Sunday, 25 March 2012

Enkel Tatueringar

Populariteten av tatueringar verkar öka för varje dag, och så är antalet personer som gärna vill experimentera med denna gamla, men fortfarande omhuldade form av kroppskonst. Men gillar inte alla att investera mycket tid i den stora och djärva tatueringar med intrikata mönster. Dessutom, om tatueringar det blir inte att vara vad de förväntas, då föreställa allt besvär som måste tas för borttagning av tatueringar. Detta är anledningen till varför så många människor gillar att gå in för den enkla tatueringar, som ibland kan se ganska lockande, och uttrycka en hel del utan att vara iögonfallande. Häri ligger skönheten i små och enkla tatueringar. Här nedan följer en kort diskussion om några små enkla tatueringar och symboliska betydelser knutna till dem.
Enkel Tatueringar och deras innebörd
Star tatuering, Star tatueringar är kanske en av de enklaste, men favorit tatuering mönster för både män och kvinnor. Star tatueringar verkar ha en charm av sina egna, trots enkelheten i design. Det finns dock många olika varianter av star tatueringar. Som till exempel, kan du gå för nautisk stjärna tatueringar, måne tatueringar stjärnan eller skjuta tatueringar stjärnan. Stjärnor kan symbolisera olika saker i olika kulturer. Men oftast stjärnfall tatueringar associeras med framgång, lycka, och de vägledande för önskemål besannas ", medan nautisk stjärna tatueringar var en gång användes av sjömän som en symbol för skydd och vägledning. Detta beror på att nautiska eller Polstjärnan var det enda sättet på den tiden, med vilka seglare och resenärer kunde hitta sin väg.
Heart Tattoo, Hearts, symbolerna av kärlek och medkänsla är ett av de söta enkla tatueringar. Du kan kombinera hjärta tatuering med röd ros, en annan universell symbol för kärlek, eller med eld att göra det mer slående. Å andra sidan, många som har förälskat sig i gillar att gå för cupid hjärtat, som kan se riktigt bedårande. Förutom dessa kan du hitta ett antal enkla tatuering mönster skapas med hjärtat. En bevingad hjärta, blödande hjärta, ett hjärta med en dolk eller keltiska hjärtat är några av exemplen på de populäraste hjärta tatueringar, och du kan välja någon av dem att göra ett uttalande. Paret kan gå för hjärtat tatueringar med namn och att uppge sina riktiga och odödliga kärlek för varandra.
Fjäril tatuering, Den känsliga fjäril är en av favorit tatuering mönster bland kvinnor. Även enkla, kan fjäril tatueringar har djup symbolisk innebörd. Det sätt en ful larv förvandlas till en vacker fjäril ses som en symbol för återfödelse och transformation. I detta avseende kan en fjäril tatuering vara verkligt inspirerande. Fjärilar kan också stå för frihet och symboliserar själen, medan i Kina, är två fjärilar fladdrande tillsammans betraktas som en symbol för kärlek. Fjäril tatueringar kan se riktigt vackra, om de kombineras med blommor, blad och klängen. Men en enkel fjäril ensam på ankeln och axlar ser alltför fascinerande.
Dolphin tatuering, Den söta, vänliga vattenlevande däggdjur påminner alla om glädje och överflöd. Detta fria pigg djur tycks berätta vikten av att ha roligt och njuta av livet. Delfiner är en symbol för överflöd och välvilja. Som tatuering mönster, delfin tatueringar är cool enkla tatueringar, som kan göras i olika former såsom, avlånga, böjda och horisontellt. Den böjda delfin tatueringar kan särskilt ser fantastiska, om de släpps ut runt ankeln eller navel. Du kan också kombinera fjäril tatueringar med tribal eller Celtic tatuering mönster.
Flower och Vine Tattoo, Med ökande populariteten för blomma symbolik, är blomma tatueringar har vunnit bred skala popularitet, särskilt bland de kvinnor som vill ha fina feminina tatuering. Men vissa blomma tatueringar tilltalande även för män också. Några av de vanligaste blommorna för att göra tatueringar är ros, lotus, lilja, körsbärsblom, solrosor, pion och prästkragar. Förutom sin känsliga skönhet, skulle dessa blommor betyda en massa saker. Som till exempel, rosor tala om kärlek och passion, medan lotus symboliserar andlighet i den indiska och kinesiska kulturen. Cherry blossom är en annan vanlig blomma som används i asiatiska tatuering mönster, som står för kärlek, skönhet och transitivitet i livet. Å andra sidan, liljorna är en symbol för renhet. These blomma tatueringar kan se mer bedårande när de kombineras med vinstockar eller klängen. Läs mer om vinstocken tatueringar.
Cross tatuering, Dessa mångsidiga tatueringar är oftast att föredra av männen. Det finns många typer av kors och vissa av dem är religiösa karaktär. Den latinska kors, till exempel är religiös symbol för kristendomen och är den perfekta tatuering för någon som vill uttrycka sin religiösa tro. Men detta är inte det enda alternativet för cross tatuering. Bortsett från det latinska korset, kan du gå för det keltiska korset tatueringar, förkristna kors tatueringar, gotiska kors tatueringar eller tribal cross tatueringar. Cross var en symbol för makten i många gamla stammar kulturer i världen, och i denna mening kan det vara en av de enkla maskulina tatueringar för killarna.
Zodiac tatuering, som tror på astrologi kan hitta djurkretsen tatueringar ganska enkelt, men ändå fantastiskt. Men innan du går till zodiac tatueringar, kanske du vill ha vissa grundläggande kunskaper om de 12 stjärntecknen, och färgerna och komponenter i samband med dem. Det finns fyra elementen, jord, vind, vatten och eld, som är förknippade med varje specifikt stjärntecken. Återigen har varje stjärntecken en färg egna och ett motto. Så kanske du vill kombinera elementet och färg med de specifika stjärntecken att skapa en unik tatuering för dig själv. Läs mer om, Simple Tatueringar för killar, enkel tatueringar för flickor, Simple Tattooidéer, förteckningen över enkla tatueringar är oändliga. Dessa är bara några av dem som har vunnit stor skala popularitet bland tatuering älskare. Förutom dem kan du gå in för många andra enkla tatuering mönster som trollslända tatueringar, enkla tribal tatueringar, tatueringar fairy, tatueringar sön och tatueringar ängel, för att nämna några. Oavsett vad tatuering du väljer, se till att välja rätt färg kombinationen för att förstärka det visuella intrycket av din tatuering, och även den perfekta designen som kan göra din tatuering en stil uttalande.

No comments:

Post a Comment