Wednesday, 14 March 2012

Permanentat hår Care

När permanentat hår jämförs med naturligt hår, är det alltid bra att ha naturligt hår. Medan permanentvätska håret, många starka kemikalier används, för att göra håret lockigt permanent. Personer med tunna eller fallande hår bör undvika att gå för permanentvätska eller permanent lockigt frisyrer behandlingar. Dessutom bör personer med känslig hårbotten undvika permanentvätska sitt hår. Eftersom de starka kemikalier som används medan permanentvätska kan avsevärt skada ditt hår och hårbotten och orsaka en hel del irritation. Men om du har tjocka eller bra volym i håret och letar efter en permanent möjlighet att curling håret, då permanentvätska är ett bra alternativ. Om du funderar på att få lockar eller vågor i håret, då kan du bara använda en curling hår mousse eller havssalt spray på vått hår, och krama dem för att få lockar i håret. Men jämfört med permanentat hår och sjukvård, denna typ av vågigt lockigt hår är lätta att hantera och mindre skadliga för hår och hårbotten.
Typer av Perm, Det finns olika permanentvätska tekniker. Traditionella permanentvätska innebär användning av stavar som är placerade horisontellt få lockigt hår effekt. Du kan också gå för vågigt Perm, som innebär användning av papiljotter, för att skapa mjukare våg typ av lockar i stället för snäva lockar. Spiral perm hjälper till att få lockar eller korkskruv som lockar. Många kvinnor med långt, rakt hår överväga att gå för denna typ av perm. Sedan finns det rot och plats perm där igen stavar är placerade, för att få volym i håret. Så väljer du för lämplig typ av perm, och följ dessa permanentat tips hårvård för att behålla din permanentat hår. Läs mer på, frisyrer spiral perm.
Permanentat hår Care Tips, Följ dessa tips för att behålla håret mjukt och trasselfritt. , Frizz är ett stort problem när det kommer till permanentat hår vård. För att förhindra att håret blir krulligt, är ett viktigt tips att hålla ditt hår i gott skick, innan du går för permanentvätska. Du kan gå för varm olja behandlingar, eller använda hår masker och djupa konditionering två gånger på en vecka. , Använd ett milt schampo för att tvätta permanentat hår. Ännu bättre blir, för att använda permanentat hår produkter schampo. Se till att du använder schampo lätt i ditt hår och massera hårbotten lätt, eftersom överdriven skrubbning kan leda till tidig uppmjukning av håret. ; Använd balsam som uteslutande är gjorda för permanentat hår. Eftersom permanentat hår har varierande porositet och vanliga balsam kan över eller under förutsättning håret. , Som permanentat hår börjar växa ut använder en volym spray på rötterna och föna vid hårbotten för att få den extra lyft. ; Efter tvätta håret, inte handduk knut dem. Detta kan leda till la friktion i knut och skada känsliga blött hår. Om du har bråttom, och inte kan vänta tills håret självtorka sedan använda en fön. ; Du kan använda en diffusor för att torka permanentat hår bättre. För en mer avslappnad stil, kan du ta bort kupan och föna vid målgång. , Göra ditt hår ännu mer hanterbara, använd en dimma med hårvårdsprodukter som en perm rejuvenator to add nödvändig fukt, lyster och fastställa locken. Om din permanentat hår blir krulligt, då kan du använda ett anti-frizz serum efter att du har tvättat håret. , Om du har färgat permanentat hår eller höjdpunkter i din permanentat hår, då kan du undvika att utsätta dem för mycket för sol, så att färgen håller längre. ; Att skilja ut håret tovor, tillämpa en hår serum med fingrarna och kamma håret gradvis. ; Läs mer på:; Perming håret; Kort permanentat hår, det handlade om permanentat hår vård. Så, följ ovanstående tips för att bibehålla mjuk, återfuktad och trasselfritt permanentat hår!

No comments:

Post a Comment