Thursday, 15 March 2012

Svart Smokey Eyes

Sotiga ögon har alltid varit den största stil uttalande. De är de bästa idén till en dramatisk och kvav ögonmakeup. De är den perfekta sak att göra för de blinkande natt angelägenheter. Bland alla sotning färger, jag älskar utseendet på svarta sotiga ögon make up. De välsigna dig med sexig look att dö för! Kom ihåg Avril Lavigne? Jag tror att hon sport de bästa svarta ser sotning bland hela glittrande svärm. Dock är det enda som kan orsaka en massa problem för dig att få den svarta sotiga ögon, korrekt färg tekniker, som är en "bit" svårt att förstå för en amatör.
Hur man gör Black Smokey Eyes?
Nyckeln för att få dessa fantastiska svarta sotiga ögon, är att blanda nyanser verkligen felfritt. Se till att blanda ljus bas färger med rikare mörka färger. De grundläggande smink verktyg som krävs för dig att göra svarta sotiga ögon är - mörk mascara, svart, kol eller Kohl kajal och olika mörka nyanser av eyeliners som mörkbrun, svart, grå, mörkgrå, ljusgrå osv Se till att du använda matt och ögonskugga for konturer och strikt undvika flytande eyeliners. Här följer de steg för dig att göra svarta sotiga ögon, på egen hand. Mer om sotning teknik.
Steg # 1, Det är viktigt att tillämpa en fin primer för att hålla ögonlocken oljefria. Du kan använda en MAC's Paint primer som bas för dina ögonlock. Nu, disposition ögat med en mörk ögonpenna. Se till att konturerna av den övre ögonlocket är bredare än den undre. Du kan också använda svart eyeliner ovanför övre fransraden, i mitten av ögat.
Steg 2, nu, förbereda botten ögonlocket. För detta tillämpas en grå eller ljusa eyeliner och fläcka den med hjälp av en platt borste eller smetas borste. När du är klar med det, tillämpa lite ögonskugga nedanför nedre fransarna och smetar det också. Det kommer att erbjuda dig en mer dramatisk look.
Steg # 3, nu, tillämpa en ljusgrå eller mörk beige pulver ögonskugga på övre ögonlocket. Se till att du applicerar med en svamp applikatorn, ovanför globlinjen linjen. Använd den för ungefär halvvägs till ögonbrynen och blanda den lite också. Mer om sotade ögon skugga.
Steg # 4, Nu tar kol ögonskugga eller svart ögonskugga och tillämpa det över hela ögat med hjälp av en spetsig svamp applikator. Se till att du blanda den väl med ögonpenna linje, som vi räknar som baslinjen. Hälften stäng ögonen och tillämpa samma färg på veck också.
Steg # 5, Det är dags att definiera de yttre ögonvrån. För detta, skapa en vågrät V-form. Tänk på att den spetsiga änden i denna V-form kommer att fungera som en uppenbar form av ögat. Nu tar en medelstor mjuk rund borste / pensel och blenda snyggt på båda ögonlocken. Mer om sotiga ögon makeup.
Steg # 6, Återapplicera konturen färger med en svamp. Ju mer du använder det kommer mörkare nyans du får. Nu, sandskädda puder i ögonbrynen för smink ser naturliga ut. Slutligen beskriva inre konturen av ögonen med en Kohl eyeliner och använder mörka mascara att avsluta utseendet på svarta sotiga ögon.
Läs mer på:; Brown Smokey Eyes; Purple sotade ögon, Hur man gör sotiga ögon, du kan också använda en ögonfransböjare för ögonfransarna att visas lång och tjock. För att markera ditt svarta sotiga ögon, alltid använda minsta makeup. Så, bara bära en stark rodnad och lätt läppglans och du är redo att locka alla som tittar på dig! Ja, det var ganska lätt. Var det inte? Som ett avsked tips, skulle jag råda dig att öva dessa tips för svart smokey eyes väl, innan du försöker dem för en stor händelse.

No comments:

Post a Comment