Sunday, 18 March 2012

Brunett hår

Brunett hår ser generellt bra ut på kvinnor med en rättvis hudfärg. Anledningen är på grund av kontrasten i huden hy och färgen på håret. En viktigaste punkten att notera brunett hår är att de enskilda delarna av sådana hår är tjockare än de i blonda hår typ. Så även om du har mindre brunett hår, kommer det att se mer omfattande än samma mängd blonda hår. Den mest anmärkningsvärda kändisar och kända personligheter som har brunett hår är Shania Twain, Carmen Electra, Catherine Zeta-Jones, Elizabeth Taylor och Eva Longoria. Följande kommer att berätta mer om olika typer av nyanser brunett hår.
Brunett hår Shades
En kvinna med alla nyanser av brunt hår kan kallas en "brunett". Det finns flera olika typer av nyanser som kommer i kategorin brunett hår. Den första brunett skugga är den mörkaste bruna, som även kan verka svart långt. Sedan kommer medium brun ton, vilket är lite lättare att det tidigare. Den lättaste man är lätt gyllenbruna. Dessa är bara några primära nyanser av brunett hår. Det finns många fler som även har lätt berör och accenter av rödaktig och gyllene toner. I vissa fall kan brunett hår vända lite lättare genom regelbunden exponering för solljus.
Brunett frisyrer
Om du har lång eller medellång brunett hår, kan du välja någon från ett brett spektrum av updo frisyrer eller bara en avslappnad frisyr. Det enklaste att göra frisyr är en avslappnad frisyr med lugg för att bidra till den stilen. Du kan också experimentera med bullar, till hälften och hälften ner, och många andra updos. För att ge en studsande känsla till håret, kan du curl och mönster ändarna av håret. Om du funderar på korta frisyrer skulle en pixie frisyr vara mest lämpliga. En hästsvans skulle vara lämpligt om du föredrar att visa upp din hårfärg höjdpunkter brunett hår.
Brunette Hår Färgläggning Idéer
När man överväger idéer hårfärg for brunetter, det är mycket viktigt att du också tänka tonen i huden, mönster i ditt hår och hårlängd. Om du har en ljus hy hy, är det bästa alternativet att gå in för varmare toner och nyanser av brunt. De tänker sig en samma färg över hela håret kan välja ljusbruna nyanser som honung brunt eller koppar brun. Om du bara vill ha lite attraktiva höjdpunkter, bra hårfärg idéer är gyllene eller ljusröda höjdpunkter.
Om du har en oliv hy, kaffe eller kastanj hårfärger är bra alternativ. Du säkert kan prova en mängd olika nyanser för highlights och lowlights. Du måste också anse att så ljusare nyanser blekna bort, de lämnar en slags röd nyans på håret. Välj någon hårfärg och nyans som verkar bra på dig, men också ta hänsyn till att ändra färger ofta kan göra betydande skada på håret. För att hårfärg att behålla sin glans, måste du ansöka god kvalitet hårvårdsprodukter som tjänar syftet.
Läs mer på:; höjdpunkter för Brunetter, lowlights for Brunetter; Om du är förvirrad om vilken hårfärg bäst skulle passa din brunett hår, kan du alltid träffa en frisör som hjälper dig att fastställa en lämplig nyans. Innan färga håret, du viktigast måste förstå riskerna med att ändra din hårfärg väldigt ofta.

No comments:

Post a Comment