Monday, 12 March 2012

Black Tie Event

Oscars, Grammy Awards, filmfestivalen i Cannes, nu måste du undrar vad är betydelsen av att nämna alla dessa tillsammans. Enkelt! Alla dessa är svart slips dos "eller snarare svart slips evenemang! Med andra ord, dessa är formella evenemang. Ett bröllop, en opera eller en speciell konsert, alla faller under kategorin av svart slips händelser. En ballroom dance kan vara en elegant tillställning också. Fortfarande förvirrad om vad detta är? Stoppa in för att få djupare in i en elegant tillställning. Läs mer på klädkoder.
Vad är en Black Tie Affair?
Ta det vidare från det som nämnts tidigare kan en elegant tillställning vara allt från en privat till offentlig middag till fester, ceremonier på dans. När standarden aftonklänning, den vita slips nu fått ge vika för en svart slips. Svart slips händelsen är en formell händelse, nästan alltid på kvällen, efter 6 pm för att vara exakt. Post solnedgången är det dags för en svart slips göra i vintrar. Detta är vad en elegant tillställning. Läs mer på svart slips affären.
Efter att ha läst detta är jag säker på att du idisslande över hur man klär sig för en elegant tillställning. Så här är det!
Black Tie Event Klädsel
Black Tie Event kläder för män, Okej, för alla män där ute, kom ihåg detta-chuck pingvinen kostymer och jackor. Elegant tillställning klädkod kräver en smoking och nöjer sig med inget mindre än den i herrkläder kategori. Om du inte har en, skulle det vara en god investering att skaffa en. Okej. Överväger nu att du köper en smoking, köp en som levereras med en svart slips och en svart bältet. Detta är den klassiska och mest grundläggande krav för en formell händelse. Vill du inte köpa en? Toppen! Inga problem. Hyr den! Men kom ihåg att du skulle behöva placera begäran hålla tillräcklig dagar i hand. Du kan gå för en färgad Bältet matchar med din dejt (om så är fallet) eller gå för den klassiska och eleganta svart. När du väljer en jacka och skjorta för att klä om svart slips fall köpa det enligt din smak. Det finns många alternativ när det gäller jackor är berörda, välja den du tycker passar dig bäst. Se till att från middagen jacka att byxans allt är perfekt passform. Slutligen vet sekvensen för att klä upp i en svart slips klädsel.
Black Tie Event Klädsel för kvinnor, Ah .. min kära damer, vi har fler alternativ än män när vi ställs frågan om vad man ska ha en elegant tillställning. Mantrat för damkläder är att bära en stil som är absolut smickrande, medan förstärker dina bästa egenskaper och dölja ditt problemområden. De alternativ framför dig sträcker sig från full klänningar längd kvällen till kjolar. Låter det tråkigt, inte ett problem alls! Valen är långt ifrån begränsat! Vara lite äventyrlig och prova axelband eller en juvel halskrage eller doppning fram-eller baksida necklines. Slits i sidorna eller i ryggen skulle också göra som elegant tillställning klänning. För att beskriva material, silke, satin, broderier, sammet, etc. är alla bra för en klädsel för svart slips händelser. Dessutom färgen på klänningen bör förgyller din hudton. Slutligen samordna tillbehör till din klänning från armband till skor, örhängen och så vidare. Ha en chic och elegant frisyr att gå med den, skiljer sig från vad du har varje dag. Läs mer på svart slips klädsel för kvinnor.
Nu skulle du enkelt kunna besvara frågan om hur man klär sig för en elegant tillställning rätt? Men hey det finns fortfarande något som saknas! Oh ja. Klänning och andra saker är bra. Men om du är en Mr eller Miss goof upp, allt blir en dämpare.
Att vara förtrogen med svart slips händelse etikett, blir därför viktig. Glufsa av livsmedel, presentera sig med vänster hand om du inte är en Southpaw och pratar om kontroversiella frågor som kön och religion är ett stort faux passe. Att vara artig, vänlig och begränsa mängden av alkoholkonsumtion är rätt sätt vid en elegant tillställning.
Läs mer på svart slips valfri klädsel.
Jag är säker på att du skulle använda dessa tips och ha en bra tid på en sådan händelse med datum eller ens annorlunda om du letar efter en! Till dess, Adios!

No comments:

Post a Comment