Tuesday, 10 April 2012

Bästa naturliga Shampoo

Shampooing är en stor del av hårvård. Även den hälsosammaste håret blir skadad på grund av föroreningar, smuts, överdriven användning av stylingprodukter, kan värma etc. Vanligt vatten hjälper inte att bli av med alla dessa skadliga beståndsdelar. Det är ett schampo som hjälper till att bli av med dem utan att orsaka några skador på håret. Men är rätt eller det bästa schampo olika för olika typer av hår. Som till exempel om ditt hår är fet, är en mild och schampo det bästa valet för dig, schampon innehåller väsentliga eller någon annan typ av olja kommer bara att göra håret mer fet. För torrt hår dock schampo med en olja bas är bäst eftersom de minskar den torra hår. Kort sagt behöver en hel del att vara försiktig samtidigt plocka ett schampo.
Det finns hundratals schampo för varje hårtyp, så som är bäst? De flesta av de schampon som du får på marknaden innehåller kemikalier som gynnar hår utan även skada håret om regelbundet används. Så det är bäst att välja naturliga schampon som inte orsakar några skador på håret. Istället för att köpa några så kallade bästa naturliga schampon, kan du göra det hemma själv. Inte bara du spara pengar, men när du gör schampot själv, det är inte fråga om att bli lurad på grund av några dolda kemiska ingredienser i schampo. Nedan ges några enkla recept på några av de vanligaste hårproblem kan du göra dessa schampon och lagra länge.
Bästa naturligt schampo för håravfall
Detta schampo för håravfall innehåller salvia, innehåller salvia en antioxidant som förhindrar skada håret och har antibakteriella egenskaper. Schampot innehåller också rosmarin, nässlor, MSM och lavendel. Rosemary stärker hårsäckarna förhindra håravfall i tidig ålder. Nässlor stimulerar blod och även renar, ger näring för hårväxt. MSM ger svavel som förbättrar styrkan i håret och lavendel minskar flagnande hårbotten villkor.
Ingredienser, 2000 mg MSM, 2 koppar vatten, 4 oz Kastilien tvål; ½ oz nässlor, ½ oz rosmarin, ½ oz salvia, ½ oz lavendel, processindustri, lägg det första alla örter till en glasburk som har ett lock, som avsatts . Koka vattnet i en behållare och när vattnet kokar tillsätt 3 msk örter till den och ta bort från värmen. Låt blandningen svalna i cirka 30-40 minuter. När blandningen svalnat, tillsätt MSM to örten blandning om MSM helt har smält, stam blandningen i en stor skål. Häll den ansträngda blandningen i en 8 uns plastflaska. Lägg Kastilien tvål till det och skaka väl tills ingredienserna är väl blandade. Läs mer på naturläkemedel håravfall.
Bästa Naturliga Schampo för Mjäll
This mjäll schampo innehåller rom utdrag, äppeljuice, kryddnejlika och äppelcidervinäger. Kryddnejlika och äppeljuice används sedan århundraden för hår problem. Äppelcidervinäger har antibakteriella egenskaper och hjälper till att balansera alkaliska nivåer.
Ingredienser; ½ tsk rom utdrag, 3 msk äppeljuice, 6 fint malda kryddnejlikor, ¼ kopp Kastilien tvål, 1 msk äppelcidervinäger, processindustri, Blanda alla ingredienser i ungefär 30 sekunder på låg hastighet. Applicera på vått hår, massera in i håret med cirkelrörelser och skölj sedan av med kallt vatten. Använd denna schampo inom 3 dagar.
Bästa Shampoo för färgat hår
Ingredienser, 1 kopp vatten, ½ tsk vaniljextrakt, ¼ kopp Kastilien flytande tvål, 2 tsk tea tree-olja, 1 msk citrongräs, 3 msk rosmarin, processindustri, Ta en kastrull och koka vatten i den. Under tiden, lägg citrongräs och rosmarin i en sil och örter i en heatproof container. Häll hett vatten över örterna och blanda den med rosmarin och citrongräs. Nu lägga örterna i grytan och låt blandningen sippra i ca 20-30 minuter. Efter önskad tid, ta bort örterna och stam. Tillsätt olja tea tree tillsammans med vanilj till örten blandningen. Nu lägga i tvål, och blanda tills tvål löses upp helt. Låt schampot svalna helt innan du använder.
Läs mer på:; Bästa Dandruff Shampoo, Natural Dandruff Shampoo, schampo för färgat hår, schampo för gallring hår, Håravfall förebyggande schampo, och dessa var de bästa naturliga schampo recept för några av de vanligaste hår problem. Nu när du vet hur man gör schampo hemma själv, kan du göra det när du behöver!

No comments:

Post a Comment