Sunday, 29 April 2012

Franska Pedikyr

En pedikyr är ett bra sätt att borsta dina fötter och få dem att se de bästa. En peep-toe eller öppen sandal kan nåd fötterna och titta ultimata bara när dina fötter och tånaglar är i gott skick. Tja, spendera mycket pengar för att få pedikyr gjort från skönhetssalongen är inte nödvändigt. Så här gör en fransk pedikyr hemma och gör att fötterna ser bara awesome. Innan du följa proceduren, låt mig berätta vad som är en fransk pedikyr. Det är precis som den populära fransk manikyr. Medan fot rengöring, fot massage, förhårdnader avlägsnas och naglar ansökan är samma som sker i annan typ av pedikyr, är den största skillnaden hur nagellack appliceras på naglarna. Den vita band med nagellack på toppen av naglarna är det primära inslag i A pedikyr. Undrar hur man får det? Tja, det är vad vi kommer att kolla in. Du kanske vill läsa mer om hur man gör pedikyr hemma.
Att få franska Pedikyr
Steg 1: Börja med att ta bort existerande nagellack grundligt. Nu börjar skära naglarna rakt över. Inte förkorta tiden, hålla dem på medellång för bästa utseende. Nu fil dem med en spik filare att ge en fyrkant. Du kan ha lätt rundade kanter. Formen är en viktig av den franska pedikyr.
Steg 2, Nu är det dags att ta ett avkopplande bad och massage förfarande. Köp en fot spa, fyll den med varmt vatten, tillsätt tvål och blöta fötterna. Vrid den "på" och sitter avslappnad i ca 20 minuter att få en bra massage, mjukar upp och rengör fötterna. Om du inte har en fot spa, ta varmt vatten i en balja, tillsätt badsalt, en tsk olivolja och blöta fötterna. Du kan också lägga eteriska oljor. Tja, det är ett bra sätt att slappna av så varmt vatten gör underverk på fötterna.
Steg 3, ta nu en bodyscrub och skrubba foten ordentligt för att bli av solbränna och död hud. Rengör även naglarna med detta. Tvätta den och ta en fot skrubbern eller pimpsten att gnugga foten. Utjämna hälarna och spruckna fötter med hjälp av en fotfil.
Steg 4: Applicera Nagelbandskräm på naglarna och vänta 1 - 2 minuter. Nu trycka tillbaka nagelbanden och tar bort döda hudceller på naglarna med hjälp av en Cuticle Remover. Rengör naglarna från hörnen, inre hörn och inre sidorna av växt delar av nageln. Använd en nagelfil för att göra nageln jämn och ren. Läs mer om nagelvård.
Steg 5, får en av de bästa fotmassage och krämer och börja massera foten. Arbetet med hela foten, tårna, klackar och varje del. Tja, ta en titt på din vackra fot. Det är dags att göra dem vackrare med följande steg, den viktigaste delen som skiljer pedikyr från franska pedikyr.
Steg 6, Rengör naglarna för att avlägsna alla spår av olja och grädde. Få en tå separator och lägga den på att skapa utrymme mellan tårna. Du behöver naturligt rosa eller persika nagellack och en vit nagellack för den franska pedikyr. Du behöver också en grundfärg och en tydlig eller täckfärg. Tja, arbeta på dina naglar mycket noga för att få den perfekta looken.
Steg 7, Applicera baslack på alla naglar, bäst att arbeta på ett ben i taget. Låt det torka. Nu tar rosa eller persika färg och tillämpa det på naglarna, med start botten, tills toppen av nageln. Låt det torka. Applicera ytterligare en strykning samma nagellack. Återigen, vänta på torkning. Nu följer knepiga uppgiften att tillämpa vitt nagellack. Applicera en tunn remsa av vit nagellack horisontellt, på den fria kanten av nageln. Låt det torka. Applicera en mer päls. Var försiktig när du tillämpar denna päls. När detta är torrt, applicera överlack för att avsluta franska pedikyr.
Läs mer på:; Hur man gör en pedikyr hemma, DIY tips för franska pedikyr och manikyr, franska pedikyr för män blir också ganska populärt med många män med stort intresse för pälsvård själva. Män måste se till att basfärgen är extremt nära färgen på sina naglar. Vissa kvinnor väljer också för de franska pedikyr mönster, där bara den översta vita raden ges en designer look. Du kan välja mellan de olika utföranden nail art för detta. Även om detta ger en trendig touch, ger de grundläggande franska pedikyr en elegant, men ändå elegant utseende. Så oavsett om du går en kväll part eller ett företagsmöte är franska pedikyr rätt sak att gå till.

No comments:

Post a Comment