör vidta för att ta hand om din hud.
Dos:; Använd skyddskläder när du är utanför. ; Applicera solskyddsmedel med hög solskyddsfaktor minst en halvtimme innan du går i solen. ; Skär ner på överskott te och kaffe. ; Drick mycket vatten under hela dagen. , Ät en välbalanserad kost som innehåller massor av färsk frukt och grönsaker. , Raka försiktigt, använda rena och vassa rakhyvlar. ; Följ en regelbunden träning regim. , Alltid återfukta fjällig, torr hud. , Inte bör göra:; Gå ut i solen från 10:00 till 04:00, Go for inomhus garvning på salonger. ; Ät på snabbmatsrestauranger. , Squeeze pormaskar och finnar, kommer det bara bli smittad och lämna ärr. , Användning av hårda och starka tvålar för fet hud. ; Ta lång dusch eller badkar. ; Rökning är den främsta orsaken till för tidigt åldrande. ; Frisk hud Tips för kvinnor
Efter att vi slog puberteten, blir det mycket viktigt att ta väl hand om vår hud att behålla ungdomar. Genom att starta tidigt i livet och ta hand om små detaljer som vår hud behöver, kan vi hålla definitivt ut på tecken på åldrande och uppnå mjuk och strålande hy. Det första och viktigaste vana som bör följas är rensningen din hud regelbundet. Tvätta ansiktet minst två gånger om dagen med kallt vatten för att rensa bort smuts, olja och föroreningar från den. Detta kommer att hjälpa huden andas naturligt och minska märkbara skavanker. Välja ett rengöringsmedel kan vara jobbigt när man inte vet vad som passar din hudtyp. För att hjälpa dig köpa rätt hudvårdsprodukter, om du har fet hud, och sedan gå till någon olja-fria produkter. Å andra sidan, om du har känslig hud, köpa rengöringsmedel som är allergivänliga. Läs mer på naturlig hudvård.
Läs mer om rengöringsmedel:, känslig hud Cleanser, ansiktsigenkänning rengöringsmedel för fet hud, frisk hud Tips för män
Majoriteten av män följer en typisk ordning hudvård - tvål och handduk. Den enda gången det finns någon typ av hudvård produkten används kommer att vara i duschen. Oavsett om du är man eller kvinna, fångster ålder upp med båda könen lika. Män drabbas också av hudsjukdomar och är benägna att fina linjer och rynkor. Så skulle svaret på denna vara att börja så tidigt i livet som möjligt och hålla sig till rutinen. Det finns många produkter på marknaden som är speciellt utformade för män som ansiktsigenkänning rengöringsmedel, VÅRD, munskydd, akne produkter, och mycket mer.
Försök att inte undvika att följa dessa frisk hud tips som nämns i artikeln. För att säkerställa din hud förblir vacker och ser unga ut, frisk hud tips är ett måste.

No comments:

Post a Comment