Wednesday, 28 March 2012

Koppling Cable Replacement

Att hitta en trasig koppling kabel kan vara en av de mest irriterande problemen av motorcyklister, särskilt när de har bråttom att nå någonstans. Detta är dock ett vanligt problem med bilar och motorcyklar och kan få dig allvarliga problem ibland. Tänk om du är i mitten av vägen och ingen av de redskap som fungerar! Jag är säker på att du inte vill uppleva det! Kopplingskablarna är skyldiga att bära av under en tidsperiod. De kan även bryta utan någon varning. Du kan dock undvika en sådan scen genom en regelbunden kontroll av din bil och alla dess delar. Kontrollera om kopplingen kabeln är förankrad väl att kopplingshandtaget. Om det är för spänd, det är på en högre risk att bryta av. Koppling kabelersättning kan vara en skrämmande uppgift, men om du har rätt verktyg och grundläggande tekniska kunskaper, jag är säker på att du kan göra det själv! Läs koppling om justering.
Hur man byter Kopplingskabel
Saker som krävs:; Skruvmejsel set; Hylsnyckel, Kombination skiftnyckel set; Hylsnyckelsats, Vägbeskrivning:
Ta bort gammal Kopplingskabel
Steg 1: Leta upp kopplingen vajerns mutter. Lossa den med hjälp av en skruvmejsel. Ta bort skruvarna som håller kabeln på plats.
Steg 2: Du måste lossa låsmuttern som att spaken kabeln justering också. Dra den så att den sitter mot kopplingshandtaget abborre.
Steg 3: Rikta in spåren av kabeln i justeraren i spåren av kopplingen kabeln.
Steg 4: Nu tar du försiktigt bort slutet fat kabeln från kopplingshandtaget. Försök att dra ut kabeln genom spåren på abborre och justeringsanordningen.
Steg 5: Du kanske måste ta bort kåpan eller tallrik som täcker koppling för enkel åtkomst till motorn slut justeringsanordningen. Då genom att vrida justerskruven medurs, skruva loss den helt från kopplingen release.
Steg 6: Dra kabeln genom ramen och styret försiktigt. Du måste ta bort alla bultar eller konsoler som används för att säkra kopplingen kabeln på plats.
Installera nya Kopplingskabel
Steg 1: Innan du installerar den nya kopplingen kabel, är det nödvändigt att smörja den väl.
Steg 2: Nu, dra åt mitten kabeln justeraren helt. Försiktigt in kabeln slutet fat igenom den och skruva justeraren.
Steg 3: Installera den nya kopplingen kabeln är rakt motsatt avlägsnande. Sträckning genom att spaken abborre, utan att missa någon mutter eller konsol som skruvas samtidigt ta bort den gamla kabeln. Dra åt samtliga skruvar eller bultar för att kontrollera att den sitter fast på sin plats.
Steg 4: Skjut kopplingen kabeln genom justeringsanordningen spår och dra kabeln justeringsanordningen. Du måste lämna låsmuttern lös.
Steg 5: Nu, lossa mitten kabeln justeraren och justera kabeln slack. Vrid den moturs för att göra det. När den är inställd, dra åt låsmuttern väl.
Steg 6: Om du har tagit bort kopplingslamellen eller täcka, installera om den igen och ditt jobb med koppling kabelersättning är nästan klar! Vad som återstår är att kontrollera om den fungerar bra!
Läs mer på:; Koppling Felsökning, Double klänger Technique, det handlade om kopplingen kabelersättning. Var det inte enkelt! Men om du inte är väldigt bekväm med metoden att ersätta en koppling kabel, kan du alltid få jobbet gjort av en kvalificerad tekniker. Hoppas ni hittade den här artikeln till hjälp!

No comments:

Post a Comment