Thursday, 29 March 2012

Exfoliating Mask

Vi vet alla att för att hålla huden ser frisk och ungdomlig är det nödvändigt att följa en bra regim hudvårdsprodukter. Rengöring, ansiktsvatten och återfuktande är tre steg som du bör följa för strålande hy. Men en mycket viktig och central steg som de flesta av oss ignorera är att exfoliering. På grund av damm, smuts och föroreningar vår hud blir igensatt av smuts som inte kan elimineras helt enkelt genom tvättning med ett ansikte tvätt. Utöver detta skjul huden naturligt döda celler som måste tvättas bort. Ett överskott av ansamling av döda celler på ytan lagret av huden gör att det ser livlöst och trött. En exfolierande mask hjälper till att bli av med detta problem eftersom det Scrubs ut döda celler och smuts från huden. Mer om ansiktsmasker och hudfjällning.
Bästa Exfoliating Mask
The bästa exfolierande mask är en som inte bara scrubs bort döda hudceller och smuts från huden utan också gör det försiktigt utan att strippa bort fukt och eteriska oljor. Välj ett exfolierande mask som passar din hudtyp och hålla sig borta från någon mask som har en massa kemikalier i dem. Istället väljer masker som har en frukt bas eller en vegetabilisk bas som dessa innehåller syror alpha hydroxy och beta hydroxy syror som försiktigt skalar av det yttre lagret av huden. En ansiktsmask bör inte användas varje dag som ett ansikte tvätta eller hud fuktkräm, det bör helst användas en eller två gånger i veckan. Om du har fet eller blandhy så ska du välja en lera ansiktsmask. Hjälper till att avlägsna överflödig olja i fet hud och minskar också uppkomsten av stora porer. En lermask tar bort orenheter från djupet porerna och gör huden mjuk, smidig och slät. Några bra peeling lermask är Boy Shop joniska Clay Mask, St, Ives Mineral Clay Firming Mask och Laura Mercier Deep Cleansing Clay Mask.
Om du har torr hud då du vill ha en mild exfolierande mask som inte torkar ut huden ytterligare. En bra lossnar mask och en fuktgivande mask är precis rätt för dig eftersom det kommer att exfoliera huden lämnar den mjuk och fräsch. De med mogen hy bör leta efter en återfuktande exfolierande mask som rengör djupt och minskar också uppkomsten av rynkor och fina linjer. Några mycket bra peeling masker Erno Laszio Sea Mud Exfoliating Mask, Murade Granatäpple Exfoliating Mask, Naken Hudvård Miracle Mask, frodiga Brazened Honey Fresh Face Mask, The Body Shop Tea Tree Face mask.
Hemlagad Exfoliating Mask
Du kan göra en mycket bra peeling mask hemma med hjälp av saker som är lätt tillgängliga i ditt kök. Dessa hemmagjorda exfolierande masker är skonsamma mot huden och är också mycket effektiva.
Pumpkin Exfoliating Mask
Ingredienser, 4 msk pumpa puré, 2 tsk ananas, tärnad, 1 tsk grönt te, bryggt, 2 tsk aloe vera gel, 4 tsk majsmjöl, 1 msk honung, ½ tsk jojobaolja, Metod
Brant grönt te i kokande vatten och förbehåller vatten i en liten skål. I en annan skål, tillsätt pumpa puré, honung och aloe vera och blanda väl. I en matberedare blanda ananas till en fin pasta och lägg till den pumpa puré. Tillsätt majsmjöl och häll i jojobaolja för att göra en tjock pasta. Lägg nu till grönt te till denna klistra för att få rätt konsistens. Tillämpa denna pumpa exfolierande mask i ansiktet i ett tunt lager och hålla den på 15 till 20 minuter. Tvätta med kallt vatten. Mer om honung ansiktsmask.
Granatäpple Exfoliating Mask
Ingredienser, ½ kopp färsk granatäpple, 2 msk citronsaft, 1 msk ekologisk honung, Metod
I en matberedare process granatäpplet och tillsätt citronsaft och honung till en slät smet. Gnid in på ditt ansikte och hålla den på i 15 till 20 minuter tills masken har torkat. Tvätta bort det med vatten och använda en fuktighetskräm. Läs mer på, hemgjord ansiktsmasker, exfolierar naturligtvis, exfolierar hemma, det handlade om exfolierande mask. Oavsett om du använder en butik väckt exfolierande mask eller en hemmagjord en, se till att du inte använder dem mer än en gång i veckan. En exfolierande mask är ett bra sätt att bli av med döda celler och hålla huden ser strålande och fräsch.

No comments:

Post a Comment