Saturday, 17 March 2012

Flagnande hud på Face

Torr hud i ansiktet, lätt kan identifieras genom sitt grova och torkade utseende. En person med en torr hud, erfarenheter klåda, fjällning och ibland peeling på huden i ansiktet. Det kan också vara rodnad, fina linjer och sprickor på huden i ansiktet. Det finns ett antal skäl till varför en person kan uppleva torr flagnande hud i ansiktet. Nedan är en lista över alla orsaker bakom detta hud villkor, följt av några användbara åtgärder för att bli av samma. Läs mer om hudvård.
Orsaker till torr flagnande hud på Face, genetiska hudsjukdomar kan orsaka torr flagnande hud i ansiktet. , Obalans i hormoner kan störa hudens naturliga oljeproduktion, vilket orsakar torr hud. , Användning av kosmetika som har starka eller olämpliga kemikalier i dem, är ytterligare ett skäl till varför en person kan få torr flagnande hud i ansiktet. ; Långvarig exponering för solljus kan orsaka detta hudåkomma också. ; Vissa hudsjukdomar såsom rosacea och eksem orsaka hudirritation och kan orsaka hudflagor i vissa fall. , Dålig hud på ansikte och hårbotten, kan bero på mjäll. ; En kost som saknar på vitamin A kan göra huden mycket torr och fjällig. Och möjligheter att överklaga för flagnande hud på Face
Håll ansiktet ren genom att tvätta den två gånger om dagen med en ansiktstvätt. Skrubba ansiktet varje vecka, för att bli av med smuts, om några, liksom den döda huden. En väl rengjord och ex folierad ansikte hjälper mjukgörande och krämer att tränga in i de djupare hudlagren och därmed minska flagnande hud i ansiktet. Ett effektivt recept på en hemmagjord scrub är att kombinera två teskedar socker i en matsked limejuice. Applicera blandningen på ansiktet, lämna den i femton minuter och sedan försiktigt skrubba bort den med vatten. Efter detta tillämpas riklig mängd fuktighetskräm i ansiktet.
Att tvätta ansiktet med ljummet vatten, och inte med varmt vatten, kommer att hjälpa att bli av hudflagor på ansiktet också. Om mycket varmvatten används för att tvätta ansiktet, kommer all fukt och naturliga oljor från ansiktet få tvätta, vilket resulterar i torr flagnande hud i ansiktet. Så, för att undvika att tvätta ansiktet med ljummet vatten.
Återfukta huden regelbundet för att undvika flagnande hud i ansiktet. För detta, investera i en bra kvalitet fuktkräm. Helst bör fuktighetskräm tillämpas omedelbart efter att huden tvättas, eftersom våt hud hjälpmedel bättre absorption av mjukgörande, lotion och krämer som tillämpas på den. Läs mer på ansiktet fuktkräm för torr hud.
Tillämpa ansikte förpackningar i ansiktet, regelbundet hjälper inte bara i återfukta huden, men håller den mjuk och smidig också. En effektiv hemgjorda ansikte pack för torr hud kan göras genom att kombinera en tesked varje äggula och honung, som tre-fyra droppar olivolja har lagts till. Tillämpa denna ansiktsmask i ansiktet, lämna det på i tjugo minuter och sedan tvätta bort. Ansiktsmasker bör tillämpas en gång i veckan, för ett par månader, och deras effekt ska bli riktigt synliga.
Läs mer på:; Facial hemma för torr hud, Face rättsmedel, Naturlig hudvård för torr hud, Förutom de ovan nämnda åtgärder, i syfte att undvika torr flagnande hud på ansikte, äta en väl balanserad och hälsosam kost, som huvudsakligen rik på vitamin A är viktigt. Några av de livsmedel rika på vitamin A är lever, potatis, mango, morötter, torkade aprikoser, äggula och spenat. Och slutligen, att hålla huden väl hydrerade genom att dricka mycket vatten varje dag, speciellt efter en ansträngande fysisk aktivitet, hjälper en hel del också.

No comments:

Post a Comment