Sunday, 8 April 2012

Semi Formella kläder för män

Bär rätt kläder och para ihop det med rätt skor och accessoarer lägger till din personlighet. Var det en formell eller informell händelse, klä upp på rätt sätt är ett viktigt. Dressing felaktigt får innebära en enorm blunder. Är du gå på en händelse som kräver att "delvis formella klädsel"? Tja, kanske några av er att leta din garderob efter rätt bit, bara undrar vad exakt gå på! Så om du är bland dem som inte vet exakt vad som är semi formell klädsel menar, här är några tips för dig. Ta reda på mer information om klädkod.
Rätt Semi Formella kläder för män
Kläder, i princip semi formell klädsel för män innebär bär en hel kostym. Västen är valfritt. Semi formell klädsel för unga män kan innehålla jackor och kappor sport. Dessa är snygga alternativ till kavaj. Semi formell klädsel till ett bröllop kan inkludera dubbelknäppt väst. Mörk kostymer är de bästa att gå till. Du kan ha marinblå, mörkgrå eller kol skugga på rockar. För kvällen slitage, kan du inte subtila ljusare rockar. For somrar kan du överväga klädda i vita rockar. En knapp-down skjorta är ett måste att bäras efter den perfekta semi högtidskläder.
Om du bär en kostym, kommer du att para ihop det med matchande byxor. Om det är en snygg kavaj eller en sport kappa du har valt att bära, då kan du variera byxan är tyg och färg som den här jackan. Svart eller grå randiga långa byxor kommer att ge dig ett fantastiskt utseende. En svart byxa med en satin söm på utsidan av ben är en av de populära val för semi formell klädsel för män. Du kan också överväga att använda mörk klänning byxor med jacka och slips som är en populär herrmode. Låt mig säga er att BLÅJEANS eller snäv skräddarsydda byxor är en strikt no-no.
Material som används, kom ihåg att hålla undan linne och passar seersucker för semi formell klädsel. Den perfekta tyget val är ull, gabardin eller kashmir. En ullprodukt blandning är definitivt ett smart alternativ att gå till.Du måste väsentliga välja hög kvalitet tyger för varje del av herrkläder för denna klädsel.
Andra Essentials, slips med kostym är frivillig medan klä sig i en semi formell klädsel för män. Om du väljer att bära en, se till att den kompletterar din kostym och skjorta. Fluga eller nålas Ascot är bra alternativ till slipsar. Återigen, för att på bästa fastnar på gråtoner. Tillbehör kan innehålla pärla manschettknappar. Du kan också gå för ryggen eller guld manschettknappar. Bära dubbar är okej när du klär dig för semi formella händelsen. Skor behöver vara subtil. Oxford skor är en favorit hos många och är perfekt för detta klädsel. Du kan gå för mörka läderskor som kommer att se perfekt ut. Casual skor är en strikt no-no. Matcha strumpor med färg på dina byxor.
Kontrollera att hela kläder är prydligt trycks rynkor och luktfri. Ordentlig grooming behöver ingen nämna. Låt mig påminna om att du inte ska glömma den "formella" i semi formella klädsel. Detta är ett vanligt misstag som många gör. De ovan nämnda tips om semi formell klädsel för män hjälper dig att välja rätt bitar från din garderob. Tja, om du inte har kläder där, är det en bra idé att investera i dessa. Så don rätt kläder, par med perfekt tillbehör, lägga till en prydligt vikta ficka ruta och du är redo för händelsen.

No comments:

Post a Comment