Friday, 30 March 2012

Cutting bänkskivor i granit

Bänkskivor i granit har blivit den mest föredra material, som av husägare vid kök remodeling. Detta beror på bänkskivor i granit erbjuda en dubbel fördel, av att vara hållbar och attraktiv. Även granit bänkskivor är ganska dyra, är deras popularitet ökar för varje dag och fler och fler människor går in för bänkskivor granit kök.
Installera bänkskivor i granit är en ganska svår uppgift och det är bäst att få det gjort av en professionell. Däremot kan villaägare få det här jobbet, om de har lämpliga verktyg och en grundläggande kunskap om den. Det innebär en massa saker, som att köpa rätt bit av granit, mäter den korrekt, installera den på plats etc. Men den största delen av att installera en granit bänkskivan skär granit i rätt form och storlek. Cutting bänkskivor i granit kan också krävas om du tänker ändra ditt kök arrangemang, eller att ge plats för vissa köksapparater. Här är hur man gå tillväga:
Hur man skär granit bänkskivor?
Cutting bänkskivor i granit kan vara en utmanande uppgift. Eftersom materialet är hårt och tufft, kan det vara en mödosam process utan lämpliga verktyg. Kan dock rätt utrustning och följande enkla instruktioner gör det ganska enkelt. Så ta en titt på stegen nedan för att skära bänkskivor i granit.
Saker som krävs:; granit, granit router, Diamond sågklinga, Laser ensidig såg; Waterjet såg; små handburna grindee, skyddsglasögon, Säkerhet Mask, Vägbeskrivning:
Steg 1: Det första steget att klippa granit bänkskivor innebär att utarbeta en mall av köket bänkskivan. Mallen hjälper dig att räkna ut den exakta platserna där nedskärningarna ska göras. Du kan göra detta genom att använda bitar av plywood. Placera dem längs kanterna av de befintliga bänkskivan och fäst dem på önskat sätt, med hjälp av lim.
Steg 2: Skriv ner alla de platser du behöver för att göra nedskärningar. Du kan också behöva göra några hål för munstycken. Se till att markera den exakta platser längs med rätt dimensioner.
Steg 3: Lägg nu din mall på granit. Spåra upp konturerna av mallen på plattan med hjälp av krita. Detta kommer du att hjälpa dig att göra raka snitt. Kontrollera att du har rätt mått!
Steg 4: Nu med hjälp av en diamant såg, skära större delar av granit. Denna typ av såg reducerar de vibrationer så att du lätt kan skära igenom granit. För intrikata detaljer, använd en laser såg eller vattenjet såg. Du kan forma kanterna med hjälp av en granit routern.
Steg 5: Du kan även använda en liten handhållen slipmaskin för att jämna ut nedskärningarna. Helt enkelt köra den på de nedskärningar som du har gjort med sågar, tills de jämna ut.
Steg 6: När alla nedskärningar är i form och utjämnas, rengör hela ytan ordentligt. Polska områdena noga när du är klar.
Läs mer på:; granit bänkskivor Installation, granit bänkskivor AV; Rengöring granit bänkskivor, det handlade om att skära granit bänkskivor. Lätt var det inte! När du är klar med den styckning, kan du skruva fast diskarna med hjälp av en god kvalitet i två delar epoxilim. Blanda pigment i lim för att matcha färgen på din granit bänkskivan. Hoppas ni hittade den här informationen till hjälp!

No comments:

Post a Comment