Saturday, 7 April 2012

Ögonskugga Tekniker

Ögonen är det mest uttrycksfulla av alla funktioner hos människan. Sedan åldrar har kvinnor genomfört sätt att försköna sina ögon. Eye Makeup inte bara förstärker skönheten i dina ögon, men det ger dig också en glamorös och polerad look. Du kan spela med färgen på ögonskuggan att få en titt för att gå med tillfälle. Ögonskugga kan du också experimentera med formen på dina ögon. Du kan göra mindre ögon ser större ut samtidigt som du också kan minska effekten av stora utstående ögon. Men för att få önskat utseende man måste veta den rätta tekniken för att applicera skugga. Nedan ges några ögonskugga tekniker och tips som hjälper dig. Mer om hur man ansöker ögonskugga.
Ögonskugga Tips
Förbereda Eyes Eye Makeup, innan du är redo att applicera ögonskugga eller någon ögonmakeup för den delen, är det viktigt att förbereda dina ögon. Rengör ögonen med en bomullstuss indränkt i kallt vatten. Applicera lite fuktkräm om dina ögon verkar för torr. Badda lite flytande foundation på ögonlocken och området runt ögonen. Om du har mörka ringar under ögonen, använd en concealer för att minska deras utseende. Använda en puderform och en stor pensel blanda ut den och concealern mycket bra. Försiktigt, damma av extra stiftelse. Mer om ögonskugga idéer.
Bestäm formen på Eyeshadow, Det finns två grundläggande former av ögonskugga ansökan bevingade, och runda. In bevingade form, vänder ögonskuggan uppåt mot ögonbrynet för att göra en form av en flygel. I rond ögonskugga form, slutar ögonskugga vid globlinjen nära ögonvrån. Om du är äldre och har en slapp hud runt ögonen, är det bäst att gå för en rundad form. Unga kvinnor med fast hud kan gå för någon av de två formerna. Om du är osäker på vilken form gör sig bäst på dig, försök att tillämpa bevingade form på ena ögat och runt på det andra ögat. Kolla i spegeln för att avgöra vilken av dem passar dig bäst. Men gör detta experiment ett par timmar innan du faktiskt börjar ögonmakeup. Även läsa om sotade ögon skugga.
Välj färg på ögonskuggan, det finns bokstavligen hundratals nyanser ögonskugga att välja mellan. Du bör ha minst 4 olika färger i din makeup kit, att förvärva olika utseende. Neutrala nyanser passar bäst för dagligt bruk och i formella sammanhang. Du kan ansöka cool, funky färger för natten parter. Du kan också blanda 2 till 3 nyanser ögonskugga för att få ett unikt utseende. Också ta hänsyn till formen på dina ögon innan du väljer färg. För att göra små ögon ser större, tillämpa ljusare nyanser ögonskugga när de öppnar upp ögat och skapa en illusion av stora ögon. Mörkare nyanser kan användas på stora ögon för en mer dramatisk effekt. Om du har en väldigt ljus hudton, undvika att använda mörka nyanser som de kan se konstgjorda och mycket fet. Äldre kvinnor bör också undvika att använda mörka färger på ögonskugga. Färgen på ögonen bör också beaktas vid valet av färg ögonskugga. Nedan ges några kombinationer av färger på ögonskugga att gå med varje ögonfärg.
Ögonskugga Tekniker
Ögonskugga Tekniker för Brown Eyes, Bruna ögon kan bära nästan alla nyanser av ögonskugga. Generellt, cool blues, varm greener och brons titta särskilt bra med bruna ögon. Mer om ögonskugga för bruna ögon.
Ögonskugga Tekniker för Blue Eyes, Koppar, persika, korall, brons är färgerna på ögonskugga som verkligen sätta skönheten i djupa blå ögon. Blå ögon ska inte matchas med nyanser av blå ögonskugga. Mer om ögonskugga för blåa ögon.
Ögonskugga Tekniker för gröna ögon, choklad nyanser titta särskilt vackert på gröna ögon. Mjuk mauves och syrener ser också fantastisk på grön ögon. Mer om ögonskugga för gröna ögon.
Ögonskugga Tekniker för Hazel Eyes, Hazel ögon kan verkligen ge rättvisa åt djärva färger som guld, lila, orange etc. Bortsett från dessa nyanser de även kan bära nyanser av brunt, grönt och rosa. Mer om ögonskugga for nötbruna ögon.
Vanligtvis bör du gå för tre färger på ögonskugga samtidigt som den. En ljusare nyans används som bas färg. Ju mörkare nyans används över basfärgen och ger den sanna färgen på ögonskuggan. En kajalpenna i en mörk nyans kan användas för att markera konturerna av ögon. Basen och de viktigaste ögonskugga färg ska blandas riktigt bra. Mer om ögonskugga tips.
Om du är tveksam rätt ögonskugga teknik, kan du alltid spela säkert genom att gå för neutrala färger som beige, rosa, persika, etc. Rätt ögonskugga tekniker hjälper verkligen dig att se glamorös och intressant.

No comments:

Post a Comment